|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Družinski izlet na Kras

Avtor: Anja Svetina Nabergoj | 28.7.2023
image

Kras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali celo dlje.

PARTNERSTVO

Romantični vikend samo za vaju na Krasu

Avtor: Helena Primic | 15.11.2019
image

Če s partnerjem obožujeta provansalsko in toskansko romantiko, vama zanju ni treba odpotovati v Francijo in Italijo, saj vaju čaka tako rekoč pred pragom - na Krasu.

ČUDOVITA SLOVENIJA

KRASna družinska doživetja na Krasu

Avtor: Helena Primic | 25.10.2019
image

Obisk grajskega in zelenega Štanjela, prenočitev v kraški vasici Pedrovo, družinski kolesarski izlet okrog Škocjanskih jam in skok v bližnji Trst na kavo.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Čudovita Slovenija: Pomurje

Avtor: Katarina Vinšek | 1.9.2010
image

Tematski sklop "Čudovita Slovenija" vam prinaša prispevke o svetovno znanih, o še neodkritih in o drugih zanimivih delih naše čudovite deželice - prispevki so namenjeni spoznavanju najlepših delov domovine in hkrati izvrsten seznam izletniških točk.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Biser matičnega Krasa

Avtor: Katarina Vinšek | 28.7.2010
image

Škocjanske jame so sistem vodnih jam, skozi katerega teče reka Reka. Nahajajo se v bližini Divače na slovenskem Krasu. Zanje značilna geološka tvorba so ponvice.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Čudovita Slovenija: Obala in Kras

Avtor: Katarina Vinšek | 21.7.2010
image

Vam manjka idej, kam na izlet z družino? Imamo pravo rešitev za vas ...

EKO RAZGLEDNICE

Zaključek natečaja, Postojna, 17.4.2010

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.5.2010
image

V šolskem letu 2009/10 smo se učenke in mentorji OŠ Vižmarje Brod iz Ljubljane že drugič prijavili na natečaj, ki ga je razpisal Turizem KRAS, d.d. v sodelovanju z ZEOS d.o.o. in Zavodom Republike Slovenije za šolstvo.

OZNAKE:

EKO RAZGLEDNICE

KRAS v očeh otrok in mladostnikov

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.5.2010
image

Kras je zaradi posebnosti in pomena geografske naravne in kulturne dediščine rdeča nit vsebinskega sodelovanja med UČILNICO v naravnem okolju in načrtovanjem letnih aktivnosti vzgojno izobraževalnih ustanov.

STRAN 1 OD 1

Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...
Reka Sava
photo
Sava je dolga 944 km, od tega je 220 km na slovenskih tleh in je naša najdaljša reka. Njeni glavni pritoki v Sloveniji s...