|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Novoletno darilo za vašega malčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.12.2023
image

Naj bo letos novoletno darilce za otroka zabavno, poučno in čisto po okusu vašega malčka. Paket, ki mu boste dali osebno noto, vas bo manj stal, nikakor pa ne pretiravajte s sladkarijami, ampak tudi brez njih ne gre.

image

S sodelovanjem v nagradni anketi se poteguješ za paket izdelkov Malček, ki vsebuje: Mandljevo olje, Hladilno mazilo, nahrbtnik, plišasto igračo, skodelico in družinski koledar. Preveri, kakšna so pravila sodelovanja!

ARHIV

Darilni paket za dojenčka - februar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2020
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom in mali škratek vas iz dneva v dan preseneča in razveseljuje s svojo ljubkostjo. Preverite, kaj novorojenčkom in dojenčkom podarjamo v februarskih darilnih paketih ter se POTEGUJTE za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - januar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.1.2020
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Preverite, kaj smo zavili v januarske darilne paketke ter se potegujte za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - december 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.11.2019
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Preverite, kaj smo zavili v praznične darilne paketke ter se potegujte za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - november 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.11.2019
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem. Preverite, kaj smo zavili v novembrskih darilnih paketih ter se potegujte za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - oktober 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.10.2019
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem. Preverite, kaj smo zavili v oktobrskih darilnih paketih ter se potegujte za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - september 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.9.2019
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem. Preverite, kaj smo zavili v septembrskih darilnih paketih ter se potegujte za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - avgust 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.8.2019
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem. Preverite, kaj smo zavili v avgustovskih darilnih paketih ter se potegujte za enega!

ARHIV

Darilni paket za novorojenčke - julij 2019

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.7.2019
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem. Preverite, kaj smo zavili v julijskih darilnih paketih ter se potegujte za enega!

STRAN 1 OD 5

7 lastnosti marčevskih otrok
Otroci rojeni marca radi osrečujejo, letajo visoko in kot dojenčki velikokrat držijo mamice budne ponoči. 7 lastnosti, k...
Ta vikend bomo indijanska družina
Dodelite si indijanska imena, v knjigah in na spletu zberite čim več podatkov o ameriških staroselcih, postavite tipi in...