|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ideja za vikend: VIDEO - Preproste ideje za zavijanje daril

Uredništvo Ringaraja.net, 9.12.2020
Tako kot so del praznikov darila, tako je obvezna predpraznična aktivnost tudi zavijanje le teh. Našli smo nekaj preprostih idej za zavijanje, s pomočjo katerih bodo vaši paketki pod smrečico poželi navdušenje še preden jih bodo obdarovanci odprli.

/11


Tako, obredli se vse trgovine, izbrali tiste prave stvari, ki so jih vaši otroci skrbno zabeležili na seznam za dobrega moža, partner pa na glas sporočal vse leto, zdaj pa je na vrsti zavijanje. Marsikomu je to precej neprijetno opravilo, zaradi pomanjkanja časa, idej in tudi domišljije, ki zataji ravno takrat, ko ne bi bilo treba. Letos vam ni treba kupovati darilnih vrečk, saj lahko darilo brez posebnega znanja zavijete povsem profesionalno. Le sledite navodilom, in ne morete zamočiti.


Zavijanje daril je v resnici lahko prava umetnost, ampak tudi s povsem preprostimi triki lahko dosežemo, da bodo darila lepo izgledala. Če bi radi vaše najbližje letos presenetili z unikatno zavitimi paketki, potem si poglejte video s petimi praktičnimi nasveti za zavijanje. Prihranili boste čas, končni izdelek pa ne bo spominjal na kup ponesrečen smeti. Prav lahko se vam bo zgodilo, da bodo obdarovanci trdili, da so vam jih zavili v trgovini. ;)


Naj bodo tile nasveti prvi korak do lepega darila, vseeno pa vam priporočamo, da v sebi poiščete tudi tisto ustvarjalno žilico, ki je v vsakem izmed nas in pustite svoji domišljiji, da vam pomaga ustvariti malo mojstrovino.

 

NAREDITE SAMI: Ročno izdelani novoletni okraski


Če pa vam zgornji nasveti še niso dovolj, pa v nadaljevanju najdete še video slovenskih vlogerk AnjeSuska in Pšenična, v katerem boste našli še nekaj zelo simpatičnih namigov za zavijanje.

 

AnjaSuska: 4 ideje za preprosto zavijanje daril

 

Pšenična: Iznajdljive ideje za zavijanje daril

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
16
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
9
FOTO: Najbolj srčkani "velikonočni zaj...
V galeriji si oglejte najbolj srčkane otroške velikonočne zajčke, v članku pa preverite 35 skrivališč - takšne lažje in ...
7
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5



Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?