|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

V Padno po oljčno olje in bledež

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.7.2021
image

Ta konec tedna, 17. in 18. julija, bo v Padni Praznik olja in bledeža, ki ga prireja Krajevna skupnost Padna vas v sodelovanju s Turističnim združenjem Portorož.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Gremo na praznik olja in bledeža

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.4.2019
image

Vaščani bodo odprli svoja dvorišča in ponudili domače jedi, obiskali boste lahko tržnico avtohtonih sort oljčnega olja, otroci bodo ustvarjali na delavnicah, odpravili pa se boste lahko tudi na družinski pohod ali kolesarski izlet po okolici Padne.

STRAN 1 OD 1

Migali smo v Žalcu!
photo
V soboto, 8. septembra, smo znova migali in se zabavali. Tokrat smo dobro voljo in dobra dejanja širili na 1. Dobrodelne...
Otroški bazar v Mariboru navdušil
Na mariborskem Otroškem bazarju se je zbralo 14.200 obiskovalcev, ki so spremljali pisano ponudbo več kot 130 sodelujoči...