|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pripomočki za šolo naj bodo kakovostni in všeč otroku

P.R., 26.7.2023
Če se želite izogniti gneči pred prvim septembrom, je pametno, da se v trgovino odpravite že zdaj. Z naslednjimi nasveti bo izbira pripomočkov za šolo povsem preprosta.

image
/11


Do začetka novega šolskega leta je še nekaj časa. Vendar za nakup šolskih potrebščin ni nikoli prezgodaj. Če se želite izogniti gneči pred prvim septembrom, je pametno, da se v trgovino odpravite že zdaj. Z naslednjimi nasveti bo izbira pripomočkov za šolo povsem preprosta.

 

1. Nikamor brez seznama

Preden se odpravite v trgovino, ne pozabite na seznam šolskih potrebščin, ki ga je otrok dobil v šoli. Tako zagotovo ne boste pozabili kupiti ničesar.

Doma preverite, katere potrebščine minulega šolskega leta so še uporabne. Morda lahko vaš šolar do konca porabi tudi zvezke preteklega leta, ki jih ni popisal do konca.

 

2. Izberite otroku primerne pripomočke za pisanje

Če kupujete šolske potrebščine za mlajše otroke, poskrbite, da bodo pisala prilagojena njihovim majhnim dlanem. Svinčniki, barvice, flomastri in voščenke naj bodo debelejši ali trikotne oblike, kar omogoča boljši in lažji oprijem. Pomagajo tudi posebni nastavki za svinčnike, ki bodo spobudili pravilno držanje pisala. Otrokom, ki se bodo prvič srečali z nalivnim peresom, pa je najbolje kupiti pero z ergonomskim držalom.

 

3. Bodite pozorni na kakovost in trajnost izdelkov

Da bi šolske potrebščine, še posebej pisala, barvice, peresnica in šolska torba, zdržale celotno šolsko leto, izberite kakovostne izdelke.

Razmislite tudi o nakupu okolju prijaznih šolskih potrebščin. Izberite tiste, ki so narejene iz recikliranih materialov, oziroma takšne, ki jih je mogoče večkrat uporabiti ali ponovno napolniti. Na ta način boste pomagali zmanjšati količino odpadkov.

 

spar

Pri izbiri šolskih potrebščin naj sodeluje tudi otrok.


4. Upoštevajte želje otroka

Šolske potrebščine morajo biti všeč otroku, zato pri izbiri motivov in barv upoštevajte njegove želje. Vzemite ga s seboj v trgovino, kjer si lahko sam izbere zvezke, svinčnike, označevalce teksta, barvice, flomastre in voščenke, šestilo in ravnilo, peresnico, torbo, pripomočke za likovno ustvarjanje, itd. Naj bo to neke vrste spodbuda za učenje oziroma šolsko delo.

 

5. Izkoristite ugodnosti in popuste ter prihranite

Pred nakupom potrebščin za novo šolsko leto preglejte kataloge, preverite akcijske ponudbe ter sledite popustom in ugodnostim v trgovinah. Tako lahko prihranite kar nekaj denarja.

 

spar

V Sparovem spletnem katalogu Vse za šolo si lahko ogledate ponudbo izdelkov, ki traja kar do 5. septembra 2023.

 

Po kakovostne in ugodne šolske potrebščine v Spar

V Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin po neverjetnih cenah! Izbirate lahko med različnimi zvezki, svinčniki, radirkami, šilčki, barvicami, flomastri, lepili, ravnili, šestili, polnimi ali praznimi peresnicami, mapami, ovitki in nalepkami za zvezke, kalkulatorji, pripomočki za likovno ustvarjanje, copati, šolskimi torbami in nahrbtniki, itd.

Oglejte si Sparov spletni katalog Vse za šolo. Ponudba izdelkov velja kar do 5. septembra 2023!

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
9
Materinstvo je: odgovor na približno 300 v...
Smešno je, kako so se stvari obrnile. Tišina, ki me je tako skrbela, je zdaj napolnjena z nenehnim klepetom. Pogosto me ...
7
Šolski zvezki: nasveti za nakup
Kakšne zvezke kupiti za novo šolsko leto? So razlike v kakovosti zvezkov? To so ugotovitve Zveze Potrošnikov Slovenije, ...
4
Simptomi, ob katerih mora otrok NEMUDOMA k...
Če otrok toži o močni bolečini v enem izmed testisov, če je testis otečen ali privzdignjen, in če otrok bruha, gre lahko...
4



13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Motnja pametnega otroka, za katero še nist...
Hiperleksija je zapletena, a na splošno gledano gre za zgodnjo sposobnost branja in navdušenje nad črkami in številkami,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?