|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Poskrbite za dober začetek šolskega leta

P.R., 17.8.2023
V Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin po neverjetnih cenah! Izbirate lahko med različnimi zvezki, svinčniki, radirkami, šilčki, barvicami, flomastri, lepili in vsem ostalim.

image
V Sparu boste dobili vse za šolo.
/11


Nekateri šolarji se veselijo dne, ko bo spet zazvonil šolski zvonec, drugi ob misli na to občutijo cmok v grlu. Prav vsi šolarji si zaslužijo prijeten prvi šolski dan – in pri tem jim lahko pomagate tudi starši. Poskrbite, da jim bo ta dan ostal v lepem spominu in jim dal zagon za nove podvige.

 

Šolske potrebščine po meri šolarja

Izberite kakovostne in trajnostne oziroma okolju prijazne šolske potrebščine. Pisala za mlajše otroke naj bodo prilagojena njihovim majhnim dlanem. Otrokom, ki se bodo prvič srečali z nalivnim peresom, pa je najbolje kupiti pero z ergonomskim držalom. Pomembno je tudi, da pri nakupu upoštevate želje otroka. Dovolite mu, da si sam izbere motive, vzorce in barve zvezkov, svinčnike, označevalce teksta, barvice, flomastre in voščenke, šestilo in ravnilo, peresnico, pripomočke za likovno ustvarjanje, itd. Naj bo to dodatna motivacija za uspešen začetek novega šolskega leta.

 

Po šolske potrebščine se splača v Spar 

V Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin po neverjetnih cenah! Izbirate lahko med različnimi zvezki, svinčniki, radirkami, šilčki, barvicami, flomastri, lepili, ravnili, šestili, polnimi ali praznimi peresnicami, mapami, ovitki in nalepkami za zvezke, kalkulatorji, pripomočki za likovno ustvarjanje, copati, šolskimi torbami in nahrbtniki, itd.  

Oglejte si Sparov spletni katalog Vse za šolo. Ponudba izdelkov traja kar do 5. septembra 2023

 

spar

Preverite široko ponudbo šolskih potrebščin v Sparovem katalogu Vse za šolo.

 

Kakovostna šolska torba

Nakup šolske torbe je za šolarja lahko zelo vznemirljivo doživetje. Starši (predvsem šolarjev prve triade) se ob tem običajno sprašujejo, kakšna je primerna in kakovostna šolska torba. Naj bo lahka, praktična in udobna za nošenje, poleg tega pa je pomembno tudi, da je všeč otroku. Nasvete, kako izbrati pravo, lahko preberete tukaj.

 

Prijeten prostor za učenje

Da bi šolar lahko nemoteno in uspešno opravljal svoje šolske obveznosti, potrebuje svoj prostor ali vsaj kotiček s pisalno mizo za učenje. Ta naj bo miren, svetel in zračen, pri njegovem opremljanju pa naj sodeluje tudi otrok. Izbere lahko različne pripomočke za na mizo, kot so lonček za pisala, namizna podlaga, samolepilni lističi, sponke, itd. Na steno lahko obesi tablo za sporočila ali poslika del stene po svojem okusu.

 

Nepozaben prvi šolski dan

Prvi šolski dan bi moral biti nekaj posebnega. Ne le za prvošolčke, temveč vse šolarje, saj dober začetek lahko pomeni lažji prehod v novo šolsko leto in spodbudo za naprej.

Zjutraj svojemu šolarju pripravite njegov najljubši zajtrk, morda palačinke. Mlajšim otrokom dovolite, da se za prvi dan šole oblečejo po svojem okusu, pred odhodom pa jih fotografirajte.

Po zaključenem prvem dnevu si vzemite čas za svojega šolarja in z njim preživite prijetno popoldne. Lahko ga odpeljete na izlet ali v njegovo najljubšo restavracijo. Lahko pa se imate lepo tudi doma, kjer skupaj ustvarjate ali pripravite njegovo najljubšo jed ali sladico. Naj bo prvi šolski dan nepozaben.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
24
Materinstvo je: odgovor na približno 300 v...
Smešno je, kako so se stvari obrnile. Tišina, ki me je tako skrbela, je zdaj napolnjena z nenehnim klepetom. Pogosto me ...
13
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5



13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?