|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo privlačen, temveč je seksualna suša le zunanji odraz globoke krize v partnerskem odnosu.

SPOLNOST

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in rešitve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.1.2024
image

Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so lahko vzroki, da se ženska noče dotikati svojega partnerja in kako lahko rešite to težavo.

PARTNERSTVO

Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.9.2023
image

Mnogo novopečenih staršev se sprašuje, če je res grozno in neprimerno seksati v zakonski postelji v spalnici, kjer v posteljici zraven spi tudi dojenček. Bi si za to morala izbrati drug prostor?

image

Kaj je temelj zdravega partnerskega odnosa? Kako pomembna je spolnost za partnerski odnos pred in po rojstvu otroka? Kako v partnerstvu ohranjati iskrice?

SPOLNOST IN ZAŠČITA

Mamice pravijo: Po porodu je seks še boljši

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.5.2023
image

Dobra novica za vse mamice, ki ste pravkar rodile in vas skrbi, če boste v intimnih odnosih s partnerjem še tako uživali kot prej.

image

Ustvariti intimno vzdušje in si vzeti čas le za vaju s partnerjem, je za starše z otroci vse premalokrat realiziran projekt. Morda vam prav na dan zaljubljencev ni oziroma ne bo uspelo, lahko pa za romantiko poskrbite tudi na kakšen drug dan v letu.

BLOGERJI

Samozadovoljevanje pri majhnem otroku

Avtor: Helena Primic | 27.2.2022
image

Po mojem laičnem prepričanju samozadovoljevanje pri otroku, ki še ni v puberteti, niti približno ni tako nedolžno kot nam ga poskušajo predstaviti uradni strokovnjaki.

BLOGERJI

BLOG: Umetnost postavljanja meja

Avtor: Helena Primic | 19.1.2021
image

Pri postavljanju svojih meja ima najtežjo nalogo otrok, ki v resnici šele raziskuje in se uči pomembnih modrosti Kdaj drugi ljudje preveč posegajo v moje telo? in Kje se končam jaz in začne drugo bitje?.

PARTNERSTVO

Kako premagati občutke odtujenosti v odnosu?

Avtor: Mojca Filipič Sterle | 24.1.2010
image

Ljudje hrepenimo po bližini, želimo ljubiti in želimo si biti ljubljeni. Zakaj se potem v svojih intimnih razmerjih tako pogosto počutimo osamljene?

STRAN 1 OD 1

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...