|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VARČEVANJE

Učenje o denarju: Od 2 do 12 let

Avtor: Helena Primic | 5.10.2020
image

V starosti od šest do osem let je idealen čas, da otroku začnete dajati mesečno ali tedensko žepnino. Za katero bo seveda potreboval svojo prvo denarnico in svoj prvi hranilnik. Pa tudi svoj prvi bančni račun.

NAŠE FINANCE

Banke spet dražijo svoje storitve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.7.2014
image

ZPS je ponovno izvedla pregled cen bančnih storitev, ki jih potrošniki najpogosteje uporabljajo v okviru bančnega računa. Aktualni pregled je pokazal podražitve več storitev pri treh bankah.

image

Vsaka zdrava nosečnica se lahko pred porodom odloči, da bo popkovnično kri (matične celice) darovala v javno banko. Shranjevanje je prostovoljno in brezplačno.

image

Matične celice je možno darovati v javno banko ali pa jih zasebno shraniti pod lastnim imenom. Dobro pa je vedeti, da so matične celice v javni banki dostopne vsakemu bolniku, ki mu dovolj ustrezajo, in se ne hranijo samo za darovalca.

VLAGANJE V SKLADE ZA OTROKA

Naložba za prihodnost otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Starši nenehno razmišljamo, kako zagotoviti otrokom čim lepše otroštvo. Ko ti rastejo in se odločajo za samostojno življenje, jim skušamo pomagati – bodisi pri šolanju, kupovanju prvega stanovanja, ko se odpravljajo na daljše vandranje po svetu …

INVESTIRANJE

Vezana vloga ali denarni vzajemni sklad?

Avtor: Urša Šmajdek | 24.1.2010
image

Primerjava med dvema konzervativnejšima naložbama. Na eni strani imamo tradicionalno banko, na drugi vzajemne sklade denarnega trga. Kaj od navedenega izbrati?

VARČEVANJE

Varčevanje za 3 letnega vnuka

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Kako začeti z varčevanjem za vnučka? Kolikšno je priporočljivo mesečno vplačilo?

STRAN 1 OD 1

Kredit in nova odločba za vrtec
Nekateri starši še vedno čakajo na nove odločbe za znižano plačilo vrtca. Na uredništvo smo prejeli vprašanje, kako je s...
Od 1. marca višji otroški dodatek – za kol...
1. marca se usklajuje višina socialnih transferjev, ki se zvišuje za toliko kot so se v preteklem letu zvišali stroški o...