|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nagradna igra: 100 mladim podarimo 3 obroke kredita

P.R., 19.3.2024
NLB bo 100 mladim povrnila 3 mesečne obroke kredita v skupni vrednosti do 1.000 EUR. Preverite, kako lahko sodelujete v nagradni igri.

image
/11


Si želite na svoje, a potrebujete kredit?

Tu smo za vas in vaše želje. Lepo vabljeni v NLB Poslovalnico, kjer vam bodo naši kreditni strokovnjaki pripravili ponudbo po vaši meri.

 

Izmed vseh, starih do 40 let, ki boste do 30. novembra 2024 v NLB sklenili stanovanjski ali hipotekarni kredit, pa bomo izžrebali 100 srečnežev in vsakemu povrnili 3 mesečne obroke kredita v skupni vrednosti do 1.000 EUR.

Pravila in pogoje sodelovanja najdete na NLBkreditPravila2024.

 

Več o NLB Stanovanjskem kreditu

 

nlb

 

Potrebujete le dodatna finančna sredstva?

Potem lahko izberete NLB Osebni kredit – gotovinski kredit do 35.000 EUR. Naredite informativni izračun kar prek spleta in pridobite individualno ponudbo.

Stranke NLB lahko Osebni kredit hitro in enostavno sklenete kar v svoji digitalni banki NLB Klik ali prek video klica, 24/7. Če vam je ljubši osebni stik, pa za sklenitev v katerikoli NLB Poslovalnici potrebujete le osebni dokument.

 

Na informativni izračun

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Finančna kriza je priložnost za nove navade
Mnoge družine je presenetila finančna kriza. Slaba novice je, da bomo njene učinke čutili še nekaj časa, dobra novice pa...
3
Kje so nove odločbe o plačilu vrtca?
Mnogo staršev še do danes ni prejelo novih odločb o plačilu vrtca, pa čeprav so te oddali že decembra 2011. Kje so odloč...
3
Izračunajte porabo in privarčujte pri elek...
Vsak ima možnost prihraniti pri izdatkih za energijo doma in na delovnem mestu. S pomočjo aplikacije za izračun prihrank...
3
Rezervni sklad
V rezervnem skladu se mesečno zbirajo sredstva lastnikov stanovanj v večstanovanjskih stavbah, za njihovo vzdrževanje. K...
3



Draginjski dodatek za otroke: prva izplači...
Danes lahko nekatere družine pričakujete izplačila posebnega, tako imenovanega draginjskega dodatka za otroke, ki ga je ...
Koliko zapravite za igrače?
Ste se kdaj vprašali, koliko denarja zapravite za igrače? Za tiste igrače, s katerimi se otrok potem sploh ne igra?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?