|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VARČEVANJE

Svetovalnica Ringaraja

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 28.9.2010
image

Razmišljam, da bi začela za otroka z manjšimi mesečnimi zneski varčevati za prihodnost? Zanima me ali so vzajemni skladi za takšen način varčevanja primerni in na kaj moram biti najbolj pozorna?

AKTUALNO

Vedno potrebujemo košček Amerike!

Avtor: KD Skladi | 9.7.2010
image

Naj bo film, popularna kultura ali globalne blagovne znamke, brez Amerike skorajda ne gre. Podobno je pri naložbah.

INVESTIRANJE

Aktivno vodenje portfelja vzajemnih skladov

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 10.5.2010
image

Volatilnost na finančnih trgih je v zadnjih letih pokazala na pomembnost predvidevanja cikličnih sprememb in pomen ustreznega odzivanja nanje.

NAČRTOVANJE FINANC

Osnove vzajemnih skladov

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 11.2.2010
image

Vzajemni sklad najlažje opišemo kot skupek premoženja vseh, tako pravnih kot fizičnih oseb, ki so naložile svoj denar na transakcijski račun vzajemnega sklada.

VLAGANJE V SKLADE ZA OTROKA

Naložba za prihodnost otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Starši nenehno razmišljamo, kako zagotoviti otrokom čim lepše otroštvo. Ko ti rastejo in se odločajo za samostojno življenje, jim skušamo pomagati – bodisi pri šolanju, kupovanju prvega stanovanja, ko se odpravljajo na daljše vandranje po svetu …

image

Mnoge družine je presenetila finančna kriza. Slaba novice je, da bomo njene učinke čutili še nekaj časa, dobra novice pa je, da tudi ta kriza prinaša nekatere priložnosti.

VARČEVANJE

Zakaj so vzajemni skladi popularni?

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Vzajemni skladi veljajo za enega najpopularnejših načinov varčevanja v razvitem svetu. Tudi v Sloveniji je v zadnjem času opazen velik porast varčevanja v njih. V kolikor se sprašujete od kje taka popularnost vam bom v nadaljevanju predstavil glavne razloge.

INVESTIRANJE

Naložbeni priročnik Vzajemcev 2010: Investiranje po finančni krizi

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Namen Priročnika je vlagateljem predstaviti naložbena pričakovanja različnih upravljalcev DZU o posameznih geografskih področjih in gospodarskih panogah.

STRAN 1 OD 1

Kako zmanjšati stroške za hrano?
Preverite deset trikov, kako privarčevati pri stroških za družinsko prehrano, da bo ta še vedno zdrava, toda cenejša.
Za znižano plačilo vrtca ni potrebno oddaj...
Na ministrstvu za delo pred začetkom šolskega oziroma študijskega leta in vpisi v vrtec poudarjajo, da za določene letne...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?