|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji nagradne igre ObdaRajanje 2012

Uredništvo Ringarajinih iskric, 3.12.2012
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri, ki poteka v okviru dobrodelne akcije ObdaRajanje 2012.

image
/11


1. Splošne določbe

Danu d. o. o., Ul. Franca Mlakarja 32, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) prireja dobrodelno akcijo ObdaRajanje 2012 na spletnem portalu www.ringaraja.net in v reviji Ringarajine iskrice v sodelovanju s podjetjem Magistrat International d.o.o., Kotnikova ulica 28, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju pokrovitelj).

Dobrodelna akcija bo potekala v času od 5. 9. 2012 do 15. 12. 2012.

 

2. Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko vse vrtčevske skupine in osnovnošolski razredi prve triade iz vrtcev ter osnovnih šol po vsej Sloveniji.

V akciji ne morejo sodelovati družinski člani ali zaposleni pri organizatorju in soorganizatorju nagradne igre ter družinski člani in osebe, zaposlene pri drugih osebah, povezanih z izvedbo te akcije.

 

3. Prijava k sodelovanju

Vrtec/šola se lahko k sodelovanju prijavi s pomočjo e-prijavnice na spletni strani www.ringaraja.net/obdarajanje2012 ali s pravilno izpolnjeno tiskano prijavnico, ki jo je prejel/-a po pošti oz. jo je natisnil/-a na spletni strani.

Rok za prijavo k sodelovanju je 1. oktober 2012 – upoštevale se bodo vse prijave (e-prijave ali pravilno izpolnjene tiskane prijavnice) prejete do tega datuma.

 

S potrditvijo prijave (oz. s podpisom) oseba, ki je določen/-o razred/ skupino prijavila, izjavlja, da ima polna pooblastila, da lahko k sodelovanju v dobrodelni akciji ObdaRajanje 2012 prijavi posamezen vrtec/šolo.

 

4. Potek dobrodelne akcije

Vsak/-a prijavljen/-a razred/skupina do 19. oktobra 2012 po pošti prejme PEZ in Chupa Chups PAKET PRESENEČENJA skupaj z natačnimi navodili za izdelovanje in pošiljanje objemčkov (mehke punčke, blazinice, kresničke, polžke, kačice, škratke, sončke, snežinke ...). Podrobna navodila za ustvarjanje so objavljena tudi na spletni strani www.ringaraja.net/obdarajanje2012.

 

Vsaki sodelujoči skupini/razredu je za motivacijo na voljo pravljica o kresnički Steli (v treh delih) – vse tri dele so prijavljeni prejeli tudi po pošti, lahko pa si jo tudi preberejo in natisnejo na spletni strani.

 

Objemčke naj izdelujejo otroci, pri čemer jim lahko pomagajo vzgojitelji, učitelji, starši in prijatelji, vendar mora delo potekati skupinsko.

Vsaka prijavljena skupina/razred mora organizatorju poslati NAJVEČ 5 objemčkov, in sicer najkasneje do 20. novembra 2012. Vrtec/šola poskrbi, da preostale objemčke sami razdelijo, in sicer v svoji lokalni skupnosti ali pa jih podarijo eni od organizacij po svojem izboru. Predlogi, kam lahko vrtec/šola podari objemčke bodo od novembra dalje objavljeni tudi na spletni strani www.ringaraja.net/obdarajanje2012.

 

Vse prejete objemčke bodo organizator v decembru 2012 podaril otrokom v zdravstvenih ustanovah po Sloveniji.

 

5. Objavljanje fotografij objemčkov

Od 8. oktobra do 30. novembra 2012 lahko pooblaščene osebe na za to predvidenem obrazcu na spletni strani objavijo fotografije za nagradno glasovanje za najlepše objemčke po izboru uporabnikov portala Ringarja.net in tričlanske strokovne komisije.

 

Za objavo fotografije je potrebna registracija na spletnem portalu Ringaraja.net. Tisti, ki se k sodelovanju prijavijo preko e-prijavnice na svoj e-naslov prejmejo unikatno uporabniško ime in geslo, s katerim se lahko prijavijo in objavljajo fotografije.

 

Vsak registrirani uporabnik lahko objavi več različnih fotografij, pod pogojem, da so na vsaki od teh objemčki druge prijavljene skupine/razreda (fotografije istih skupin/razredov bodo izločene!).

 

Z objavo uporabnik izjavlja, da je pooblaščena oseba za objavo fotografije, da ima pravico do njene objave in soglasje staršev vseh otrok na fotografiji ter da soglaša z javno objavo fotografije ter vseh ostalih fotografij, nastalih v akciji.

 

Organizator si pridružuje pravico, da po lastni presoji izloči neprimerne fotografije.

 

6. Glasovanje za fotografije

Glasovanje za objavljene fotografije objemčkov bo potekalo od 3. decembra do 13. decembra 2012. Glasujejo lahko vsi uporabniki spletnega portala Ringaraja.net in za glasovanje se je potrebno OBVEZNO registirati na portalu Ringaraja.net.

Vsak uporabnik lahko za isto fotografijo glasuje 1x dnevno. Vsak dan 1x v času trajanja nagradne igre je možno glasovanje za vsako od fotografij.

 

Organizator si pridružuje pravico, da IZBRIŠE vse glasove, ki niso v skladu s pravili akcije, in sicer med samim trajanjem, kakor tudi po zaključku glasovanja, če ugotovi nepravilnosti.

 

7. Nagrade

Vsi/-e sodelujoči/-e razredi/skupine, ki bodo ustvarjali/-e objemčke, bodo prejeli diplomo, ki jim jo bo najkasneje do 21. decembra 2012 po pošti poslal pokrovitelj, Magistrat International d.o.o.

 

Po zaključku glasovanja bomo razglasili TRI skupine/razredi, ki bodo dobile/-i največje število glasov uporabnikov in bodo za nagrado prejeli LUTKOVNO PREDSTAVO IN NAGRADNI PAKET RINGARAJE, PEZA TER CHUPA CHUPSA.

 

Tričlanska strokovna komisija v sestavi: Metka Troha (urednica revije Ringarajine iskrice), Suzana Anderlič (Magistrat International d.o.o.), dr. Jaka Lindič (predsednik DANU Filantropije) bo na podlagi strokovnih kriterijev (vloženi trud v izdelavo objemčkov, inovativen pristop, razdelitev objemčkov v svojem lokalnem okolju, srčnost, sporočilnost, spodbujanje sodelovanja pri akciji ljudi izven vrtca/šole – staršev, starih staršev .... itd.) z NAGRADNIM PAKETOM RINGARAJE, PEZA IN CHUPA CHUPSA nagradila še 5 najbolj iskrivih skupin/razredov.

 

Nobene od nagrad ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

Danu d. o. o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli sodelujočemu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu.

 

8. Davki in akontacija dohodnine

V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

Če nagrajenec v treh dneh (po prejemu obvestilu s strani organizatorja) ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do prejema nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak sodelujoči z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te akcije ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi akcije pridobi, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij o poteku te akcije, ostalih akcij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

 

Organizator in pokrovitelj akcije vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi akcije pridobita od udeležencev, varujeta v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v akciji za namene neposrednega trženja.

 

Dobitniki nagrad organizatorju in pokrovitelju akcije dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, kraj) in fotografij otrok ter njihovih izjav v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo akcije.

 

Danu d. o. o.

Ljubljana, 3. 12. 2012

 

Oglejte si tekmovalne fotografije VSEH OBJEMČKOV 2012!

DNEVNIKI USTVRAJANJ: vsi zapisi ustvarjanja Objemčkov 2012

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...
2



Pridružite se ObdaRajanju 2012!
Začenja se že 4. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje 2012, v kateri bodo otroci spet lahko ustvarjali za otroke. Ne spr...
NAVODILA za ustvarjanje Objemčkov
Spet ste nas presenetili z neverjetnim odzivom na srčno akcijo ObdaRajanje 2012. Za sodelovanje se je prijavilo 569 skup...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?