|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paket za novorojenčke - oktober 2019

Uredništvo Ringaraja.net, 1.10.2019
Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem. Preverite, kaj smo zavili v oktobrskih darilnih paketih ter se potegujte za enega!

image
Ringarajin paket za novorojenčka
/11


Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomočki tudi? Ali pa vas je morda pravkar razveselila vaša mala princeska oziroma princ? Na Ringaraji proslavljamo rojstvo - to čudovito prelomnico, zato vam iz srca čestitamo in vašemu dojenčku želimo vse naj naj! Da vam še polepšamo prve dni z novorojenčkom, smo vam skupaj s sponzorji pripravili paket praktičnih daril.

 

Kako lahko sodelujem?

Prijavite se lahko nosečnice, ki imate v tem mesecu predviden datum poroda in mamice, ki ste v tekočem mesecu, za katerega zbiramo prijave, že rodile.

Prijavite se lahko v tekočem in predhodnem ter naslednjem mesecu.

Skupaj s prijavo prek tega elektronskega obrazca lahko oddate kratek tekst, v katerem napišete simpatičen komentar o vaši nosečnosti, s katerim si boste povečale možnosti za nagrado. Komentar vam prinese tri dodatne srečke v žrebu.


prijava


vsebina paketa

 

5x Abena-Helpi podarja zavitek otroških pleničk BAMBO Nature in Abena milo za intimno nego

Otroške pleničke BAMBO Nature – okolju prijazne pleničke za zdrave ritke. Zajamčeno prijazne do kože, brez alergenov in brez dišav.

Bambo Nature Mini je prvovrstna plenička za dojenčke s težo od 3 do 6 kg. Nova generacija teh pleničk je narejena iz skrbno izbranih surovin, prijaznih okolju. Plenička je zelo mehka zaradi tekstilu podobne zadnje in vrhnje plasti, zato jo tudi koža dojenčka občuti kot izredno mehko.

Pleničke BAMBO Nature so dermatološko preizkušene in dokazano ne povzročajo vnetja nežne otroške kože ali alergij. Dodatno se lahko pohvalijo še z nazivom »Brez izpuščajev«, saj so primerne tudi za najbolj občutljivo otroško kožo.

 

Abena milo za intimno nego z naravno mlečno kislino(pH 3,5) je primerno za nego sluznice in občutljive ter razdražene kože. Ohranja naravno raven vlage v intimnem predelu. Se enostavno izpira in ne draži sluznice, obenem pa ne vsebuje barvil in dišav. Ima pH (3–4) ustrezen intimnemu področju.

 

Več o pleničkah in izdelkih si preberite na www.abena-helpi.si.

 bamboo


5x HiPP paket izdelkov za novorojenčke

HiPP bio Komarčkov čaj: Dojenčki in otroci imajo relativno veliko potrebo po tekočini, zato potrebujejo dodatno pijačo. Potreba po tekočini se še posebno poveča takrat, ko je zunaj vroče. Izvirska voda, nesladkani čaji ali razredčeni visoko kakovostni sadni in zelenjavni sokovi (1 del soka in 2 dela vode) so najbolj primerni. HiPP bio komarčkov čaj je kot nalašč za gašenje žeje pri dojenčku, saj je brez dodanih sladkorjev in s prijetnim blagim okusom po komarčku, ki blagodejno deluje tudi na dojenčkov želodček.

HiPP Prva bučka: HiPP je za vas pripravil slastno kašico, primerno za čisto prve žličke »HiPP Prvo bučko za dojenčke«. Pripravljena je iz izbranih ekoloških muškatnih bučk, ki jih redko pripravljamo doma sami. V kozarčku je le bučka, zato je kašica idealna za sam začetek, skrb glede alergije pa je povsem odveč. Ima rahlo sladkast in prijetno kremast okus, zato jo dojenčki obožujejo. Poiščite jo na policah vaše najljubše trgovine in preizkusite!

HiPP novorojenčkom podarja tudi skodelico za prve požirke. 

 

O odličnih izdelkih HiPP boste več izvedeli na www.hipp.si.


hipp 

novorojenček spodaj


Prijavi se in sodeluj v žrebu!

 

V primeru, da ste izžrebani, vam paket z darilci pošljemo kar po pošti, brez kakršnegakoli doplačila poštnine ali dohodnine.

 

Celotna pravila in pogoje sodelovanja najdete TU.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Darilni paket za malčka (1-3 let) - februa...
Darilni paket za enoletnika smo letos razširili, tako da se za darila lahko potegujete vsi starši malčkov od prvega pa v...
Darilni paket za enoletnike - december 2019
Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v prazničnih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril...