|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Zakaj iz razvojnega vidika pitje iz lončka za učenje pitje (ki ima lahko "dulček" ali slamico) ni dobro za otrokov razvoj?

OPREMA IN PRIPOMOČKI

Oprema dojenčka v starosti 9–12 mesecev

Avtor: Špela Gorenc Jazbec, dipl. fiziot, terapevt RNO | 3.3.2011
image

V tem obdobju dojenček vse bolj spoznava prostor in okolico. Starši mu moramo omogočiti varno raziskovanje in veliko možnosti za premagovanje ovir, kot so stopnice, različne višine miz, stolov, omar, skratka čim več variabilnosti.

STRAN 1 OD 1

Je duda res tako slaba razvada?
Se tudi vam zdi, da bi vaš dojenček potreboval dudo, pa mislite, da mu je ne bi bilo prav dati, saj jo strokovnjaki odsv...
Lahki vozički za družine na poti
Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, da bo izbira otroškega vozička še enostavnejša.