|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MATIČNE CELICE

Matične celice

Avtor: P.L. | 12.1.2012
image

Starši se lahko že v nosečnosti odločijo, da bodo pri porodu shranili matične celice, ki jih odvzamejo iz popkovnične krvi. Postopek je brez tveganja in neboleč. Pri nas imamo tri zasebne ponudnike in javno banko za hranitev matičnih celic.

O NEOCELICI

Neocelica in Lifegenetics BABY

Avtor: Neocelica | 22.9.2011
image

Naša življenjska popotnica vašemu otroku: vsem staršem, ki boste med 22.9. in 22.11.2011 podpisali in poslali pogodbo o shranjevanju matičnih celic (paket Cryo-Cord+) podarjamo gensko analizo LifeGenetics Baby v vrednosti 295€.

O NEOCELICI

Natečaj "NARIŠI NOSEČNICO"

Avtor: Neocelica | 14.9.2011
image

Med 24.8. in 3.9.2011 je, ob otvoritvi NEOparkirišča - privilegiranega parkirišča za nosečnice, v mariborskem trgovskem centru Europark potekal nagradni natečaj "NARIŠI NOSEČKO".

PRIPOROČILA

Natalija Verboten

Avtor: Petra Bališ, Neocelica | 1.9.2011
image

Intervju z Natalijo Verboten Bojić: »Spomini na nosečnost in materinstvo«

image

Nosečnicam postavljamo v družbi posebno mesto. Počutje nosečnice namreč vpliva na otroka. Zato je v tem času popolna pozornost za zdravje, dobro počutje in počitek še posebej pomembna.

O NEOCELICI

Matične celice, gradniki življenja

Avtor: Neocelica | 14.7.2011
image

V času, ko nas bolezni vse bolj ogrožajo in nam rezultati nenehnih medicinskih odkritij in kliničnih raziskav dajejo nove možnosti zdravljenja, postajajo shranjene lastne matične celice neprecenljiv vir zdravja.

ZDRAVLJENJE

Vsadili umetni organ

Avtor: Neocelica | 8.7.2011
image

Eritrejcu, ki študira na Islandiji, je italijanski kirurg na Švedskem uspešno presadil iz matičnih celic izdelani umetni sapnik. Posebnost operacije je v tem, da za postopek ni potrebno čakanje na darovalca.

image

Neocelica skupaj s partnerjem, skupino Cryo-Save, do nadaljnjega omogoča možnost plačila na 12 mesečnih obrokov brez obresti, za pogodbe sklenjene od 20.6. dalje.

AKTUALNO

Genska analiza LifeGenetics Baby

Avtor: Neocelica | 7.6.2011
image

Genska analiza LifeGenetics Baby je zbirka ugotovitev o delovanju telesa vašega otroka, napotkov za prehrano in izbiro športne aktivnosti po njegovi meri.

image

N. Forraz in Colin P. McGuckin, vodilna znanstvenika na področju matičnih celic, v članku naredita povzetek trenutnega stanja in definirata koncept regenerativne medicine ter se osredotočita predvsem na bogat vir matičnih celic – tkivo popkovnice.

STRAN 1 OD 4

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v ...
Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je pop...