|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Sončna očala: Nas dobro zaščitijo le najdražja?

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 13.7.2023
image

Ali drži, da dražja očala nudijo tudi boljšo zaščito ali je to le mit? Preverite, kaj so pokazali testi!

PREHRANA OTROKA

TEST PAŠTET: Veliko maščobe, malo beljakovin

Avtor: Zveza potrošnikov Slovenije | 14.5.2012
image

Paštete so živilo, ki ga imajo radi otroci, pa tudi odrasli, zato so na ZPS pod drobnogled vzeli 12 vzorcev paštet. Njihov VIP Test razkriva, kaj se »skriva« v njih, koliko maščobe, beljakovin, soli in vezivnega tkiva vsebujejo.

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Voda za boljše učenje

Avtor: www.flaska.si | 16.8.2011
image

Voda je ključna za vzdrževanje našega zdravja in je prisotna v praktično vseh fizičnih procesih v našem telesu. Kaj pa mentalnih? Kakšen je njen pomen za delovanje naših možganov in posledično miselne procese, ki se odvijajo v njih?

image

Slovenija postaja odlagališče hrane nižje kakovosti, je v pogovoru za prilogo časnika Delo Posel & Denar povedal agrarni ekonomist Aleš Kuhar. Kot je zatrdil, Slovenija uvaža hrano najnižje kakovosti.

image

Zveza potrošnikov Slovenije je v zadnji številki potrošniške revije VIP objavila test 12 vzorcev piščančjih hrenovk in pregled ponudbe zelenjave pri slovenskih, italijanskih in avstrijskih trgovcih.

PRIPOROČILA

Drage nosečnice, dragi bodoči starši!

Avtor: dr. Ksenija Šelih Marinec | 28.9.2010
image

Pred vami je najlepša in najbolj odgovorna vloga v življenju, to je starševstvo. Ker obstaja možnost shranjevanja matičnih celic je prav, da o njej razmislite.

VI SPRAŠUJETE

Intervju z Antonom Komatom

Avtor: Alja Tasi | 17.4.2010
image

Nafte imamo še za 40 do 50 let. Zato je vse dražja, glavna nahajališča pa so pod vojaškim nadzorom. Zahod za tranzicijo na novo energetsko osnovo potrebuje 20 do 30 let.

image

Osnovna in najbolj opazna razlika je v prepovedi uporabe kemično sintetiziranih sredstev za varstvo rastlin, hormonskih regulatorjev rasti, sredstev za predčasno prekinitev rasti, uporaba sintetičnih dušikovih gnojil, lahko topnih fosfatov.

VI SPRAŠUJETE

Sedem korakov do boljšega življenja

Avtor: Anton Komat | 6.2.2010
image

Na srečo se vse več ljudi obrača od kvantitete h kakovosti življenja in vi, ki vam je pomembneje biti kakor imeti, boste v naslednjih vrsticah morda našli dobrodošel nasvet.

UREJANJE DOMA

Kako zagotoviti kakovostno gradnjo

Avtor: Denar in svet nepremičnin | 24.1.2010
image

Gradnja stanovanj in drugih nepremičnin je projekt, ki zahteva veliko načrtovanja, študij, primerjanja in iskanja najboljših rešitev. Vsa stanovanja morajo biti zgrajena po najvišjih merilih, vendar kakovostna in varna gradnja zahteva visoko ceno.

STRAN 1 OD 2

Sončna očala: Nas dobro zaščitijo le najdr...
Ali drži, da dražja očala nudijo tudi boljšo zaščito ali je to le mit? Preverite, kaj so pokazali testi!
TEST: Higienski vložki in tamponi
Na velikem mednarodnem testu so potrošniške organizacije tokrat preizkusile več kot 100 različnih vložkov in tamponov. R...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?