|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NAČRTOVANJE FINANC

Kako se je pametno lotiti prazničnih nakupov?

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 9.12.2020
image

Vsi bi radi razveselili svoje bližnje in jim podarili kaj lepega, a mislimo tudi na negativne posledice prekomernega nakupovanja: suša v denarnici, pretirano potrošništvo in kup odpadkov. Preverite nasvete, kako se pametno lotiti prazničnih nakupov.

image

Inštitut za ustavno pravo je ugotovil, da je v primeru posojil v švicarskih frankih šlo za škodljiva posojila, pri katerih so kreditojemalci prevzeli nesorazmerno oz. celotno tveganje. Se spomnite, kako so nam jih banke pred leti priporočale?!

NAKUP DOMA

Nakup nepremičnine z leasingom ali posojilom?

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 16.3.2010
image

Lasten dom, hiša ali stanovanje so sanje vsake družine. Kljub temu, da so se cene nepremičnin v zadnjem obdobju umirile so še vedno na visokih ravneh in predstavljajo za družino največjo naložbo v življenju.

NAČRTOVANJE FINANC

Na dopust v mesecu septembru

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 24.1.2010
image

Za vse, ki vam med letom ni uspelo privarčevati dovolj za oddih na morju, v zdraviliščih ali v hribih, in bi se na dopust radi odpravili v začetku septembra, ko se vrvež v turističnih krajih že nekoliko umiri, smo poiskali, kje in pod kakšnimi pogoji vam počitniške in potrošniške kredite nudijo banke in hranilnice.

STRAN 1 OD 1

Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
Ali paket ob rojstvu novorojenčka ostaja?
Državni zbor je maja letos sprejel Zakon o uravnoteženju javnih financ. Ta pa se dotika tudi družin. Nekaj sprememb je p...