|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Na zdrav razvoj imamo starši veliko vpliva in naša odgovornost je, da se oborožimo s potrebnim znanjem. Ker je tukaj čas razprodaj ter možnost ugodnih nakupov, z vami delimo 5 najpogostejših zmot o otroški obutvi.

image

V Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin po neverjetnih cenah! Izbirate lahko med različnimi zvezki, svinčniki, radirkami, šilčki, barvicami, flomastri, lepili in vsem ostalim.

VSE O ŠOLAH

7 koristnih nasvetov za nakup šolske torbe

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.8.2023
image

Ponudba šolskih torb je res velika, zato je dobro poznati osnovne smernice za izbiro torbe, ki bo ustrezala otrokovem okusu ter njegovi višini in starosti. Pretežka šolska torba napačne oblike in velikosti namreč ogroža otrokovo zdravje.

image

Če se želite izogniti gneči pred prvim septembrom, je pametno, da se v trgovino odpravite že zdaj. Z naslednjimi nasveti bo izbira pripomočkov za šolo povsem preprosta.

NAŠE FINANCE

To je nova ocena minimalnih stroškov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.4.2023
image

Na podlagi dohodkov in strukture izdatkov za življenjske potrebščine ter po povprečnih najnižjih cenah v drugi polovici septembra 2022 znašajo na novo ocenjeni minimalni življenjski stroški 669,83 evra na mesec.

DRUŽINA

Spletni nakupi: Namenite več časa svoji družini

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.3.2023
image

V današnjem divjem tempu je spletno nakupovanje odlična rešitev, da pridobimo nekaj dodatnega časa, ki ga lahko posvetimo svojim najbližjim. Spar Online omogoča, da svoje nakupe opravite kar iz domačega naslonjača, ob tem pa še pomagate.

NAŠE FINANCE

Kako prihraniti pri nakupu živil?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.1.2023
image

Cene živil so vedno višje, zato smo poiskali in pripravili nekaj trikov, kako prihraniti pri nakupih.

BLOGERJI

BLOG: Vse lekcije nakupa šolske torbe

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 20.8.2018
image

Čeprav me je srbel jezik, da bi ji povedala, kako pretirava in da takšne torbe nosijo prvošolčki, sem se uspela zadržati in pokazati iskreno zanimanje, kaj na tej torbi z zaponko je tako zelo kul.

BREZSKRBNO NA POT

Kako izbrati pravi kovček?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.6.2017
image

Kupujete kovček? Ker to ni nakup, ki ga opravljate pogosto, in četudi ste v mislih že na dopustu ali potovanju, je treba kovček kupovati s premislekom in trezno glavo, priporočljivo pa je upoštevati tudi nekaj osnovnih nasvetov.

UČENJE IN IGRA

Nakup igrače? Pazite na te 3 stvari!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2017
image

Kupujete igračo in ste se ustavili pred polnimi policami igrač v otroški trgovini? Kako izbrati pravo? Preverite, katere so tri ključne stvari, na katere morate biti pozorni pri izbiri igrače.

STRAN 1 OD 3

Zaščita pred soncem: katero pokrivalo izbr...
Prihajajo toplejši dnevi, z otroci smo veliko zunaj, sonce pa je že precej močno. Najbolje bomo naše malčke zaščitili z ...
Obutev za otroško nogico
Veselje staršev, ko njihov mali kobacač naredi prvi korak, je nepopisno, a hkrati se pojavi vprašanje, kakšne čevlje naj...