|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NAGRADNA IGRA LEKARNE LJUBLJANA: Osvoji paket Malček

Uredništvo Ringaraja.net, 19.1.2021
S sodelovanjem v nagradni anketi se poteguješ za paket izdelkov Malček, ki vsebuje: Mandljevo olje, Hladilno mazilo, nahrbtnik, plišasto igračo, skodelico in družinski koledar. Preveri, kakšna so pravila sodelovanja!

image
Sodeluj v nagradni igri Lekarne Ljubljana (FOTO: Freepik.com)
/11


Ko imamo doma malčka, v kopalnici ne sme manjkati mandljevo olje ali hladilno mazilo. In prav to je le del paketa, za katerega se lahko poteguješ v nagradni igri Lekarne Ljubljana. 

 

S sodelovanjem v nagradni anketi se lahko poteguješ za krasne nagrade:

10-krat paket izdelkov Malček: Mandljevo olje, Hladilno mazilo, nahrbtnik, plišasta igrača, skodelica in družinski koledar in

100-krat družinski koledar Malček.

 

Sedaj pa hitro SODELUJ TUKAJ, čakajo te tri kratka vprašanja. Pa veliko sreče pri žrebu!

Preden sodeluješ si spodaj pod sliko preberi še Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, da boš seznanjen/a s čisto vsemi podrobnostmi. 

 

darilni paket Malček

 

Darilni paket Malček

 

KLIKNI IN SODELUJ >>

 

 

Pravila in pogoji sodelovanja v Nagradni igri Lekarna Ljubljana: Osvoji nagradni paket Malček!

 

1. Splošne določbe

Organizator Danu d. o. o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana, v sodelovanju s sponzorjem Javni zavod Lekarna Ljubljana, Komenskega ulica 11, 1000 Ljubljana prireja NAGRADNO IGRO LEKARNA LJUBLJANA: Osvoji nagradni paket Malček!

Nagradna igra bo potekala na spletnem portalu Ringaraja.net od 20. 1. 2020 do vključno 31. 1. 2021 do 23.59 ure.

 

2. Nagrada

Ob koncu nagradne igre bomo izžrebali 10 dobitnikov paketa izdelkov Malček, ki vsebuje: Mandljevo olje, Hladilno mazilo, nahrbtnik, plišasto igračo, skodelico in družinski koledar ter 100 dobitnikov družinskega koledarja Malček.

Nagrade ni možno menjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d. o. o. in Javno zavod Lekarne Ljubljana ter njihovi ožji družinski člani. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 

4. Potek nagradne igre

Za nagrado se poteguje vsak, ki izpolnjuje vse pogoje nagradne igre, odgovori na vsa anketna vprašanja in v zato namenjenem prijavnem obrazcu izpolni vse zahtevane podatke.

Žrebanje bo v ponedeljek, 1. 2. 2021 na sedežu Danu d.o.o., rezultat žreba pa bo na spletni strani Ringaraja.net objavljeni še isti dan.

Nagrajenci oziroma bo obveščeni tudi po e-pošti.

 

5. Nagrajenci

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oziroma da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Sponzor bo nagrajencu poslal nagrado najkasneje v roku 7 delovnih dni od prejema obvestila o tem, da je bil izžreban.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrada ne dosega vrednosti, za katero se plača akontacija dohodnine.

Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo pa gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.

Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje in hrani v bazi uporabnikov Ringaraja.net (Danu d. o. o) v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (GDPR). Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati za namene, za katere so bili pridobljeni, in sicer za: potrebe te nagradne igre (obveščanje nagrajencev in pošiljanje nagrad) ter za občasno pošiljanje Ringarajinih uredniških in komercialnih e-novičk. Vsak sodelujoči v nagradni igri s tem soglaša.

Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov (ime, priimek in kraj bivanja) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade ter za promocijo nagradne igre.

 

Danu d. o. o.

Ljubljana, 19. 1. 2021

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
15
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
13
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
9



Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?