|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!

Uredništvo Ringarajinih iskric, 13.11.2012
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo decembra podarjeni otrokom v slovenskih bolnišnicah in drugih ustanovah.

image
/51


K sodelovanju v letošnji dobrodelni akciji se je prijavilo kar 570 vrtčevskih skupin in razredov prve triade osnovnih šol, Objemčke tako izdeluje več kot 10.75o otrok.

 

V treh letih je v srčni akciji ObdaRajanje, ki jo organizira družinski spletni portal Ringaraja.net v sodelovanju z Pezom in Chupa Chupsom, igračke za svoje vrstnike ustvarjalo že več kot 30.000 otrok iz vse Slovenije. Tudi letos je akcija naletela na odličen odziv vrtcev in osnovnih šol, saj so v že četrto akcijo ObdaRajanja k sodelovanju prijavili kar 570 skupin in več kot 10.750 otrok.

 

Od 1. oktobra pa vse do konca novembra tako male spretne ročice otrok, s pomočjo vzgojiteljev, učiteljev, staršev in vseh ostalih, ki so se pridružili akciji, izdelujejo Objemčke – mehke punčke, blazinice, kresničke, polžke, kačice, škratke, sončke, snežinke, pa še kaj, s katerimi bodo v začetku decembra risali nasmehe na obrazih otrok, ki bodo morali božične in novoletne praznike preživeti v eni izmed zdravstvenih ali socialnih ustanov po Sloveniji.

 

Kot vsa leta doslej ostaja sporočilo srčne akcije ObdaRajanje enako – spodbuditi otroke, da preko svoje otroške kreativnosti podarijo del sebe vrstniku, ki potrebuje lepo misel in tolažbo. K prenašanju tega sporočila o prijateljstvu, sočutju in solidarnosti ogromno prispevajo vzgojitelji, učitelji, starši, stari starši in drugi udeleženci akcije, ki s svojim mentorstvom in dobrim zgledom spodbujajo in pomagajo otrokom ustvarjati in deliti Objemčke. Za namen ObdaRajanja pa je nastala tudi pravljica o Kresnički Steli, ki jo bodo lahko mentorji otrokom pripovedovali ob ustvarjanju in jim tako ponazorili, kako pomembne so njihove lepe misli in dejanja.

 

Z letošnjo akcijo želijo organizatorji dodatno vzpodbujati tudi pomoč in povezovanje v lokalnem okolju, zato so sodelujoče vrtce in osnovne šole pozvali, da tokrat del Objemčkov podelijo sami, v svojem kraju, otrokom v njihovi bližini, katerih stisko najbolj čutijo. Tako bodo lahko otroci na lastne oči videli, kaj njihovi izdelki pomenijo otrokom, ki so jim namenjeni in spletli nove vezi z njimi.

 

K širjenju srčnosti vabimo tudi Vas, spoštovani mediji. Pomagajte nam širiti sporočilo akcije ObdaRajanje 2012 z objavo v Vašem mediju, da bomo vsi spoznali, kako čudovit je lahko svet, če podariš ali prejmeš Objemček.

 

Akcijo lahko spremljate na spletni strani http://www.ringaraja.net/obdarajanje2012, kjer bodo vrtci objavljali DNEVNIKE ustvarjanja in GALERIJE nastalih Objemčkov.

 

 

*****

DODATNE INFORMACIJE:

Metka Troha, urednica spletnega portala Ringaraja.net

metka.troha@ringaraja.net

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

ObdaRajanje 2012: nagrajene skupine oz. ra...
Znane so prve 3 fotografije Objemčkov, ki so med 3. in 13. decembrom 2012 prejele največ vaših glasov. Komisija je izbra...
2
Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2



Objemčki razveseljujejo male junake
photo
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
photo
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?