|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VARČEVANJE

Rezervni sklad

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.4.2015
image

V rezervnem skladu se mesečno zbirajo sredstva lastnikov stanovanj v večstanovanjskih stavbah, za njihovo vzdrževanje. Kdo upravlja z njim in kako se črpajo zbrana sredstva? Preverite!

image

Kaj je v življenju bolj pomembno? Čisto in pospravljeno stanovanje, brez drobtinice na tleh, brez odtisa otroške rokice in brez razmetanih igrač, ali trenutki, ki jih preživimo s svojimi otroki?

ZAVAROVANJE

Poceni zavarovanje doma lahko drago stane!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.10.2012
image

Zavarovanje doma potrebuje vsak lastnik nepremičnine. Škode, ki ob nesrečnih slučajih nastanejo na hiši, stanovanju in stanovanjski opremi, so lahko zelo visoke, potrošnik pa jih brez ustreznega zavarovanja le s težavo krije sam.

VSE O DOJENČKU

Ne puščajte otrok samih z …

Avtor: Helena Mlakar | 13.10.2011
image

Vsi priročniki pišejo o tem, kako zaščititi stanovanje, da je varno za otroke. Nikjer pa ne piše, kako zaščititi stanovanje, da je varno pred otroki! Malo za šalo, malo zares: preberite si nekaj nasvetov.

NAKUP DOMA

Subvencije mladim družinam za leto 2010

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 3.5.2010
image

Stanovanjski sklad Republike Slovenije, javni sklad je dne 30.04.2010 v časopisih Delo in Dnevnik ter na svoji spletni strani, objavil 5. Javni poziv za dodelitev subvencij mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja.

NAKUP DOMA

Do nepremičnine z leasingom

Avtor: Gregor Beguš, www.vzajemci.com | 22.3.2010
image

Nakup nepremičnine predstavlja za družino velik finančni zalogaj, ki je istočasno povezan z mnogimi težavami in stresom. Nakup največkrat financiramo z lastnimi ali dolžniškimi viri oziroma kot kombinacijo obojega.

UREJANJE DOMA

Kako zagotoviti kakovostno gradnjo

Avtor: Denar in svet nepremičnin | 24.1.2010
image

Gradnja stanovanj in drugih nepremičnin je projekt, ki zahteva veliko načrtovanja, študij, primerjanja in iskanja najboljših rešitev. Vsa stanovanja morajo biti zgrajena po najvišjih merilih, vendar kakovostna in varna gradnja zahteva visoko ceno.

OPREMA DOMA

Hitra prenova doma za malo denarja

Avtor: Dunja Strašek | 24.1.2010
image

Prenova stanovanja je običajno precej draga zadeva ter zahteva dosti truda in denarja. A ni vselej nujno, da si izpraznite žepe ali porabite vso svojo energijo. za prenovo doma brez finančnega zloma se lahko brezskrbno lotite prenove.

OPREMA DOMA

Poživimo in osvežimo otroško sobo

Avtor: Barbara Bališ Markovič | 24.1.2010
image

Otroška soba se kar naprej spreminja, saj otroci rastejo, dobijo bratca ali sestrico, … Sobica se prilagaja starosti in potrebam otroka, oblikam igre, gibalnim sposobnostim, želji po ustvarjanju, …

STRAN 1 OD 1

Kredit in nova odločba za vrtec
Nekateri starši še vedno čakajo na nove odločbe za znižano plačilo vrtca. Na uredništvo smo prejeli vprašanje, kako je s...
Kako potrošiti čim manj denarja za darila?
Najpomembnejši korak, s katerim lahko zares privarčujete denar za božična darila, je, da si še pred nakupom določite sku...