|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Organizatorji 15. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki je potekal marca 2023, so si v sklopu teme drugi in jaz kot enega izmed ciljev zastavili intervencijo v javni prostor, pri kateri bi sodelovali tudi otroci ter mladi.

image

Če želimo, da bo otrok skrbel za naš planet Zemlja zares "iz srca", mu moramo pomagati "začutiti" Mater Zemljo. Mu jo predstaviti kot živ in čuteč organizem, ki vključuje vsa živa in neživa bitja.

PROSTI ČAS

Končuje se 15. festival Bobri

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.4.2023
image

Končuje se 15. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki je otroke in mlade tri tedne razveseljeval s kulturnimi prireditvami.

ZDRAVJE IN NEGA

V Sloveniji energijske pijače pije vsak šesti 11-letnik

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.3.2023
image

Zveza potrošnikov Slovenije opozarja, da energijske pijače niso primerne za otroke in mladostnike. Največ jih popijejo prav mladi. Zaskrbljujoče je, da imajo nekateri do njih dostop tudi v domačem hladilniku in da jih pijejo z vednostjo staršev.

NAKUP DOMA

Kje lahko kupite hišo za 50.000 evrov?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.2.2022
image

V okviru projekta Hiša za mlade družine, naj bi v naslednjih nekaj letih za mlade družine in pare zgradili hiše za 50.000 evrov. Nekatere občine so že napovedala gradnjo takšnih hiš, ki bi si jih lahko privoščili tudi mladi.

VZGOJA IN RAZVOJ

Delež mladih se zmanjšuje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.8.2021
image

Ob mednarodnem dnevu mladih, ki ga praznujemo danes, nekaj statistike o mladih v Sloveniji.

image

Britanski strokovnjaki menijo, da starši, ki dovolijo otrokom, da ves dan gledajo televizijo ali sedijo za računalnikom, zanemarjajo svoje otroke in se jim ne posvečajo dovolj.

image

Proti Hudi hosti je letelo nekaj čudnega. Majhen zakrpan balon s čajnikom namesto košare. Zapletel se je v trnove robide in obtičal. Pokrov čajnika se je s treskom odprl. Ven je prilezlo malo bitje, namrščeno.

NAKUP DOMA

Mlade družine potrebujejo stanovanja

Avtor: Denar in svet nepremičnin | 24.1.2010
image

Mladi vedno dlje časa ostajajo doma pri starših, prav tako je zaskrbljujoča tudi Slovenska rodnost, h kateri bi bistveno pripomogla boljša stanovanjska politika za pare in mlade družine.

image

Prav kislo vreme je idealen čas, ko se lahko brez slabe vesti ob kaminu zleknemo na kavč in odpremo dobro knjigo, ki je vse do sedaj ležala na polici. Izbor prave knjige pa morda tudi vašo hčerko ali sina spodbudi k temu, da ne bosta vsega prostega časa preživela za računalnikom ali televizijo.

STRAN 1 OD 1

Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
10 idej za zabavo s kartonskimi škatlami
photo
Ne glede na to koliko igrač ima otrok, z eno od idej, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, boste poskrbeli za najbol...