|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Na zdrav razvoj imamo starši veliko vpliva in naša odgovornost je, da se oborožimo s potrebnim znanjem. Ker je tukaj čas razprodaj ter možnost ugodnih nakupov, z vami delimo 5 najpogostejših zmot o otroški obutvi.

image

Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri copati za razvoj otrokove nogice. Za nasvete smo povprašali strokovnjakinjo za gibalni razvoj otrok, Špelo Gorenc Jazbec.

image

Diplomirano fizioterapevtko razvojno-nevrološke obravnave Špelo Gorenc Jazbec smo vprašali, ali so crocsi in podobni natikači primerna poletna obutev za otroke.

OTROKOV RAZVOJ

Prvi koraki: Kakšna je prava obutev za otroka?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.3.2023
image

Naša stopala se prvih letih življenja razvijajo zelo intenzivno, saj se s tem oblikujejo temelji našega gibalnega razvoja. Zato je zelo pomembno, da starši otroku izberemo obutev, ki vzpodbuja čim bolj kvaliteten in naraven razvoj stopala.

OTROŠKI ČEVELJCI

Kako kupiti otroško obutev?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.8.2015
image

Ker otroci hitro rastejo, je potrebno otroku pogosteje kupovati nove čevlje. Kakšno obutev in kako naj o izberemo? Preverite nasvete za nakup otroške obutve v nadaljevanju.

image

Okoljevarstvena organizacija Greenpeace je preverila, koliko nevarnih kemikalij vsebujejo otroška oblačila in obutev. Rezultati so bili zaskrbljujoči, na testu so padli vsi – od cenejših do luksuznih blagovnih znamk oblačil.

AKTUALNO

Poletne razprodaje: nasveti za nakup

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.7.2012
image

Razprodaje marsikaterega potrošnika privabijo v trgovine, ki ponujajo blago po znižani ceni. Pa vendar je dobro vedeti, da mora biti blago na razprodaji kljub znižani ceni brezhibno, razen če ni posebej označeno, da gre za blago z napako.

EKO NAMIGI

Fina hiša

Avtor: Fina hiša | 4.11.2011
image

Na prvem druženju s Fino hišo boste lahko v petek, 4. novmebra med 17. in 20. uro pobrskali med dobro ohranjenimi lepimi kosi oblačil in obutve.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Oh, ta PMS!

Avtor: Dušan Donko in Bernarda Pavič, www.drustvo-taoin.si | 16.6.2011
image

PMS je stanje, ki se pojavi po ovulaciji ali pred menstruacijo, zaradi hormonske fluktacije/spremembe. Spremljajo ga lahko trebušni krči, napihnjenost, bolečine v križu, glavobol, napetost, razdražljivost, malo energije in spreminjanje razpoloženja.

OTROŠKI ČEVELJCI

Pomoč pri izbiri otroških čevljev

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.4.2011
image

Nov sistem za pomoč pri nakupu otroških čevljev, saj z optično napravo lahko izmerite otrokovi stopali, izberete ustrezno obutev in pravo velikost za dolgotrajno rabo čevljev.

STRAN 1 OD 2

VIDEO: 12 izvirnih pričesk za male dolgolaske
video
Kitke, čopki, pisane lasnice in lasni obroči z rožicami so skoraj obvezni dodatki za punce. Če bi radi svojo malo lepoti...
Velikost otroških čevljev: Kaj morate vedeti?
Znano je, da se nekje med devetim in osemnajstim mesecem začne otrok postavljati na nogice in delati začne svoje prve ko...