|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 18:41:54   
lumpa6

Sem se na Duc-a spomnila. Kaj je z njim? A ni ena pisala, da se mu je nekaj zgodilo?



baje je umruuser posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 20.3.2008 18:42:29 >

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 18:48:59   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

annie ja, počakaj, da ti sam "pove" da je še lačen (ne tlači mu skoz zize v ustauser posted image user posted image user posted image -to meni moj praviuser posted image )



user posted image user posted image Ja, maš točno prav...jaz sem tudi taka, da bi mu kar naprej joško ponudila, pa čeprav je pred 2 h jedel user posted image Sem pa mu popoldne dala milupino riževo kašico in je zmazal kar 150 ml user posted image . Po tem pa mu nisem nič joške dala, ampak šele čez 1,5 h user posted image

Guppy user posted image za Markota, da mu zobek ne bi preveč nagajal, naj hitro ven pokuka....joj, nas še to vse čaka...user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 19:13:49   
babyrok
Ojla,

hvala za lepe želje. Upam, da bo kmalu ok.
Jaz tudi še nisem delala inhalaciji, ampak včeraj se mi je zazdelo, da bi bilo dobro še s paro malo zmehčat, preden mu pred spanjem očistiva nosek s fiziološko in babyvacom.
[www.babyvac.co.nz]
Jaz mu dajem fiziološko z 1ml inzulimkami - po 5 v vsako nosnico. Da uporabljamo majše brizge svetuje dr. Tanč na forumu Pediatrija in že pri prvem prehladu smo tako čistili, zdaj pa tudi.
Če ima katera dober inhalator ali izkušnje s kakšno drugo varianto prosim za informacije.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 19:50:03   
nana 27
Samo na hitro... Babyrok, mi imamo inhalator iz Sanolaborja z otroško masko in ob prehladih delamo inhalacije na dve do tri ure preko dneva. Je pa ultrazvočni in res pomaga. Notri daš čisto malo fiziološke (mogoče dve Niveeini ampulci) in otroku na noska ali blizu noska. Pri nas ga uporabljamo pri obeh in lahko rečem, da je kljub ceni eden najboljših nakupov. Ob hudih prehladih poleg vsega noska še izpiram s fiziološko, da skozi nosnico pride ven pa seveda dvignem jogi. Mihu, ki je starejši pa špricnem v vsako nosnico še Operil v spreju za otroke. Da otrok ponoči lažje spi in ga ne zbuja kašelj, je najbolje poleg dvignjenega vzglavja vključiti vlažilec zraka. Najboljši so čisto navadni na vročo paro, tako da v spalnici narediš savno. Seveda user posted image  ponoči malce manj obleci, če že mora spat v tropih user posted image  Ana, kako vam je šlo? Je fizioterapevtki uspelo nahraniti Matica z žlico? Sem se velikokrat spomnila na vas. Duška, mljask mljask user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 19:51:01   
Naty 76
Dober večer, po dolgem času. Mi smo imeli malo internetnega mrkauser posted image . Nam je računalničar Jan med igranjem igric spremenil nekaj nastavitev in posledica, cel teden smo bili brez. Ati je bil spet SO - službeno odsoten in ni bilo niti časa za računalnik. Potem smo pa vsak dan, ko je bil sonček izkoristili za dolge sprehode.

Spolh se ne spomnim na kateri strani sem prenehala z branjem. Bom na brzino preletela, ker je gotovo kaj novih slikic, ipd.... Tud jaz mam albumček malih dveh za 7 mesecev. Geslo ... še vedno isto.

Tia in Žan sta že prava nagajivca. Prav užitek je poslušat njun smeh in vriskanje. Tia še nima zobkov, Žan pa še vedno pri dveh. Čakamo nove. Danes sem imela generalno stanovanja. In med dirkanjem iz enega prostora v drugega sem opazila kako se Žan veselo obrača s hrbta na trebuh, pa nazaj ... Ni mi bilo jasno kako se je lahko spravil z igralne blazine, vmes sem ga še enkrat popravila potem pa to. Seveda sem bila tako vesela, da sem takoj obvestila očka in babi. Oba sta kar močna v nogicah. Ufff, kako bo pestro ko bosta shodila.

Zdaj imam pa še domačo nalogo. Jan je iz vrtca prinesel punčko Lino in mora zanjo skrbet cel teden. Mami pa pisat dnevnik. In Jan je vzel nalogo zares, pupo je potrebno preobleč v pižamo, pa jest mora z njim, pa na stranišče, potem pa se odloči ali bo spala z njim ali sama. Kot bi imela štiri otročke.

Grem zdaj, preden padem v vodoravni položaj.

Nočko.



_____________________________

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 20:41:12   
babyrok
 Hvala za inf. Bomo nabavli inhalator. A se mogoče spomniš ceno?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 21:16:10   
ana b
Večer!
Nana evo poročilo iz današnje fizioterapije user posted image user posted image . Je pojedel ene 2 cm frutka, pa še pol od tega je šlo mimo user posted image . Je pa prav lepo usta odpiral, dol pa ni šlo. Ni šlo čisto tako kot si je ona predstavljala user posted image , čeprav ga je masirala pod brado. Je že klicala zdravnico, pa je ni bilo. Jo bo pa gotovo v sredo, do takrat pa bova po njenih besedah trpela Kristusove muke pri uvajanju user posted image . Mislim, da to pove vse.


Ah, mogoče pa do osnovne šole že zamenjava en obrok, da mi ga ne bo treba za malico dojit user posted image
Pa srečanje aprila po moje tudi odpade, ker se po novem že ob 9h prvič zbudi user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 21:26:08   
lemavrica
Ana upam da vam kmalu rata z GH. user posted image  Veš kje je še srečanje, mogoče bo do takrat že zaamenjal ritem.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 21:30:18   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Zdaj imam pa še domačo nalogo. Jan je iz vrtca prinesel punčko Lino in mora zanjo skrbet cel teden. Mami pa pisat dnevnik. In Jan je vzel nalogo zares, pupo je potrebno preobleč v pižamo, pa jest mora z njim, pa na stranišče, potem pa se odloči ali bo spala z njim ali sama. Kot bi imela štiri otročke.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj nas še vse čaka. user posted image


ana b user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 21:34:14   
sandra85
z enejem sva popoldan pohajala po portorožu z mojo kolegico (tako je pasalo, dragega pa sem doma pustla, da ima mal mir pred manouser posted image )
lemavrica super, da je Jaka boljše!!!!!!!!! upam da bo šlo le tako naprej!!!
surya  Enej tudi ni skoraj nič tekočine spil čez dan, pol pa sem ugotovila, da pije samo iz plastičnega kozarčka-tako pa vodo kar golta kot veliki user posted image sem prav vesela, ker tako pa spije kr precej tekočine. pa tut dopoldan mu dam kašico iz fejst sočnih jabolk in hrušk, tako da že tuki dobi sigurno 80ml jabolčnega sokcauser posted image
annie ja js sem tut navajena, da je jedel na 3 ure in sem ga silila da mora jest vsake 3 ure on pa seveda ni hotel...pol pa mi moj reče, pa kaj ga siliš, če ni lačenuser posted image js monauser posted image in zdaj počakam, da mi sam "pove" da je lačen (včasih čez 3 ure, včasih pa tu čez 5 in ga ne silim več)
anab boš videla, da te bo kr en dan presenetil in začel lepo papcat!! ti želim, da bo to čimprej!!! pa ne sekiraj se, nisi edina user posted image
naty76 Jan je pa ful priden!!!
bom šla zdaj mal albume pregledat...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 21:43:36   
nana 27
Babyrok, pred dvema letoma je bil 100 EUR-ov. Izgleda pa približno takole: user posted image  Je majhen, lahek in čisto tih. Ven se pa kadi hladna para.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 21:57:24   
uska
Čer,

Mi smo imeli danes pregled. Sandra uradne mer za 6,2/3m so 71 cm in 8,74kg. Tako, da staro višino pri 6,5 m briši, zgleda sem jaz bolj tako merila kot ribiči.user posted image  Mi smo imeli danes drugo pediatrinjo kot sicer (vašo Pikica Pokica) in je bila super. Mali je naredil vse kot je treba: pincetni prijem, kocke iz ene roke v drugo, pa obrnil se je za padajočim cofom, žlobudral in se obračal. Le jesti moramo več, ampak naš Jure kar ne mara GH. Ah, ne vem kaj bomo s tem.

Surya, nisem še bila v bazenu. Bom skočila enkrat v prihodnjih dneh, ko bo slabo vreme in sporočim kako je bilo. Čeprav je danes pediatrinja bila bolj proti kopanju v bazenih. Pravi, da otroci potem pijejo to klorirano vodo in to pač ni vredu.

Joj, v dnevni imam že 3 dni razstavljeno likalno desko in kuuuup perila. Kdaj bodo pogruntali tak stroj, da vanjga vržeš perilo in ko konča program je perilo sveže in čisto zloženo v omari?

Lahko noč vsem.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:05:41   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

No, končno spet malo na računalnikuuser posted image Sem se popoldne potepala in si po dolgem času kupila ene ful lepe čevlje. Pa še malo sem si oddahnila od mularije, ki je bila doma z možem.

No, včeraj smo pa imeli 1. fizioterapijo z malima. In smo izvedeli, kako moramo dvigovat maladva, da se bosta začela opirat na roke....da okrepita mišice, da bosta lahko se začela plazit. In zdaj imamo spet čez 14 dni. Ja, pa terapevtski valj smo dobili.

Bliža se polna luna, ne?!? Upam,d a tokrat ne bo preveč negativno delovala na male. Ponavadi točno vem, kdaj je vpliv lune, ker sta grozno tečna. Manca je bila tudi ful "lunina", ko je bila majhna..na srečo ji zdaj to ne vpliva več na spanec.



Guppy oz. Marko..bravo za zobka. Jaz jih pri naših še ne pričakujem, ker jih je tudi Manca dobila šele po dopolnjenem enem letu.


< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 20.3.2008 22:06:27 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:08:57   
lemavrica
Lubi je še v službi jaz pa se pridružujem mojemu mišku in grem spat.

Glede na to da je jutri polna luna vam želim mirno noč.

user posted image

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:23:25   
annie
Punce, mene je prejle skoraj kap, ko sva Nika kopala. Namreč opazila sem, da ima po telesu čisto drobcene rdeče pikice user posted image    user posted image Kaj bi to lahko bilo?  Po rokah, nogah in po obrazu jih nima, drugje pa so vsepovsod. Čez dan sploh nisem bila na to pozorna, zjutraj jih še ni imel, pa tudi pri previjanju nisem videla, da bi imel kakšne pikice, šele sedaj zvečer, ko sem ga slekla sem tole opazila user posted image Pa predvčerjšnjim sva imela posvetovalnico in je bilo vse ok, razen tega, da je še malce prehlajen, pa v pon. in torek, kot sem pisala je imel povišano temperaturo (v pon. 38,9; v torek samo 37,4)...sicer je bil te dni malce tečen, neješč,  pa se mi zdi, da je čez dan tudi več spal, kot pa ponavadi user posted image Od GH pa je včeraj na novo samo krompir poskusil, drugo nič. Me res skrbi, kaj je zdaj to...če jih bo še jutri imel, bomo se šli pokazat. Joj, že vidim, da ne bom nič spala user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:23:59   
sandra85
uska kaj napišem na seznamček da so to mere za 6,5 ali 7. mesec? (po moje kar 7. ker je bližjeuser posted image )
CUKRČEK super, da si si malo oddahnila in si privoščila mir in nove čevljeuser posted image user posted image



to pa je naš mulo ki se že 2 dni na kolena postavlja, se guga in zraven vriska od ponosa, kaj on znauser posted image

http://shrani.si/?l/Cx/4OIjWyuR/enej-795.jpg

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 20.3.2008 22:36:28 >


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:24:44   
CUKRČEK
annie, najbolje, da pokažete zdravniku. KEr lahko gre za več stvari. LAhko je alergija. norice... 

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:26:02   
aljab
Čer.
Uska
  ti si gor ostale celjanke smo pa vse aerobiko na tv gledale...je bil danes prvi del. Sm ugotovila, da sm blazno šlampasta. Če bi vse vsaj pol tolk intenzivno kot Špela delala, bi se mal bolj utrudla.user posted image Mojmu možeku je blo pa hudo, ker se ni Janine vidlo.user posted image user posted image user posted image Svašta.
Nefretiti že 2 grama.user posted image


Uf..sem spila malo heinikena in ne morem niti gledat. Neodgovorna pijana mami. Nočko.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:28:26   
sandra85
annie če zginejo pikice v roku 2 dni, je lahko prebolel 6. otroško bolezen. kaj so pikice ali taki blagi rdeči majhni lišajčki???

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:29:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Uf..sem spila malo heinikena in ne morem niti gledat. Neodgovorna pijana mami. Nočko.


sram te bodi user posted image user posted image user posted image user posted image meni tut vsake toliko zapaše kak deci pivčka za živčka...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:32:11   
annie
Sandra kot neki lišajčki so samo okrog pasu, drugače pa so rdeče pikice. A misliš, da je prebolel 6.otr. bolezen user posted image A ni pri tej bolezni ful povišana temp. in to več dni? Nik je namreč samo v pon. imel 38,9 vročine, pol v torek dopoldan pa samo 37,4...user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:35:59   
sandra85
enej je imel 2 dni T 38,5 pol pa 2 dni take lišajčke rdeče okrog pasu, vratu in malo po zgornjem delu hrbta. je pa bil tečen ko mali vragecuser posted image


buškica vidim, da si online! kako ste???????????????


< Sporočilo je popravil sandra85 -- 20.3.2008 22:37:26 >


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:40:00   
annie
Hvala za informacije...bomo videli, kaj bo jutri.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:51:04   
buškica
Ojla,

Na pa sem razkrinkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, jutri gremo na pediatrijo, ker ima Gaja še vedno občasno napade in so nas jutri naročili na pregled in ponovno snemanje EEG-ja. Bomo videli kako in kaj. Upam da pridemo domov, da ne bo potrebno kakšna nova zdravila uvajat. Sporočim, ko bom kaj več vedela.

Drugače pa vidim, da govorite o GH.

Naša pupa je že dopoldne poplnoma na sadnem obroku(poje celo sadno kašico, nekje 190 g), potem malo mleka ali soka, nakar ob dveh dobi še zelevnavni obrok( nekje 80 g), zdaj smo poskusili govedino, korenje, krompir, bučke, cvetačo( alergična), riž, perutnino, pa še bi lahko naštevala.  Začela sem zamenjevati Aptamil AR za navadni Aptamil2. Občasno še malo polije ampak ni omembe vredno. Pa še raje ga ima. Ponudila sem ji že tudi popldne skutko in jo je prav z veseljem pojedla. Za večerjo nekje okoli 20 ure pa občasno dobi mlečno kašo. Tako da jemo kot velike punce.

Smo pa velike  66 cm in težke nejhe okoli 6500g. Ne vem točno ker mi je tehtnica crknila.


Pridne bodite



(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.3.2008 22:59:05   
annie
Pozdravljena buškica user posted image Držim pesti za jutrišnji pregled user posted image

Sandra bravo za Eneja...lepa slikica user posted image

user posted image user posted image Naty76 tudi lepe slikice, pa Duska, Matija je tudi luškan user posted image ...ni kaj, lepi naši septemberčki user posted image

Zdaj pa grem spat, ker se že sama s sabo menim user posted image ...lahko noč!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Je dojenje po enem letu še koristno za otr...
Do kdaj dojiti? Ima dojenje po enem letu še koristi za otroka? Kaj pa za doječo mamico?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?