|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Kako smo se imeli na RR finančnih uricah

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.10.2011
image

V torek 18. oktobra, smo v sodelovanju z družbo Vzajemci izvedli prve Ringarajine finančne urice, z naslovom "Kako postaviti in doseči cilje izobraževanja vaših otrok?"

VARČEVANJE

Družina z 1 leto starim otrokom razmišlja, da..

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 13.10.2010
image

Ker je družina že poskrbela tako za varnostni sklad kot za ustrezna zavarovanja s katerimi so dosegli zaščito v primeru najslabšega se lahko lotijo varčevanja za zastavljena cilja (dodatno pokojnino ter šolanje otroka).

VARČEVANJE

Svetovalnica Ringaraja

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 28.9.2010
image

Razmišljam, da bi začela za otroka z manjšimi mesečnimi zneski varčevati za prihodnost? Zanima me ali so vzajemni skladi za takšen način varčevanja primerni in na kaj moram biti najbolj pozorna?

NAČRTOVANJE FINANC

Vprašanje o vzajemnih skladih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.8.2010
image

Vzajemni sklad je naložba v prihodnost, ne v preteklost zato podatki o preteklih donosih niso najpomembnejši podatek pri odločitvi, kateri sklad izbrati in niso garancija za prihodnost.

INVESTIRANJE

Prehodi med vzajemnimi skladi

Avtor: Vzajemci.com | 28.6.2010
image

Tokrat Vzajemci odgovarjajo na vprašanje o investicijah v vzajemne sklade.

NAŠE FINANCE

Finančni temelji mlade družine

Avtor: Vir: Vzajemci.com, Gregor Beguš | 2.6.2010
image

Pozdravljeni. Smo mlada družina, ki o varčevanju za sprotne potrebe in prihodnost še ni razmišljala. Ker ne vemo, kje in kako začeti, nas zanima, ali nam lahko pri tem pomagate. Za pomoč se vam vnaprej zahvaljujemo.

NAČRTOVANJE FINANC

Osnove vzajemnih skladov

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 11.2.2010
image

Vzajemni sklad najlažje opišemo kot skupek premoženja vseh, tako pravnih kot fizičnih oseb, ki so naložile svoj denar na transakcijski račun vzajemnega sklada.

NAŠE FINANCE

Kaj moram vedeti o vzajemnih skladih?

Avtor: Urša Šmajdek | 24.1.2010
image

Preden se odločite za varčevanje za otroka v obliki vlaganja v vzajemne sklade, se poučite o tej obliki investicije.

image

Pred začetkom varčevanja si moramo odgovoriti na tri ključna vprašanja, ki definirajo naše naložbene cilje, dolžino varčevanja in še sprejemljivo stopnjo tveganja. Odgovori na vprašanja povedo kakšen način varčevanja moramo izbrati za dosego cilja.

NAČRTOVANJE FINANC

5 kriterijev izbora primernega vzajemnega sklada

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Ker gre pri varčevanju v vzajemnih skladih največkrat za dolgoročno naložbo, je še toliko pomembneje, da je odločitev o izbiri vzajemnega sklada pravilna. Predstavljenih je 5 kriterijev, ki vam lahko pomagajo pri izbiri.

STRAN 1 OD 3

Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...