|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MATERINSTVO

FOTO: Lepota brazgotine na trebuhu po carskem rezu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.2.2024
image

Vsako rojstvo je nekaj magičnega, saj se vsakič na svet rodi novo življenje. Pri tem niti malo ni pomembno, kako se je otrok rodil, kar dokazujejo tudi fotografije žensk, ki so rodile s carskim rezom. Oglejte si jih!

VSE O DOJENJU

Dojenje ne povzroča zobne gnilobe!

Avtor: Karmen Mlinar | 20.10.2023
image

Doječe matere se pogosto srečujejo s trditvami, da je dojenje povzročitelj kariesa pri otrocih. Ta trditev ne drži! Statistične znanstvene raziskave doslej zveze med podaljšanim dojenjem in kariesom niso potrdile.

image

Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s prebavo, pa se mamice pogosto marsičemu odpovejo, kar ni dobro. Preverite zakaj in preizkusite tri okusne recepte za doječe mamice.

image

Strokovnjakinja za spanje dojenčkov je pokazala enostavne gibe, s katerimi boste lahko odložili dojenčka, ne da bi se prebudil. Preverite.

POROD

VIDEO: Rodila v domači kadi, popolnoma brez pomoči

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.6.2023
image

Znana influencerka se je odločila, da bo rodila popolnoma brez pomoči babice ali dule in svoj porod posnela ter objavila na video platformi. Zakaj? Da bi s tem opogumila vse nosečnice širom sveta in glede na gledanost ji je to uspelo.

IMENA

Otroška imena: Najlepša afriška imena

Avtor: Helena Primic | 28.8.2022
image

Preverite 20 najlepših afriških imen za deklice in dečke, ki smo jih nekoliko poslovenili ter jim dodali razlago izvora in pomena imen.

ARHIV

Darilni paket za dojenčka - februar 2020

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2020
image

Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom in mali škratek vas iz dneva v dan preseneča in razveseljuje s svojo ljubkostjo. Preverite, kaj novorojenčkom in dojenčkom podarjamo v februarskih darilnih paketih ter se POTEGUJTE za enega!

NOVOROJENČEK

Rojen s posebnim materinim znamenjem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.4.2019
image

Svet je obkrožila fotografija novorojenčka, ki se je rodil s posebnim materinim znamenjem na svojem čelu. Poglejte, kako se je pri tem novorojenčku poigrala narava, ko mu je na čelo "pritisnila" simbol ljubezni.

STRAN 1 OD 1

"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...