|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAČRTOVANJE FINANC

Financiranje nakupa avtomobila

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 10.4.2017
image

Kljub številnim popustom in razmeroma ugodnemu financiranju, je nakup avtomobila še vedno velik finančni zalogaj, za katerega je potrebno kar nekaj načrtovanja. Kakšne možnosti in pogoji financiranja so vam na voljo, če vaši prihranki niso dovolj?

image

Zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih je pravica, ki izhaja iz zavarovanja za starševsko varstvo, med drugim pa prinaša tudi novost za enega izmed staršev, ki zapusti trg dela zaradi nege in varstva štirih ali več otrok.

NAČRTOVANJE FINANC

Na dopust z varčevanjem ali s kreditom

Avtor: www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Slovensko ali hrvaško morje, zdravilišča, gore ali obisk oddaljenih eksotičnih krajev... Letošnji dopust – sanje ali resničnost? Z dobrim varčevalnim načrtom vsekakor resničnost.

VARČEVANJE

11 razlogov zakaj varčevati v Vzajemnih skladih

Avtor: www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Vzajemni skladi so namenjeni predvsem vlagateljem, ki želijo razpoložljiva denarna sredstva investirati v nakup delnic delniških družb in drugih vrednostnih papirjev (npr. obveznic), a nimajo dovolj znanja, izkušenj ali časa, da bi to počeli sami.

VARČEVANJE

Najpogostejše strategije varčevanja v vzajemnih skladih

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Strategije varčevanja so odvisne predvsem od tipa vlagatelja, njegovega znanja in izkušenj, ciljev, dolžine varčevanja, tveganja in pričakovanega donosa.

NAŠE FINANCE

Dolgoročno varčevanje za otroka

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

V primeru dolgoročnega varčevanja za lažjo osamosvojitev otroka staršem svetujemo, da izberejo mesečno zavarovanje v vzajemnih skladih s pristopom rednih vplačil.

STRAN 1 OD 1

Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdržev...
Vlogo za uveljavljanje olajšave za družinske člane za leto 2023 je treba oddati do ponedeljka, 5. februarja 2024.
Varčujmo z energijo: Ste ZA prihranke?!
Z nekaterimi preprostimi spremembami lahko prihranimo precej energije in denarja. Zaradi napačnih navad lahko porabimo o...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?