|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji in pravila sodelovanja v programu Darilni paketi

Uredništvo Ringaraja.net, 15.5.2018
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in za prvi rojstni dan.

image
/11


 

Zadnjič spremenjeno: 15. 5. 2018


1. Splošne določbe

Podjetje Danu d.o.o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator), prireja na spletnem portalu www.ringaraja.net nagradni program Darilni paketi za Ringarajevce, s katerim vsak mesec obdari najmanj 5 družin v posameznem paketu. Prijave se zbirajo od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Nagradno žrebanje poteka vsak mesec, med 1. in 5. v mesecu za pretekli mesec.

 

2. Opis programa – Darilni paketi za Ringarjevce

Organizator na spletnem mestu zbira prijave uporabnic in uporabnikov, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje iz 3. točke Splošnih pogojev in pravil posameznih Darilnih paketov za Ringarajevce. Izmed prijav, oddanih v skladu s 3. točko Splošnih pogojev in pravil, organizator vsak mesec, s pomočjo računalniškega programa, izmed prijavljenih, ki izpoljujejo pogoje za sodelovanje za tekoči mesec, izžreba  5 oseb, v vsakem izmed treh, v 3. točki omenjenih,  darilnih paketov.

 

3. Pogoji za sodelovanje

• Paket za Ringarajine nosečke

V nagradnem programu lahko sodelujejo nosečnice od 1. do dopolnjenega 35. tedna nosečnosti, ki so oddale prijavo preko elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net, in se strinjajo s Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce. Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje. Nosečnica se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je nosečnica izžrebana, pa se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njena ponovna prijava ne ob upoštevana.

• Paket za Ringarajine novorojenčke

V nagradnem programu lahko sodelujejo nosečnice, ki imajo v tekočem mesecu žrebanja (in v predhodnem ter naslednjem mesecu) predviden datum rojstva otroka, ali mamice, ki so v tekočem mesecu (in v predhodnem ter naslednjem mesecu) žrebanja že rodile, so preko elektronskega obrazca oddale prijavo v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjajo s Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce. Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

• Paket za Ringarajine enoletnike

V nagradnem programu lahko sodelujejo starši ali zakoniti zastopniki* otrok, ki v tekočem mesecu (in v predhodnem ter naslednjem mesecu) žrebanja dopolnijo 1 leto starosti, so oddali prijavo preko elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjajo Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce. Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

 

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Danu d.o.o. in njihovi ožji družinski člani** ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre. Če je v igri izžrebana katerakoli izmed oseb, ki v igri ne sme sodelovati, se žrebanje avtomatsko ponovi. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

*V primeru, da boste izžrebani, vas bomo pred prevzemom darila prosili, da predložite dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka, oz. kopijo strani iz materinske knjižice, ki dokazuje vašo nosečnost). Če dokazila ne predložite v 14 dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjujete in s tem izgubite pravico do nagrade.

**Zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni na Danu d.o.o. živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega.

 

4. Potek nagradne igre v posameznem mesecu

Prijave za tekoči mesec se zbirajo preko elektronskega obrazca, v času od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Prijava bo sprejeta kot pravilna, ko boste vnesli podatke, ki jih od vas zahteva elektronski obrazec za posamezni paket.

Žrebanje ni javno, organizator ga izvede s pomočjo računalniškega programa na sedežu podjetja Danu d.o.o. Žrebanje se izvede najkasneje 5. dan v mesecu za pretekli mesec. O žrebanju in pregledu se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja, navzočih osebah, številu vseh prijav, ki izpolnjujejo navodila za oddajo prijave za tekoči mesec. Zapisnik podpišejo vsi (3) člani komisije. Izdela se v enem izvodu in hrani pri organizatorju. Zapisnik se sestavlja 1x na žrebanje.

 

5. Rezultati žrebanja in prevzem nagrad

Rezultati žrebanja bodo objavljeni najkasneje do 7. dne v mesecu, za pretekli mesec, na spletnem mestu www.ringaraja.net. Izžrebanci bodo o prejemu nagrade obveščeni tudi po e-pošti, v kateri bomo izžrebanca prosili, da nam predloži dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka, oz. kopijo ustrezne strani materinske knjižice) in posreduje osebne podatke, ki jih potrebujemo za dostavo nagrade. Če dobitniki nagrade najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila ne pošljejo zahtevanih dokazil, navedenih v e-poštnem obvestilu poslanemu nagrajencu, bo organizator štel, da dobitnik nagrade ne želi prevzeti in je organizator prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s Splošnimi pogoji in pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo, ki so objavljeni v tem dokumentu. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu oz. z njo prosto razpolaga.

Ringarajini darilni paketi se izžrebancem pošljejo v obliki paketa po navadni pošti, najkasneje do zadnjega dne v mesecu, v katerem so bili objavljeni rezultati žreba. Organizator si pridržuje pravico do zamude pošiljanja darilnega paketa zaradi višje sile.

Nagrada ni zamenljiva, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.


6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrada je za nagrajence brez dohodninskih posledic, saj njena vrednost ne presega 42 € (vključno z DDV). Plačilo davka od dohodnine od daril in nagrad po ZDPPO-1 in ZDoh-2 namreč ni potrebno, če skupna vrednost vseh daril, izročenih v istem letu, ne preseže 84 €, skupna vrednost posamičnega darila pa ni višja od 42 € (oboje vključno z DDV).


7.Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Vsak udeleženec nagradne igre tudi soglaša in se strinja s prijavo na brezplačni Nosečniški koledarček in Koledar otrokovega razvoja. 

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.
Dobitnik nagrade organizatorju nagradne igre dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.


8. Pravila nagradne igre

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletnem mestu www.ringaraja.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti se ta pravila štejejo za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.


9. Ostale določbe

Za vse ostale spore je pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

Ta pravilnik začne veljati z dnem 1. 4. 2011.

 

31. 3. 2011

Danu d. o. o.

 

Darilni paket za novorojenčke - julij 2017
Preveri nova darila za vašo prvo svečko tudi v julijskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko v mesecu, ko se ...
3
Darilni paket za enoletnike - julij 2017
Preveri nova darila za vašo prvo svečko tudi v julijskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko v mesecu, ko pra...
3
Darilni paket za enoletnike - januar 2018
Preveri darila za vašo prvo svečko tudi v januarskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko v mesecu, ko praznuj...
3
Darilni paket za enoletnike - julij 2019
Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v julijskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril ...
3


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Darilni paketi za Ringarajevke
Si noseča? Morda že tik pred porodom? Ali pa tvoj zakladek kmalu praznuje svoj prvi rojstni dan? Prijavi se in osvoji Ri...
Splošni pogoji in pravila za Darilne pakete
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in za prvi rojstni dan.
Kako dolgo ste imele boleče bradavice?
endrinasploh nisem imela bolečih bradavic (30%)

en teden (15%)

dva tedna (18%)

tri tedne (7%)

en mesec (13%)

več kot en mesec (17%)


Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!