|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

FOTO: Nosečka in dojenček - prej in potem

Uredništvo Ringaraja.net, 10.5.2023
Poglejte si podobe ujete s fotoaparatom prej - z nosečniškim trebuščkom in potem - z malim bitjecem v roki, naročju ...!

image
#1: SELFI S TREBUŠČKOM IN BREZ (Beingmommydaily.com)
/101


V galeriji si lahko pogledate nekja čudovitih trenutkov,ki so jih mammice zabeležile s foto aparatom. Slike prikazujejo trenutke prej - fotografije nosečniškega trebuščka in potem - z novorojenčkom v rokah.


#1: "SELFI" S TREBUŠČKOM IN BREZ

Vedno izpade lepo, če mamici uspe ujeti na fotografiji enak trenutek s trebuščkom in potem z novorojenčkom v rokah. Tej mamici je to odlično uspelo.

 

#2: V OBJEMU ZA VEDNO

Odlična poza nosečke in potem mamice z dojenčkom na trebuščku. Na nosečniški fotografiji skoraj vidiš, da otroček leži prav v takšni pozi kot potem kasneje, ko ga drži v naročju. Čudovito!


#3: GLEDAM TE!

Če bi se ženska lahko gledala v ogledalo prej in potem ... Ta posnetek je točno to, pogled nosečke v ogledalo, kjer vidi sebe z dojenčkom v naročju.

 

PREBERITE TUDI: VIDEO: Za mamice - Igrica z dojenčkom


#4: 39 TEDNOV PREJ IN POTEM

Tale mamica je na fotografijo po rojstvu počakala 39 tednov in tako dobila odlično primerjalno sliko svojega nosečniškega trebuščka v 39. tednu nosečnosti in sebe v naročju z 39 tednov starim otrokom.


#5: DOJENČEK POD BLUZO

Zanimiva ideja za fotografijo - nosečniški trebušček pod prosojno bluzo in po porodu še dojenček pod isto prosojno bluzo.


#6: OBJEM

Objem trebuščka in nato objem dojenčka - lepa kompozicija za "prej in potem" fotografijo.


#7: POGLEJ, KDO JE TUKAJ!

Super je, če se na fotografiji prej-potem znajde tudi očka kot na tej sliki. Kar težko je verjeti, da je tole male bitjece prišlo iz njenega trebuščka, a ne?


#8: CVETOČA

Simpatično do konca - dojenček zavit v cvetje na enak način kot je bil pred tem zavit trebušček, v katerem je rastel in čakal, da pokuka na plano.


#9: TUKAJ SEM!

Enkraten je občutek, ko dočakaš malo bitje, ki se je devet mesecev skrivalo v trebuhu. Ko kasneje gledaš svoje nosečniške fotografije se zaveš, kako je rojatvo dejansko čudežen dogodek.

 

#10: OTROŠKE SANJE

Blažena in polna upanja pred rojstvom in ravno tako blažena, mogoče malce utrujena, mamica po rojstvu svojega princa/princeske. Tudi tukaj je mamici uspel skoraj identičen posnetek.

Ne zamudite trenutkov nosečnosti in pofotografirajte svoj trebušček tudi vi, potem pa naredite enako fotografijo še s svojim malim bitjem v rokah. Res enkraten spomin!

 

VIR: http://beingmommydaily.com/

 

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
18
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
14
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
4
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
4



Nosečnice, bodite pozorne na temperaturo v...
Kako dolgo se lahko nosečnica kopa v morju? Je za nosečo žensko primerna vsaka voda v bazenu, tudi termalna? Vse to smo ...
10 načinov, kako partnerju razkriti nosečnost
Zbrali smo 10 zabavnih in kreativnih načinov, kako partnerju sporočiti, da bo očka.




čaj
Lelly28 RR

kakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?

sadni (44%)

zeliščni (22%)

mešano (33%)


Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!