|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZDRAVJE IN NEGA

Upanje za Karolinin rojstni dan

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.2.2024
image

Mala Karolina bo kmalu praznovala svoj 5. rojstni dan, ob tem pa si njena starša želita samo to, da bi za njeno darilo zbrali čim več donacij za razvoj zdravila, s katerim bi ji lahko rešili življenje.

BOLEZNI IN STANJA

Podarimo »darilo-pisanko« za Karolino

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.4.2023
image

Za 4-letno Karolino, ki se bori s smrtonosno redko boleznijo, ta teden poteka posebna praznična zbiralna akcija »Pisanka za Karolino«, s katero želijo zbrati čim več sredstev za razvoj zdravila zanjo.

AKTUALNO

40 dni brez alkohola

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.2.2023
image

22. februarja se je začela akcija 40 dni brez alkohola s skupnim ciljem: Vzpostaviti odgovoren odnos do pitja alkohola v slovenski družbi. Letošnje geslo akcije je »Beseda zdravi«, trajala bo od 22. februarja do 8. aprila 2023.

PROSTI ČAS

MANA windstopper - Igrivo in udobno v pomlad

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.3.2021
image

Prvi sončni žarki kar kličejo po rekreaciji in gibanju na svežem zraku, česar se najbolj razveselijo prav otroci. Pri Mani so zato poskrbeli, da jim bo toplo.

image

Izjemno vesela novica za nas in za otroke na rehabilitaciji v URI Soča.Z vašo pomočjo smo zbrali 1.000 nasmehov! Hvala za prav vsak nasmeh posebej. Zbiranje nasmehov se nadaljuje.

AKTUALNO

AKCIJA: Od srca do nasmeha

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.1.2014
image

Gasilsko društvo Visoko – Milje zbira igrače in obleke, pa tudi šolske potrebščine, plenice, izdelke za osebno higieno za otroke v domu Rade Vranješević. Iz doma so že prišli prvi odzivi navdušenja. Pomagajmo jim do še večjega veselja!

O OBDARAJANJU

HVALA, da ste nam pomagali razveseljevati otroke

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 24.12.2012
image

Spet smo s pomočjo vaših mehkih in toplih Objemčkov decembra risali nasmehe na obrazih številnih otrok, ki so morali praznike preživeti v bolnišnicah, rehabilitacijskih zavodih ter varnih in materinskih hišah po vsej Sloveniji.

PARTNERSTVO IN DRUŽINA

Dobrodelna akcija: Darila za otroke v sirotišnici

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 13.12.2012
image

Tudi otroci v sirotišnicah bi bili veseli novoletnega darila. Zato vas vabimo, da sodelujete v dobrodelni akciji in pričarate trenutek veselja otrokom v sirotišnici Zvečanska.

O OBDARAJANJU

Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 13.11.2012
image

V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo decembra podarjeni otrokom v slovenskih bolnišnicah in drugih ustanovah.

STRAN 1 OD 3

Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...