|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

MAMICA PO PORODU

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po porodu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.1.2024
image

Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojega trebuha po rojstvu štirih otrok je pospremila z zabavnim in duhovitim komentarjem.

VSE O NOSEČNOSTI

Prisrčne ideje, kako razkriti, da si noseča

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.11.2023
image

To je osem prisrčnih načinov, kako lahko s svojimi najbližjimi in celotnim svetom deliš, da se bo družini pridružil nov član.

image

Kaj se zgodi z otrokovimi fotografijami, ko jih naložimo na socialna omrežja? Jih res lahko vidijo in uporabljajo samo e-prijatelji?

MAMICA PO PORODU

VIDEO: Materinstvo na spletu in v resnici

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.9.2023
image

Družabni mediji in splet so del našega vsakdana, vendar žal prikazujejo popolnoma napačno, idealizirano sliko življenj posameznikov, tudi staršev. Video na humoren način prikazuje, kakšna je v resnici razlika med življenjem virtualno in resnično.

MATERINSTVO

Mama mami: Materinstvo je presneto težko

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 15.9.2023
image

V materinstvu ni nobenih trofej. Vsi delamo po svojih najboljših močeh s tem, kar imamo.

image

Pri objavi fotografij na socialnih omrežij po navadi ne razmišljamo o tem, da bo morda kdo to fotografijo brez našega dovoljenja delil po svetovnem spletu ali jo celo uporabljal za pedofilijo. Je previdnost pri objavi otrokovih fotografij odveč?

image

Očka Kenny Deuss se je odločil, da bo družinsko življenje malo prevetril. Vsakič, ko ga partnerka vpraša, kaj počne z otroci, če je ni doma, ji pošlje obdelane fotografije. To je nekaj slik iz njegove zbirke.

image

Zvezdniški par Blake Lively in Ryan Reynolds pričakujeta četrtega otroka. Zvezdnica je povsem nepričakovano pred kratkim objavila fotografije svojega trebuščka.

MAMICA PO PORODU

Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni več tabu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.5.2022
image

V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skriva na družbenih omrežjih.

ZAPLETI IN SPLAV

Sin, ti si najin angel. Vedno te bomo ljubili

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.4.2022
image

»Z največjo žalostjo vas obveščava, da je najin sinček preminil,« je v torek na Instagram profilu zapisal Christiano Ronaldo. Navijači so naslednji dan na tekmi s pesmijo »You will never walk alone« pokazali podporo v teh težkih trenutkih.

STRAN 1 OD 2

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Menstruacija po porodu
Kaj je čišča in kdaj nastopi prva menstruacija po porodu? Zakaj nekatere mamice dobijo menstruacijo kljub temu, da polno...