|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji programa Darilni paketi

Uredništvo Ringaraja.net, 6.4.2011
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in za prvi rojstni dan.

image
/11


 

Zadnjič spremenjeno: 1.1.2016


1. Splošne določbe

Podjetje Danu d.o.o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator), prireja na spletnem portalu www.ringaraja.net nagradni program Darilni paketi za Ringarajevce, s katerim vsak mesec obdari najmanj 5 družin v posameznem paketu. Prijave se zbirajo od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Nagradno žrebanje poteka vsak mesec, med 1. in 5. v mesecu za pretekli mesec.

 

2. Opis programa – Darilni paketi za Ringarjevce

Organizator na spletnem mestu zbira prijave uporabnic in uporabnikov, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje iz 3. točke Splošnih pogojev in pravil posameznih Darilnih paketov za Ringarajevce. Izmed prijav, oddanih v skladu s 3. točko Splošnih pogojev in pravil, organizator vsak mesec, s pomočjo računalniškega programa, izmed prijavljenih, ki izpoljujejo pogoje za sodelovanje za tekoči mesec, izžreba  5 oseb, v vsakem izmed treh, v 3. točki omenjenih,  darilnih paketov.

 

3. Pogoji za sodelovanje

• Paket za Ringarajine nosečke

V nagradnem programu lahko sodelujejo nosečnice od 1. do dopolnjenega 35. tedna nosečnosti, ki so oddale prijavo preko elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net, in se strinjajo s Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce. Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje. Nosečnica se lahko prijavi večkrat (več mesecev), v katerih izpolnjuje zgoraj navedene pogoje. V primeru, da je nosečnica izžrebana, pa se v naslednjih mesecih ne more več prijaviti v nagradni program oziroma njena ponovna prijava ne ob upoštevana.

• Paket za Ringarajine novorojenčke

V nagradnem programu lahko sodelujejo nosečnice, ki imajo v tekočem mesecu žrebanja (in v predhodnem ter naslednjem mesecu) predviden datum rojstva otroka, ali mamice, ki so v tekočem mesecu (in v predhodnem ter naslednjem mesecu) žrebanja že rodile, so preko elektronskega obrazca oddale prijavo v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjajo s Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce. Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

• Paket za Ringarajine enoletnike

V nagradnem programu lahko sodelujejo starši ali zakoniti zastopniki* otrok, ki v tekočem mesecu (in v predhodnem ter naslednjem mesecu) žrebanja dopolnijo 1 leto starosti, so oddali prijavo preko elektronskega obrazca, v skladu z navodili, objavljenimi na www.ringaraja.net in se strinjajo Splošnimi pogoji in pravili programa Darilnih paketov za Ringarajevce. Registracija na portal NI pogoj za sodelovanje.

 

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Danu d.o.o. in njihovi ožji družinski člani** ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre. Če je v igri izžrebana katerakoli izmed oseb, ki v igri ne sme sodelovati, se žrebanje avtomatsko ponovi. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

*V primeru, da boste izžrebani, vas bomo pred prevzemom darila prosili, da predložite dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka, oz. kopijo strani iz materinske knjižice, ki dokazuje vašo nosečnost). Če dokazila ne predložite v 14 dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjujete in s tem izgubite pravico do nagrade.

**Zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni na Danu d.o.o. živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega.

 

4. Potek nagradne igre v posameznem mesecu

Prijave za tekoči mesec se zbirajo preko elektronskega obrazca, v času od prvega do zadnjega dne v tekočem mesecu. Prijava bo sprejeta kot pravilna, ko boste vnesli podatke, ki jih od vas zahteva elektronski obrazec za posamezni paket.

Žrebanje ni javno, organizator ga izvede s pomočjo računalniškega programa na sedežu podjetja Danu d.o.o. Žrebanje se izvede najkasneje 5. dan v mesecu za pretekli mesec. O žrebanju in pregledu se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja, navzočih osebah, številu vseh prijav, ki izpolnjujejo navodila za oddajo prijave za tekoči mesec. Zapisnik podpišejo vsi (3) člani komisije. Izdela se v enem izvodu in hrani pri organizatorju. Zapisnik se sestavlja 1x na žrebanje.

 

5. Rezultati žrebanja in prevzem nagrad

Rezultati žrebanja bodo objavljeni najkasneje do 7. dne v mesecu, za pretekli mesec, na spletnem mestu www.ringaraja.net. Izžrebanci bodo o prejemu nagrade obveščeni tudi po e-pošti, v kateri bomo izžrebanca prosili, da nam predloži dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka, oz. kopijo ustrezne strani materinske knjižice) in posreduje osebne podatke, ki jih potrebujemo za dostavo nagrade. Če dobitniki nagrade najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila ne pošljejo zahtevanih dokazil, navedenih v e-poštnem obvestilu poslanemu nagrajencu, bo organizator štel, da dobitnik nagrade ne želi prevzeti in je organizator prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s Splošnimi pogoji in pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo, ki so objavljeni v tem dokumentu. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu oz. z njo prosto razpolaga.

Ringarajini darilni paketi se izžrebancem pošljejo v obliki paketa po navadni pošti, najkasneje do zadnjega dne v mesecu, v katerem so bili objavljeni rezultati žreba. Organizator si pridržuje pravico do zamude pošiljanja darilnega paketa zaradi višje sile.

Nagrada ni zamenljiva, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.


6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrada je za nagrajence brez dohodninskih posledic, saj njena vrednost ne presega 42 € (vključno z DDV). Plačilo davka od dohodnine od daril in nagrad po ZDPPO-1 in ZDoh-2 namreč ni potrebno, če skupna vrednost vseh daril, izročenih v istem letu, ne preseže 84 €, skupna vrednost posamičnega darila pa ni višja od 42 € (oboje vključno z DDV).


7. Varovanje osebnih podatkov

Vsak udeleženec se strinja, da v celoti sprejema te pogoje in jamči, da so podatki pravilni in resnični.

Organizator se zavezuje, da bo v skladu z veljavno zakonodajo varoval zaupnost posredovanih osebnih podatkov nagrajencev in jih brez izrecnega dovoljenja sodelujočega v nagradnem programu, ne bo hranil, obdeloval, uporabljal niti posredoval tretjim osebam. Sodelujoči v nagradnem programu, se strinjajo, da se zbrani osebni podatki hranijo v podjetju Danu d.o.o., in uporabijo za namen obveščanja o ponudbi podjetja Danu d.o.o., za izdelavo tržnih analiz in prilagoditve obveščanja glede na morebitno segmentiranje ponudbe.


8. Pravila nagradne igre

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na spletnem mestu www.ringaraja.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti se ta pravila štejejo za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.


9. Ostale določbe

Za vse ostale spore je pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

Ta pravilnik začne veljati z dnem 01.04.2011.

Pravila spremenjena dne 01.01.2016.

 

Danu d.o.o.

 

Darilni paket za nosečke - december 2017
Preveri nova darila v decembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.tedna. ...
5
Dobitnice paketov za nosečke - oktober 2011
Med vsemi prijaveljenimi smo izžrebali 5 nosečk, ki prejmejo oktobrski darilni paket.
4
Darilni paket za nosečke - januar 2018
Preveri darila v januarskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.tedna. Prijav...
4
Nagrajenci DECEMBRSKIH darilnih paketov
Rezultati žreba - DECEMBRSKI Ringarajini darilni paketi
4


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Darilni paketi za Ringarajevke
Si noseča? Morda že tik pred porodom? Ali pa tvoj zakladek kmalu praznuje svoj prvi rojstni dan? Prijavi se in osvoji Ri...
Splošni pogoji programa Darilni paketi
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in za prvi rojstni dan.
Koiko ss ste imele preden ste donosile?
metuljcek27

Koliko ss ste imele preden ste donosile ?

1 (77%)

2 (9%)

3 (5%)

več (9%)


Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!