|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Portorož, Slovenija - Sončni žarki, sveža morska sapica in smeh veselih otrok. Vroče poletje je tu, in kaj bi lahko bilo boljše od družinskih počitnic ob morju?

POTEP TEDNA

Ledeno kraljestvo v Portorožu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.12.2018
image

Skupaj z otroki se boste lahko razgibali med drsanjem na čisto pravem ledu in kepanjem na kepališču, ki bo poln pravega, svežega kranjskogorskega snega. In zdaj naj še kdo reče, da ob morju nimajo snega in prave zime!

ČUDOVITA SLOVENIJA

Gremo na letalski šov in brezplačen izlet

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2018
image

V soboto, 29. septembra 2018, bo na letališču Portorož dan odprtih vrat in pravi letalski šov, ki bo gotovo navdušil tako otroke kot odrasle. Organiziran bo tudi brezplačen izlet po Piranu in piranskem zaledju z degustacijami.

DRUŽINSKE ZGODBE

Mamica, a je vse to res?

Avtor: mamica Andreja | 5.7.2017
image

Na recepciji so nam posodili otroški voziček, v sobi so nas pričakali previjalna miza, kahlica, kopalni plašček za malčka, šotorček, otroška posteljica, nočna lučka, pručka pod umivalnikom, barvice in otroški kotiček. Uganete, kje smo dopustovali?

STRAN 1 OD 1

Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...