|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINSKE ZGODBE

BLOG: Dedek Mraz ne obstaja!

Avtor: Maja Gregorc | 29.12.2023
image

Ob vseh teh mislih si moram priznati, da je nekoliko grenko spoznanje, da sem pravzaprav jaz tista, ki otroke spodbuja k zapisovanju želja in usmerjanju na darila. Da jim v resnici nisem predala svojega pravega dojemanja praznične čarobnosti.

NAČRTOVANJE FINANC

Kako načrtovati praznične izdatke?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.12.2023
image

Zadnji tedni v letu naj bi minili v znamenju veselja in dobre volje, lahko pa so tudi eno najbolj stresnih in napornih obdobij v letu. Predvsem za tiste, ki se v zadnjem trenutku lotijo organizacije praznovanja in kupovanja daril.

ODNOSI V DRUŽINI

Kako izbrati "pravo" darilo?

Avtor: Helena Primic | 14.12.2023
image

Naj Božiček uboga otrokove želje ali ne? Kaj pa, če bo otrok razočaran nad našo "pametnejšo" izbiro? Kako izbrati darilo, da bomo vsi ok in kaj storiti, ko je zaradi daril med nami slaba volja? Se ji sploh lahko izognemo?

image

Preverite, katera pravila je dobro upoštevati, ko izbirate božično-novoletno darilo za dojenčka.

UČENJE IN IGRA

7 idej za darila, ki bodo vašega malčka navdušila

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.12.2023
image

Iščete idejo za obdaritev otroka? Preverite, katerih je tistih sedem pravljičnih daril, ki se jih bo vaš otrok zagotovo razveselil.

image

Mesec december je mesec čarobnosti in mesec, ko se še posebej povežemo z najbližjimi, s svojo družino, otroki. Poseben čar ima tudi na otroke, saj se v tem mesecu dogaja toliko stvari, toliko zanimivega, nenavadnega za njih.

BLOGERJI

Vsaka stvar je lahko čarobna

Avtor: Miriam Kalan | 4.12.2023
image

Ne bodite presenečeni, če se vam bodo dobra dela vrnila v najbolj možno čudovitih oblikah in takrat ne pozabite, da je lahko vse čarobno ali pa nič – tako, kot se odločite.

VZGOJA IN RAZVOJ

Kakšna darila so za otroka škodljiva?

Avtor: Helena Primic | 1.12.2023
image

Ali lahko otroku z decembrskim darilom škodimo oziroma mu sporočamo nekaj, česar v resnici ne želimo? Preverite tipične pasti, v katere se starši pogosto nevede ujamemo.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ne govorite, da so draga darila od dobrih mož

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.12.2023
image

Pred nekaj leti je družbena omrežja v Avstraliji (pa tudi po svetu) pretresla objava socialne delavke, ki je na predvečer praznikov pozvala starše, naj svojim otrokom nehajo govoriti, da je drage igračke pod novoletno jelko pustil Božiček.

image

Večina otrok verjame v može z dolgo belo brado, ki jih konec leta razveseljujejo z darili. In prav je tako, to je del otroštva vsakega otroka. Ni razloga, da bi jim to vzeli ter jim razkrili, da dobri možje ne obstajajo.

STRAN 1 OD 4

9 neobičajnih idej za okrasitev pirhov
photo
V galeriji preverite ideje za neobičajne in čudovite pirhe, za katere ne potrebujete dragih pripomočkov in posebnih ročn...
Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?