|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

HVALA, da ste nam pomagali razveseljevati otroke

Uredništvo Ringarajinih iskric, 24.12.2012
Spet smo s pomočjo vaših mehkih in toplih Objemčkov decembra risali nasmehe na obrazih številnih otrok, ki so morali praznike preživeti v bolnišnicah, rehabilitacijskih zavodih ter varnih in materinskih hišah po vsej Sloveniji.

image
/11


K prenašanju srčnega sporočila o prijateljstvu, sočutju in solidarnosti, ki ga nosi dobrodelna akcija ObdaRajanje 2012, ste ogromno prispevali prav VI, dragi vzgojitelji, učitelji, pa tudi starši, stari starši in drugi udeleženci akcije, ki ste pomagali otrokom ustvarjati in deliti Objemčke.


V 4. tradicionalni srčni akciji ObdaRajanje 2012 je sodelovalo kar 10.802 otrok in več kot 1000 vzgojiteljev in učiteljev iz 574 vrtčevskih skupin in razredov prve triade osnovnih šol. Skupaj je letos nastalo več kot 6.000 Objemčkov. Številne od njih ste z otroki sami podarili v objeme otrok v vaši lokalni skupnosti. Objemčke, ki ste jih zaupali nam, pa smo podarili otrokom v bolnišnicah in socialnih ustanovah ter jim tako polepšali praznike in prenesli lepe misli njihovih vrstnikov iz vse Slovenije. Več o Ringarajinih predajah objemčkov najdete na www.ringaraja.net/0bdarajanje.

 

Brez VAS nam ne bi uspelo razveseliti toliko otrok, zato se, v imenu spletnega portala Ringaraja.net, revije Ringarajine iskrice ter pokroviteljev akcije, Peza in Chupa Chupsa, še enkrat ISKRENO ZAHVALJUJEMO prav VSEM, ki ste v akciji ObdaRajanje 2012 sodelovali! Po pošti vam bomo do konca januarja 2013 poslali tudi diplomo za sodelovanje v dobrodelni akciji ObdaRajanje 2012, na spletni strani ObdaRajanja pa smo že objavili tudi seznam najbolj prisrčnih objemčkov po mnenju glasovalcev in tistih, ki so bili letos najbolj iskrivi po mnenju strokovne komisije.

V sklopu čarobnih predaj Objemčkov v URI Soča, na Očesni kliniki v Ljubljani, v Splošni bolnišnici Murska Sobota in še drugod, smo tudi letos pripravili VIDEO REPORTAŽO, ki dokazuje, da ste s svojim trudom in energijo, ki ste ju vložili v akcijo in Objemčke, resnično prižgali iskrice v oči bolnih in prikrajšanih otrok. Vabimo, da si jo ogledate na spletni strani http://www.ringaraja.net/obdarajanje, kjer lahko še naprej prebirate tudi številne DNEVNIKE USTVARJANJA in si ogledate GALERIJO vseh Objemčkov.


Z vami si želimo srčnost med otroke deliti tudi v bodoče, zato nas spremljajte tudi v letu 2013. Do novega ObdaRajanja vam želimo čudovite praznike, polne toplih in ljubečih objemčkov!

 

Vaša Ringaraja

 

 

Obdarajanje 2012_organizator

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...
2



ObdaRajanje 2012: nagrajene skupine oz. ra...
Znane so prve 3 fotografije Objemčkov, ki so med 3. in 13. decembrom 2012 prejele največ vaših glasov. Komisija je izbra...
Objemčki razveseljujejo male junake
photo
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?