|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NOVOROJENČEK

Neverjetne porodne fotografije

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.3.2024
image

Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.

MAMICA PO PORODU

24 močnih fotografij brazgotin carskega reza

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.3.2024
image

V prizadevanju za razbijanje stigme okoli carskega reza matere na družabnih omrežjih vse pogosteje prikazujejo brazgotine po carskem rezu. Te močne fotografije so dokaz, da način rojstva ni niti približno tako pomemben kot dejstvo, da ste rodile.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

FOTO: Najbolj smešne družinske fotografije

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.2.2024
image

Poglejte si družinske fotografije, ki bi morale biti kot iz reklame, a so male ritke poskrbele za to, da so še boljše. Ker so tako edinstvene!

POROD

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.11.2023
image

Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

POROD

FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.9.2023
image

Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih najmočnejših porodnih fotografij iz svojega arhiva.

image

Pri objavi fotografij na socialnih omrežij po navadi ne razmišljamo o tem, da bo morda kdo to fotografijo brez našega dovoljenja delil po svetovnem spletu ali jo celo uporabljal za pedofilijo. Je previdnost pri objavi otrokovih fotografij odveč?

image

Očka Kenny Deuss se je odločil, da bo družinsko življenje malo prevetril. Vsakič, ko ga partnerka vpraša, kaj počne z otroci, če je ni doma, ji pošlje obdelane fotografije. To je nekaj slik iz njegove zbirke.

MATERINSTVO

28 čudovitih slik mamic po celem svetu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2023
image

To je 28 čudovitih slik materinstva iz celotnega sveta.

VSE O DOJENČKU

16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še enega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.5.2023
image

Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste takoj spravili " na delo". ;)

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

FOTO: Nosečka in dojenček - prej in potem

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.5.2023
image

Poglejte si podobe ujete s fotoaparatom prej - z nosečniškim trebuščkom in potem - z malim bitjecem v roki, naročju ...!

STRAN 1 OD 8

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...