|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAČRTOVANJE FINANC

Kako se je pametno lotiti prazničnih nakupov?

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 9.12.2020
image

Vsi bi radi razveselili svoje bližnje in jim podarili kaj lepega, a mislimo tudi na negativne posledice prekomernega nakupovanja: suša v denarnici, pretirano potrošništvo in kup odpadkov. Preverite nasvete, kako se pametno lotiti prazničnih nakupov.

image

Inštitut za ustavno pravo je ugotovil, da je v primeru posojil v švicarskih frankih šlo za škodljiva posojila, pri katerih so kreditojemalci prevzeli nesorazmerno oz. celotno tveganje. Se spomnite, kako so nam jih banke pred leti priporočale?!

NAČRTOVANJE FINANC

Financiranje nakupa avtomobila

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 10.4.2017
image

Kljub številnim popustom in razmeroma ugodnemu financiranju, je nakup avtomobila še vedno velik finančni zalogaj, za katerega je potrebno kar nekaj načrtovanja. Kakšne možnosti in pogoji financiranja so vam na voljo, če vaši prihranki niso dovolj?

NAŠE FINANCE

Koristne informacije o potrošniških kreditih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.7.2016
image

Na novi spletni strani www.vemveč.si lahko najdete številne koristnih informacij o potrošniških kreditih in stvarni napaki. Preverite!

NAČRTOVANJE FINANC

Kako je najbolje plačevati praznične nakupe?

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 30.11.2015
image

Spet se približujejo prazniki, z njimi pa tudi čas, ko bomo imeli več izdatkov kot običajno. Pri nakupu daril je dobro pomisliti na razlike med plačilnimi sredstvi, ki jih boste uporabljali, predvsem z vidika stroškov in preglednosti nad izdatki.

INVESTIRANJE

Tveganja pri najemu kredita

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 30.3.2015
image

Najem dolgoročnega kredita je povezan s tveganji. Nihče ne more predvideti vseh težav, ki jih lahko prinese prihodnost, ali pa se povsem zaščititi pred njimi. Kljub temu pa obstajajo določeni ukrepi, kako se lahko čim bolj zavarujemo. Preverite!

NAŠE FINANCE

Potrošniški kredit

Avtor: Helena Mlakar | 29.9.2014
image

Kaj je potrošniški kredit, kakšna je lahko njegova višina, kdaj pride takšne vrste posojilo v poštev in katero dokumentacijo zanj potrebujete, si preberite v prispevku.

NAŠE FINANCE

Previdno z zadolževanjem za praznične nakupe

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 5.12.2012
image

Preudarni potrošniki bodo svoje izdatke prilagodili svojim finančnim zmožnostim, pred prazniki pa marsikoga »zanese«, pa še banke in trgovci v tem času obljubljajo ugodne in enostavne načine financiranja nakupov.

image

Nekateri starši še vedno čakajo na nove odločbe za znižano plačilo vrtca. Na uredništvo smo prejeli vprašanje, kako je s kreditom? Se tudi ta upošteva ali ne?

image

Da bi si lahko privoščili nakup avtomobila z gotovino, je redkost, pa tudi ugodnosti za takšen nakup so zanemarljive primerjavi s kreditom ali lizingom. Pri nakupu na lizing oziroma kredit pa je potrebna pazljivost. Na kaj vse moramo biti pozorni?

STRAN 1 OD 2

Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
Kredit in nova odločba za vrtec
Nekateri starši še vedno čakajo na nove odločbe za znižano plačilo vrtca. Na uredništvo smo prejeli vprašanje, kako je s...