|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Slovensko združenje poslovnih žensk v zdravstvu, farmaciji in medicini (Healthcare Businesswomen’s Association - HBA) je od meseca maja 2023 aktivno tudi v Sloveniji.

DRUGE MOŽNOSTI

Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" maternice

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.12.2023
image

Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno donosila zdravo dojenčico.

POROD

Kako pridemo do matičnih celic pri porodu?

Avtor: Marko Strbad, univ.dipl.mikorbiolog, Biobanka | 4.4.2011
image

Porod je magični trenutek, saj na svet pokuka nova mala osebica. Pri tem imajo starši možnost, da ob porodu svojega otroka shranijo popkovnično kri, bogato z matičnimi celicami. Te igrajo pomembno vlogo pri zdravljenju mnogih bolezni.

STRAN 1 OD 1

Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...