|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paket Želiva si otroka - februar 2020

Uredništvo Ringaraja.net, 1.2.2020
Ringarajina NOVOST za vse pare, ki načrtujete otroka - paket daril, ki vam bodo v obdobju načrtovanja in čakanja na plusek prišla še kako prav. Preverita februarska darila in se POTEGUJTA za svoj paket.

image
Preveri paket darila samo za vaju!
/11


Načrtujeta otroka in nestrpno pričakujeta plusek na nosečniškem testu?

Če se vama ta čas pričakovanja zdi neskončno dolg, potem imamo ravno pravo stvar za vaju, da bosta lažje dočakala veselo novico. Skupaj s sponzorji smo v letošnjem letu pripravili čisto nov paket daril za vse tiste pare, ki si želite otroka. Vanj vsak mesec zavijemo izdelke, ki vama v tem obdobju pridejo še kako prav, saj pomagajo k uspešnejši zanositvi.

 

S paketom daril za zanositev vsak mesec razveselimo pet srečnežev oziroma srečnic, ki ste se prijavili za paket, močno pa stiskamo pesti za čisto vsak par, ki čaka in upa na pozitiven test nosečnosti.

 

Medtem ko čakata na to enkratno novičko, ki vama bo nedvomno spremenila življenje, hitro PREVERITA, kaj smo skupaj s pokrovitelji zavili v nov darilni paket ta mesec. Ne odlašajta s prijavo - kliknita gumb spodaj in se prijavita!


Kako lahko sodeluješ?

darilni paket Želiva si otroka (Zanositev) se lahko prijavi eden od para (moški ali ženska), ki načrtuje zanositev. Prijavo lahko oddaš prek tega elektronskega obrazca, kjer samo vpišeš svoje podatke (ime in elektronski naslov).

 

Prijaviš se lahko kadarkoli in če ti ne bo uspelo prvič, lahko svojo srečo poskusiš večkrat. Nekako tako kot poteka proces od načrtovanja do pluska, kajne. ;)


Prijavi se in sodeluj v žrebu!

 

 

VSEBINA DARILNEGA PAKETA ŽELIVA SI OTROKA

 

5x OVULACIJSKI TEST Maybe Baybe za večkratno uporabo

 

V paketu prejmeš ovulacijski test za večkratno uporabo, ki deluje s pomočjo tvoje sline. V (jutranji) slini je namreč največja prisotnost soli, ki bo na leči tega mini, čarobnega mikroskopa, izrisala strukturo sline, da boš za vsak dan v mesecu vedela točno, v kateri fazi ciklusa si.

Ovulacijski test MaybeBaby je super alternativa urinskim testom, saj potrebuješ le en test, da spremljaš celoten mesečni ciklus. Uporaba je enostavna in ga lahko uporabljaš kjerkoli. Je diskreten: tudi če ti pade iz torbice, ne bo nihče vedel kaj imaš. Velik je toliko kot labela za ustnice.

Test MaybeBaby je popolnoma naravna metoda za določanje plodnih dni in pomaga že več kot 10 milijonom žensk po celem svetu – pridruži se jim še ti.

 

Več o ovulacijskem testu izveš TUKAJ >>> 


ovulacija

 

 

5x LOVE ČAJ Teekanne 

 

LOVE čaj Teekanne je prava sadna skušnjava, v kateri se čudovit okus granatnega jabolka spoji z odličnim sadjem. Njegov vonj: vabljiv. Okus granatnega jabolka: razburljiv. Ljubezen: intenzivna. Pustita se zapeljati TEEKANNE ''LOVE'' in uživajta enkratne, lepe trenutke.

 

Več o čaju >>>

 

čaj 

 


 

 

Prijavi se in sodeluj v žrebu!

 

V primeru, da sta izžrebana, vama paket z darili pošljemo kar po pošti, brez kakršnegakoli doplačila poštnine ali dohodnine.

 

Celotna pravila in pogoje sodelovanja najdeta TU.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Darilni paket za nosečke - november 2019
Jesen je tukaj in tudi ta mesec smo darilni paket za nosečko napolnili z uporabnimi darili za bodoče starše. Preverite d...
Paket za prvi rojstni dan - september 2011
photo
Je ali pa bo tvoj zakladek ta mesec pihal svojo prvo svečko? Na Ringaraji proslavljamo čudovite prelomnice, zato vsak me...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?