|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

IDEJE ZA IGRO

Najljubše igrače otrok, ki jih lahko naredite sami

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.1.2024
image

Se je tudi vam že zgodilo, da je otrok čisto novo, kupljeno igračko v sekundi zamenjal za nekaj čisto običajnega, za odrasle celo brezveznega? Preverite, katere igrače dejansko najbolj obožujejo otroci.

PROSTI ČAS

Najboljši dodatki za LEGO kocke

Avtor: P.R. | 29.12.2023
image

Ljubitelji LEGO kock, pripravite se na raziskovanje sveta LEGO kock, ki bo vaše LEGO izkušnje dvignil na povsem novo raven! Mimovrste, priljubljena slovenska spletna trgovina, ponuja širok spekter izdelkov, s katerimi bodo vaše LEGO gradnje izjemne.

ZDRAVJE IN NEGA

Pravilno čiščenje igračk za kopanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.9.2023
image

Kako boste pravilno očistili igračke za kopanje? Narediti morate samo eno stvar, da se v njih ne bo razrasla plesen.

NAREDIMO SAMI

VIDEO: Enostavno čiščenje vodnih igrač

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.10.2022
image

Vodne igračke so super za bolj zabavno kopanje, ampak so lahko hkrati tudi leglo umazanije in celo plesni, ki je zdravju nevarna. Če jih tudi vaš malček obožuje, vam predstavljamo učinkovit način, da jih očistite.

PODPIRAMO SLOVENSKO

PODPIRAMO SLOVENSKO: Punčke iz blaga Mimma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.2.2021
image

Samo šivanje ne predstavlja največjega deleža izdelave lutke Mimme, saj je za končni izdelek potrebno še veliko drugega dela - izdelava skice za lutko, krojenje in sestavljanje posameznih delov ter izbira in kombiniranje blaga.

IDEJE ZA IGRO

Pomen lutke za otrokov razvoj

Avtor: Paškvan Polonca | 20.3.2019
image

Otroci imajo lutke radi. Lutke so zato v predšolski dobi prepotrebno, hkrati pa tudi hvaležno vzgojno sredstvo, ki spodbuja otrokov razvoj.

UČENJE IN IGRA

Nakup igrače? Pazite na te 3 stvari!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2017
image

Kupujete igračo in ste se ustavili pred polnimi policami igrač v otroški trgovini? Kako izbrati pravo? Preverite, katere so tri ključne stvari, na katere morate biti pozorni pri izbiri igrače.

OTROKOV RAZVOJ

Več igre = več znanja!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2017
image

Včasih starši pozabimo, da igra ni le igra, temveč otroci prek nje razvijajo različne spretnosti in se ves čas učijo.

image

Ko kupujemo otroku igračo, bodisi kot darilo ali sredstvo, da se zamoti, ko imamo starši druge opravke, je potrebno imeti v mislih njegovo starost. Za otroka so namreč v različnih starostnih obdobjih primerne različne igrače. Preberite, katere.

image

Vsi vemo, da je najboljše daril za dojenčka lahko čisto navadna okrašena škatla. Katero je še dobro darilo za male glavice, ko si vseeno želimo podariti kaj drugega, nad čimer bo dojenček navdušen in kar bo ustrezalo njegovim zmožnostim?

STRAN 1 OD 3

Igre, s katerimi se bo otrok učil socialni...
Zgolj z žuganjem se ne pride daleč. Otroci morajo razumeti in velikokrat uporabiti koncepte mehkih veščin, preden jih po...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...