|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Da bo letošnje poletje nepozabno in da bo na plaži ves čas samo zabava, smo pripravili nekaj idej, kaj vzeti s seboj na morje, ko imate malčka, večjega otroka ali mlajšega najstnika.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

IDEJA ZA VIKEND: Od Strunjana do Izole

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.5.2023
image

Če se ta vikend odpravljate na obalo, imamo za vas super idejo za izlet, ki je primeren tudi za vozičkanje. Družinski izleti tokrat predstavljajo sprehod od Strunjana do Izole.

ČUDOVITA SLOVENIJA

12 idej za popoln oddih v slovenski Istri

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.9.2020
image

V Istri si lahko privoščite razgibane, aktivnosti polne počitnice ali umirjen, sproščujoč oddih. Oglejte si nabor doživetij, tudi nekaterih manj poznanih, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Gremo na praznik olja in bledeža

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.4.2019
image

Vaščani bodo odprli svoja dvorišča in ponudili domače jedi, obiskali boste lahko tržnico avtohtonih sort oljčnega olja, otroci bodo ustvarjali na delavnicah, odpravili pa se boste lahko tudi na družinski pohod ali kolesarski izlet po okolici Padne.

PRAVLJICE

Beremo: Martinček Pobalinček

Avtor: Helena Primic | 17.3.2019
image

Pravljica o martinčku Potepinčku iz Izole, ki ga je deček Nejc pomotoma odnesel domov, je nastala po resnični zgodbi. In resničnem Nejcu, ki je avtist in strašno srčen fant.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Gremo na letalski šov in brezplačen izlet

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2018
image

V soboto, 29. septembra 2018, bo na letališču Portorož dan odprtih vrat in pravi letalski šov, ki bo gotovo navdušil tako otroke kot odrasle. Organiziran bo tudi brezplačen izlet po Piranu in piranskem zaledju z degustacijami.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Čudovita Slovenija: Pomurje

Avtor: Katarina Vinšek | 1.9.2010
image

Tematski sklop "Čudovita Slovenija" vam prinaša prispevke o svetovno znanih, o še neodkritih in o drugih zanimivih delih naše čudovite deželice - prispevki so namenjeni spoznavanju najlepših delov domovine in hkrati izvrsten seznam izletniških točk.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Čudovita Slovenija: Obala in Kras

Avtor: Katarina Vinšek | 21.7.2010
image

Vam manjka idej, kam na izlet z družino? Imamo pravo rešitev za vas ...

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Popotovanje od Portoroža do Pirana

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.3.2010
image

Piran je staro mediteransko in pristaniško mesto in je pravzaprav en sam velik muzej, saj ima ohranjeno srednjeveško zasnovo z zanimivo arhitekturo ter bogato kulturno dediščino.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Krajinski park Sečoveljske soline

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.1.2010
image

Ko vas bo pot zapeljala proti slovenski obali, se ustavite v enem najdragocenejšem delu naše naravne in kulturne dediščine, Krajinskem parku Sečoveljske soline.

STRAN 1 OD 1

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
10 idej za zabavo s kartonskimi škatlami
photo
Ne glede na to koliko igrač ima otrok, z eno od idej, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju, boste poskrbeli za najbol...