|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

KRAS v očeh otrok in mladostnikov

Uredništvo Ringaraja.net, 4.5.2010
Kras je zaradi posebnosti in pomena geografske naravne in kulturne dediščine rdeča nit vsebinskega sodelovanja med UČILNICO v naravnem okolju in načrtovanjem letnih aktivnosti vzgojno izobraževalnih ustanov.

image
/51


 

Turizem KRAS, d.d. omogoča organiziranim skupinam sodoben način spoznavanja naravnih in kulturnih znamenitosti, ki jih med šolskim letom v naravnem okolju Postojnske jame popestrimo z dodatnimi aktivnostmi in razstavami.

Kras je zaradi posebnosti in pomena geografske naravne in kulturne dediščine rdeča nit vsebinskega sodelovanja med UČILNICO v naravnem okolju in načrtovanjem letnih aktivnosti vzgojno izobraževalnih ustanov.

Lokacija Vivarij Proteus, v neposredni bližini Postojnske jame, je didaktično in informativo središče izobraževanja otrok in mladostnikov ter sedež inovativne Mreže KRAS v očeh otrok in mladostnikov. V družbi vodnika in spremljevalcev znanja željni otroci in mladostniki opazujejo, raziskujejo na novo, spoznavajo ali poglabljejo vedenja o značilnostih in nastanku krasa, jamskega življenja in življenja ljudi na Notranjskem od pradavnine, srednjega veka do najnovejše zgodovine.

Natečaj KRAS v očeh otrok in mladostnikov omogoča inovativen način sodelovanja pri realizaciji učno vzgojnih ciljev vseživljenskega izobraževanja in ustvarjalno promocijo rezultatov, v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo in ZEOS d.o.o., ki s svojo zbiralno in ustvarjalno akcijo še posebej sodeluje pri ekološkem ozaveščanju mladih s poudarkom na občutljivosti kraškega okolja.

Prireditev KRAS v očeh otrok in mladostnikov poteka tradicionalno na sobotni dan pred Dnevom Zemlje, v aprilu.

Celodnevno ustvarjalno dogajanje pred Postojnsko jamo se zaključi s podelitvijo nagrad za najbolj izvirne in ustvarjalne promocijske aktivnosti.


kontakt:

Marjeta Marinčič, organizatorica izobraževalnih programov,

marjeta.marincic@turizem-kras.si; tel.05 7000 150 in 040 457 470

www.turizem-kras.si, podstran KRAS v očeh otrok in mladostnikov

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Razgibajmo črevesje
Center telesa, področje trebuha je odločilnega pomena za celotno psiho-fizično zdravje posameznika. Na tem področju se p...
4
Na BIO kmetiji je lepo!
Ringarajevci smo se s HiPP-om odpravili na potep na Bio kmetijo Ljubica. Preberite si in poglejte video, kako smo užival...
4
Evropski teden mobilnosti
Kampanji Evropskega tedna mobilnost, ki bo potekala od 16. do 22. septembra, seje letos v Sloveniji pridružilo 24 občin....
3
Zdravilna moč buč, bučnega olja in bučnih ...
Buče so pred šestimi tisočletji gojili Indijanci. Stari Grki so jih bolj kot v kulinarične uporabljali v liturgične name...
3



Eko igre za prosti čas
photo
Vrtec Miškolin, Enota BLOK, vzgojiteljici Mojca Košmrlj in Tatjana Žinko
10 nasvetov, kako vzgojiti eko-otroka
Za to, da vzgojite eko-otroka in nekoč ekološko osveščenega odraslega, ne potrebujete niti posebnega znanja, niti dodatn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?