|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

To bi moral vsak otrok početi s svojim očetom

Uredništvo Ringaraja.net, 5.7.2022
Mame se igrajo popolnoma drugače kot očetje in moramo priznati ... nekatere stvari so zabavnejše, ko je zraven očka. Katere stvari bi moral otrok početi z očetom?

image
Gradnja trdnjave ali hiške je prava akcija, tista ki jo zgradi oče, pa je absolutno najbolj posebna. (Freepik.com)
/11


Očki so pomemben del otrokovega življenja. Druženje z njimi je vedno nekaj posebnega. Tudi če z mamo počneš iste stvari, bodo z očetom popolnoma drugačne.

Vsak otrok si nekatere stvari želi doživeti s svojimi očeti. Spomini nanje jim bodo ostali za vedno, takšne izkušnje jih bodo obogatile in jih naučile pomembnih življenjskih lekcij. Preverite, katere stvari mora vaš otrok obvezno izkusiti z očetom.

 

Kratek izlet

Izlet z očetom je nepozabna izkušnja. Kampiranje, raziskovanje, morda odhod na jezero in ribolov. Le kateri je boljši način za vzpostavljanje globoke povezanosti z otrokom kot je enodnevni ali večdnevni izlet samo z očkom?

 

PREBERITE TUDI: 5 načinov, kako otroka spraviti v smeh

 

Skupen ogled tekme

Ne, to nikakor ni čas rezerviran samo za očete in sinove, saj hčerke prav tako uživajo v dobri tekmi. Zato si specite pokovko, naredite zalogo sladoleda, navijaških rekvizitov in popoldne preživite pred televizijo ali kar v živo na tribuni ter skupaj navijajte na vso moč. Kakšna izkušnja!

 

Igra v dežju

Na deževen poletni dan si privoščite tek v dežju, skačite v natikačih ali škornjih, opazujte, kako se narava in park ali mesto »obnašata« v dežju. Premočeni boste do kože, a zelo srečni in izpolnjeni.

 

Trdnjava v dnevni sobi

To je kar družinska klasika, saj otroci obožujejo pokrita skrivališča sredi dnevne sobe. Gradnja trdnjave ali "hiške" je prava akcija, tista ki jo zgradi oče, pa je absolutno najbolj posebna. Skupna gradnja je šele začetek zabave in smeha, ostalo pa pride, ko se lahko v hiški skrivamo, igramo in si pripovedujemo skrivnosti.

 

Zmenek oče-hči

Vaša mala princeska si bo za vedno zapomnila zmenke z očkom. Posebni skupni trenutki, ki jih je oče načrtoval samo zanjo. Lahko je to poseben dan, kot je dan žena ali rojstni dan, lahko pa je vsak, recimo, prvi petek v mesecu ali kakšen spontani zmenek. Vendar je pomembno, da hčerka takrat čuti, da je vsa vaša pozornost namenjena njej in da počnete tisto, v čemer ona najbolj uživa.

 

PREBERITE TUDI: Očetje deklic živite dlje

 

Obisk pri frizerju

To je morda najboljša aktivnost za očeta in sina, čeprav vam, seveda, nič ne preprečuje, da bi se s svojo punco odpravili na preobrazbo. Toda, pravo moško striženje je nekaj posebnega. Vsak na svojih stolih, sproščeno uživanje v "kreaciji", ki nastaja na vajnih glavah, izmenjevanje vicev in zabavnih anekdot. Če se po frizerju  odpravita še na sladoled, bo doživetje popolno.

 

Skupne norčije

Kdo drug bo malčka vrgel v zrak in ga varno ujel, ga obrnil na glavo, nosil na ramenih in se delal, da je njegov zvesti konjiček, ki lahko tudi rjove in renči, če ne očka?! Skupne vragolije, če temu lahko tako rečemo, so z očetom res zabavne, saj nihče ne zna početi norčij s takšnim navdušenjem kot oče.

 

VIR: Ringeraja.ba


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
15
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
11
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
7
Velikonočni zajček iz kavne embalaže
Otroci radi ustvarjajo, še raje, kadar je to v objemu družine. V času velikonočnih praznikov jim posvetite čas in skupaj...
6



Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?