|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

V novi knjigi Znanstvena delavnica smo si izposodili idejo, kako iz starega papirja izdelati nov, recikliran papir. Družinska zabava zagotovljena!

O OBDARAJANJU

Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 13.11.2012
image

V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo decembra podarjeni otrokom v slovenskih bolnišnicah in drugih ustanovah.

NAVODILA IN POGOJI

NAVODILA za ustvarjanje Objemčkov

Avtor: Uredništvo Ringarajinih iskric | 28.9.2012
image

Spet ste nas presenetili z neverjetnim odzivom na srčno akcijo ObdaRajanje 2012. Za sodelovanje se je prijavilo 569 skupin in več kot 10.700 otrok! Komaj čakamo vaše Objemčke! NAVODILA za ustvarjanje sledijo v nadaljevanju.

image

Mamica Katja se je po rojstvu dvojčkov znašla pred težko odločitvijo, oditi nazaj v službo ali ostati doma pri otrocih in delati tisto, kar jo je veselilo še iz otroških let. Pogumno se je odločila za slednje.

RAZGLEDNICE

Punčka iz cunj iz OŠ Prežihovega Voranca

Avtor: OŠ Prežihov Voranc | 24.1.2010
image

OŠ Prežihovega Voranca, Maribor, Irena Krajnc in Marta Eferl

STRAN 1 OD 1

Babica pripoveduje dobre stare pravljice
photo
Življenje postaja vse hitrejše in tekmovalnejše. Kar se je še včeraj zdelo samoumevno, bo jutri pozabljeno, edina zanesl...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...