|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DUŠEVNO ZDRAVJE

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.2.2024
image

Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti za naraven porod? Vam je težko, ker otroka niste mogle objeti takoj, ko je prišel svet? Nikar! Tudi takšen porod je čudovit!

VSE O DOJENČKU

Ko malček zboli, mu zapojte

Avtor: Helena Mlakar | 25.12.2023
image

Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to zmanjšuje bolezenske težave.

NEPLODNOST

Pogosta bolezen, ki vpliva na plodnost

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.11.2023
image

Kar 10 – 15 % žensk naj bi se spopadalo z boleznijo, ki povzroča neplodnost. Številke pa so precej višje, saj je pri mnogih ne odkrijejo.

POROD

FOTO: Mamica in novorojenček po carskem rezu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.10.2023
image

Na družabnem omrežju je zaokrožila fotografije mame in dojenčka po carskem rezu, ki je nemudoma požela veliko pozornosti in spodbudila diskusijo o rojevanju s carskim rezom in lepoti maminega telesa po operaciji.

POROD

VIDEO: Vse, kar morate vedeti o carskem rezu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.8.2023
image

V videu si poglejte odgovore na vsa vprašanja o carskem rezu: kdaj se zdravniki odločijo za CR? Kako vzpostaviti dojenje? Ali imajo dojenčki, ki so rojeni s carskim rezom, večje tveganje za razvoj alergije? in še mnogo več.

NOVOROJENČEK

Zapleti z novorojenčkom takoj po porodu

Avtor: Helena Mlakar | 11.7.2023
image

Ko se rodi vaš novorojenček, ko je porod za vami, se prične spoznavanje in cartanje. Včasih pa lahko pride do neljubih zapletov. Morda novorojenček celo nekaj dni preživi na drugem oddelki in ne zraven vas.

NEGA IN ZDRAVJE

Kranio levčki: Borec Lan

Avtor: Kranio levčki | 17.5.2023
image

Minila je cela dolga ura, ko sva lahko končno šla obiskat Lana. Ob spominu na vse tiste aparate, cevke in povito glavo me še danes stisne pri srcu. Nekaj časa sem ga samo gledala, božala in jokala. Kmalu pa se je začel tudi sam odzivati.

BLOGERJI

Tudi pri porodu s carskim rezom rodi ženska

Avtor: Ksenija Malia Leban | 19.4.2023
image

Vse so rodile. In to same, pa četudi s pomočjo skalpela in podkovane ekipe. Še vedno so vse rodile. Prav nobeni med njimi porod ni bil odvzet. Nobeni med njimi ni bila odtujena moč.

SIMPTOMI IN BOLEZNI

Kdo so kranio levčki?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.4.2023
image

Včasih morajo naši najmanjši postati največji borci. Mamice otrok z redko prirojeno boleznijo lobanje – kraniosinostozo, so se povezale in skupaj osveščajo javnost o tej bolezni ter delijo upanja polne zgodbe malih borcev.

NEGA IN ZDRAVJE

Treba je najti hitro rešitev za otroško kirurgijo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.3.2023
image

Društvo Viljem Julijan ob odhodu otroškega srčnega kirurga UKC poziva, da nemudoma in v najkrajšem možnem času najde ustrezno rešitev, da bo lahko program otroške srčne kirurgije ustrezno nemoteno potekal.

STRAN 1 OD 3

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Fotografija, ki se je dotaknila milijonov ...
Fotografija, ki jo je mamica objavila na družabnem omrežju se je hitro razširila med uporabnike, saj jo je na svojem zid...