|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Kdaj je treba k zdravniku, ko ima otrok drisko ali/in bruha, smo vprašali dr. Jerneja Dolinška, ki nam je zaupal tudi nekaj najpogostejših napak, ki jih pri teh težavah počnemo starši.

ZDRAVA NOSEČNOST

Nasveti za lažjo poletno nosečnost

Avtor: Maja Črepinšek | 6.7.2023
image

Že brez nosečnosti je poletno vročino težko prenašati, kaj šele s trebuščkom. Preverite nekaj praktičnih nasvetov, ki vam bodo olajšali poletno nosečnost.

NEGA IN ZDRAVJE

Otroci so pogosto dehidrirani

Avtor: Fitobimbi | 22.4.2022
image

Telo otroka je sestavljeno iz 75 % vode. Voda opravlja številne naloge v telesu in je ključna za ohranjanje najboljšega delovanja celic. Poskrbimo, da je otrok ustrezno hidriran, posebej v situacijah, ki povečujejo tveganje za dehidracijo.

PREHRANA OTROKA

Osvežilna rožnata limonada

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.6.2019
image

Da bo domača limonada zares zdrava, jo pripravite iz ekoloških limon. Kako jo obarvati rožnato, pa preverite v članku!

EKO DRUŽINA IN AKTIVNOSTI

Voda za boljše učenje

Avtor: www.flaska.si | 16.8.2011
image

Voda je ključna za vzdrževanje našega zdravja in je prisotna v praktično vseh fizičnih procesih v našem telesu. Kaj pa mentalnih? Kakšen je njen pomen za delovanje naših možganov in posledično miselne procese, ki se odvijajo v njih?

BOLEZNI IN STANJA

Rotavirusne driske

Avtor: Mihaela Slemnik, absolventka medicine | 1.2.2010
image

Rotavirusi povzročajo vodene driske z bruhanjem in nizko vročino, ki najpogosteje prizadenejo otroke stare od 6 mesecev do 2 let.

STRAN 1 OD 1

Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...
Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...