|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ObdaRajanje 2012: nagrajene skupine oz. razredi

Uredništvo Ringarajinih iskric, 17.12.2012
Znane so prve 3 fotografije Objemčkov, ki so med 3. in 13. decembrom 2012 prejele največ vaših glasov. Komisija je izbrala tudi 5 skupin oz. razredov, ki so jih najbolj pozitivno presenetili s svojo srčnostjo. Preverite, kdo so nagrajenci!

image
/11


 

Dragi mali ustvarjalci, mentorji in starši ter vsi ostali, ki ste ustvarjali Objemčke, brez vas nam ne bi uspelo razveseliti toliko otrok, zato še enkrat ISKRENA HVALA prav VSEM, ki ste v akciji ObdaRajanje 2012 sodelovali! Z vašo pomočjo nam je uspelo narisati nasmeh na obrazih številnih bolnih in prikrajšanih otrok v slovenskih bolnišnicah in drugih ustanovah po vsej Sloveniji.

Predaje mehkih in in toplih objemčkov se bodo vrstile še vse do konca decembra in da boste tudi vi občutili delček veselja, ki smo z vašo pomočjo prinesli otrokom, vam obljubljamo obširno video reportažo, ki jo bomo v kratkem objavili na spletnem portalu Ringaraja.net.

 

Glasovanje za objemčke

Hvala vsem mentorjem, družinam, sorodnikom in prijateljem ter ostalim Ringarajevcem, ki ste v GALERIJI glasovali za vse objemčke. Zanje ste skupno oddali kar 9.214 glasov!

Z glasovanjem, ki je potekalo med 3. in 13. decembrom 2012 so na vrhu z največjim številom glasov pristale 3 fotografije vrtčevskih skupin, ki prejmejo ogled lutkovne predstave in nagradni paket Ringaraje, Peza ter Chupa Chupsa. Največ glasov obiskovalcev spletnega portala Ringaraja.net so za svoje objemčke prejeli:


1. Vrtec pri OŠ Krmelj, skupina Čebelice, mentorici: Urška Kugonič, Vesna Jazbec

(skupno število glasov: 912)

2. Vrtec Vodmat, enota Klinični center, skupina Metulji, mentorici: Ljiljana Anderlič, Snežana Padjen

(skupno število glasov: 886)

3. Vrtec Miškolin, enota Rjava cesta, skupina Želvice, mentorici: Mojca Košmrlj, Tatjana Žinko

(skupno število glasov: 883)

 


Izbor najbolj prizadevnih skupin oz. razredov

Vsi trije člani komisije (Metka Troha - urednica revije Ringarajine iskrice, Suzana Anderlič - Magistrat International d.o.o., dr. Jaka Lindič - predsednik DANU Filantropije) so bili navdušeni nad vašimi resnično čudovitimi in unikatnimi Objemčki. Ob prebiranju dnevniških zapisov in spremljanju, komu vse ste svoje Objemčke podarili, so bili iskreno ganjeni in izjemno težko je bilo izbrati še 5 skupin oz. razredov, ki prejmejo nagradni paket Ringaraje, Peza in Chupa Chupsa za svojo prizadevnost. Nagrajenci po izboru komisije so:


- Vrtec pri OŠ Adama Bohoriča, skupina Barvice, mentorici: Tamara Krulec, Vida Umek

- OŠ Videm pri Ptuju, vrtec Sonček, skupina Snežinke, mentorici: Polona Huzjan, Barbara Murko

- Vrtec Hrastnik, enota Sonček, skupina Metuljčki, mentorici: Nataša Perko, Tatjana Gorenc

- Osnovna šola Križevci, 3. a razred, mentorica: Alenka Črček Ritonja

- Vrtec Javorje, skupina Pikapolonice, mentorici: Damjana Bonča, Sonja Rupar

 

 

Čestitke vsem nagrajenim skupinam in razredom, obvestila o nagradah bodo poslana tudi na e-naslove, ki ste nam jih zaupali ob prijavi!

 

OGLEJTE SI, v čigave objeme so že poleteli vaši Objemčki! Video reportažo, v katero bomo združili vse čarobne predaje in srčnost letošnje akcije, si boste lahko ogledali v rubriki ObdaRajanje na www.Ringaraja.net v prihodnjem tednu.

 

Velik in topel objemček vsem!


Ringarajevci

 

Obdarajanje 2012_organizator

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...
2



VIDEO: Kje so OBJEMČKI našli svoje objeme?
video
Leto 2012 smo zaključili na najlepši možen način, z podarjanjem mehih, toplih in srčnih Objemčkov otrokom po vsej Sloven...
ObdaRajanje 2012: nagrajene skupine oz. ra...
Znane so prve 3 fotografije Objemčkov, ki so med 3. in 13. decembrom 2012 prejele največ vaših glasov. Komisija je izbra...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?