|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VZGOJA IN RAZVOJ

Montessori stavki, ki bi jih morali uporabljati tudi vi

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.1.2024
image

Če želite tudi vi preizkusiti, če bo ta metoda pozitivno vplivala na vašega otroka in njegovo razvijanje samostojnosti in koncentracije, si preberite teh 7 stavkov, ki jih uporabljajo Montessori učitelji.

IDEJE ZA IGRO

IDEJA ZA IGRO: Skrivnostna vreča

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.11.2023
image

Izkoristite prosti čas za otroško igro po metodi Montessori, ki bo spodbujala malčkov razvoj, hkrati pa prinesla obilico zabave - tako otrokom kot staršem.

HIGIENSKE NAVADE

Montessori metoda za odvajanja od plenic

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.7.2023
image

Ta Montessori metoda odvajanja od plenic, brez nagrajevanja in velikih pohval, je razveselila mnoge starše, saj naj bi resnično delovala. Poskusite še vi!

image

Kako otroka spodbujati pri njegovem naravnem razvoju? Kakšna naj bo dojenčkova in otrokova igra? Kako vedeti, kaj je vzgojno prav in kaj ne? Kako se sploh znajti v svetu starševstva? Odgovore smo iskali v novem družinskem centru Gnezdo.

UČENJE IN IGRA

Kdo je učiteljica, ki stoji za metodo montessori?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.9.2021
image

Otroci so gosti, ki sprašujejo za pot. - Maria Montessori

STRAN 1 OD 1

BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?