|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

IDEJA ZA VIKEND: Jesenske sovice - ideja za ustvarjanje (VIDEO)

Uredništvo Ringaraja.net, 13.10.2023
Izkoristite z otrokom proste urice in te prečudovite jesenske barve listja ter ustvarite prikupne sovice. V videu najdete navodila za ustvarjanje.

/61


Poglejte si tole res preprosto idejo za ustvarjanje, s katero boste dobili enkraten izdelek. Pozabavajte se s svojim otrokom, otroci in izdelajte "listnate" sovice. 


Jesen je čudovit letni čas, ko nas še vedno razvaja toplo sončece, zato lahko in je prav, da veliko časa preživimo zunaj. Predvsem je to pomembno za otroke, ki potrebujejo veliko gibanja na svežem zraku, pa tudi če je dan malce hladnejši.

 

PREBERITE TUDI: Ustvarjanje z otroki je pomembno za njihov razvoj

 

Pojdite skupaj v naravo, poiščite pisano jesensko listje različnih barv. Rumeno, oranžno, rdečkasto in živo rdeče ter listje, ki ga je narava obarvala rjavo, je odličen material za ustvarjanje in ustvarjalno igro.

 

Iz jesenskega listja lahko napravite šumeče paketke v obliki sovic, malih in velikih, nad katerimi bodo otroci navdušeni.

POTREBUJETE: listje različnih barv, vrečke za zamrzovanje hrane, lepilni trak in barvni papir za oči in kljunček

Postopek za izdelavo boste našli v videu zgoraj. Poskusite, res je enostavno.

 

Družinska razstava

Če vam bo ostalo energije za ustvarjanje, smo vam v galeriji fotografij zgoraj dodali še nekaj super idej za izdelovanje prikupnih sovic iz listja. Poglejte jih in med počitnicami ustvarite celo družino sov ter jih razstavite po stenah v stanovanju kot v galeriji. Povabite na obiska babice, dedke, prijatelje, sorodnike. Če želite, lahko organizirate tudi prodajno razstavo: vsakemu izdelku z otrokom določite simbolično ceno in povabite goste, da kakšno umetnino kupijo. Tako boste otroka učili tudi o denarju, vrednosti denarja in financah, kar je zelo dragocena popotnica za njegovo odraslo življenje.


Veliko zabave vam želimo!

 

PREVERITE TUDI: Jesensko ustvarjanje z otroki - ideje


sovice iz listja

 

VIR: KROKOTAK (Youtube)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ideja za ustvarjanje: Ježkova družina
Ni prave jeseni brez ježkov. Vzemite si čas za ustvarjalno urico in ustvarite prikupno ježkovo družinico. Navodila najde...
6
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
5
BLOG: Kdo komu piše razglednice?
Ko sem bila jaz majhna deklica, ki je hodila v šolo v naravi ali na izlet v drug kraj, smo razglednice pošiljali tisti, ...
5
Ganljiva fotografija sestre in bolnega brata
Mamica štiriletnega Backetta, ki so mu diagnosticirali levkemijo je delila fotografijo, zaradi katere je ganjen vse svet...
4



Zaključil se je 16. ljubljanski festival B...
Letos je v Ljubljani 62 producentov pripravilo 130 dogodkov, ki se jih je udeležilo več kot 13.000 obiskovalcev, potekal...
100 družin v ZOO
photo
Kaj imata skupnega sibirski tiger v ljubljanskem živalskem vrtu in nov mlečni izdelek Milk Tiger? Oba se bosta to soboto...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?