|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 12:00:40   
tina69
Ojla!

Se javljam po malo daljši pavzi, smo bili v toplicah in na morju, sedaj pa je naša mala zbolela in ni nič kaj prijetno. Samo upam, da ni angina!!!

Drugače pa smo imeli pregled, naredil mi je tudi UZ-sem bila kar začudena, saj ga nisem pričakovala. Lepo se je videlo, da bomo imeli fanta.

Za na seznam
Kile +8,5
Naslednji pregled 5.6.

Lp vsem, morem sedaj prebrati ene 10 strani user posted image


_____________________________

moja sončka, mož in jaz

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 12:24:30   
jazzz27
hrupka...držim pesti da bo vse ok. Kaj je tisto nekaj na I?

jogi...dormeo comfort...kar vredu izgleda...pa še dostopno ceno ima.  Drugače pa tudi tisti iz BC ni slab...mi je všeč ker se mu pere zgornji del.

_____________________________

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu tina69)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 12:32:05   
jazzz27
Še za info o razvoju otročka:



30. teden


-velikost: 39,9 cm, -teža: 1319 g
-razvoj: Otrokove poteze obraza so popolnoma oblikovane. Dlačice po telesu (puh ali lanugo), ki so rastle od 15. - 26. tedna pričnejo počasi izginjati. Kostni mozeg sedaj skrbi za proizvodnjo rdečih krvnih telesc.
-mamica: Najboljši položaj spanja za nosečnico je ležanje na njenem levem boku, da v največji meri poskrbite za neoviran pretok krvi do vaših organov in okončin.
Če še niste pozanimali je sedaj zadnji čas, da pri ginekologu povprašate o izvajanju šole za starše ter se prijavite in obiščte predavanja.

31. teden



-velikost: 41,1 cm, -teža: 1502 g
-razvoj: Rast se nekoliko upočasni, možgani pa so v obdobju hitrega razvoja. Edini organ, ki se ob koncu tega tedna popolnoma razvije so pljuča. Fantkom se v tem obdobju pričnejo spuščati moda iz trebušne votline v mošnjo.
-mamica: Ko kosti vašega otroka rastejo in postajajo bolj trde je potreben večji vnos kalcija. Poskrbite za primerno prehrano z dovolj kalcija, beljakovin, železa in folne kisline.


32. teden


-velikost: 42,4 cm, -teža: 1702 g
-razvoj : Do 32. tedna nosečnosti se ob grozečem prezgodnjem porodu injicira sintetični stresni hormon Deksametazon (Dexamethason) za razvoj pljuč (nosečnica dobi injekcijo za razvoj pljuč otroka če ji grozi morebitni prezgodnji porod). Torej sedaj nastopa obdobje ko ta poseg ne bo več potreben ob intenzivni negi novorojenca, saj so njegova plučka že dovolj razvita.
-mamica: V tem tednu (ali prej) vam bo ginekolog izdal potrdilo o predvidenemu datumu porada, ki bo potrebno za uveljavljanje starševskega dopusta in zavitka ob rojstvu otroka. Poleg tega po izdal še napotnico za sprejem v porodnišnico in prevoz do porodnišnice z reševalnim vozilom.
Priskrbite si zavitek ob rojstvu otroka, ki ga izberete (Zavitek A in Zavitek B) ali kar sestavite po svojih željah (Zavitek e) na speltni strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve Novorojenček. Odločite pa se lahko tudi za denarno nadomestilo, ki vam ga nakažejo na vaš transakcijski račun (v l. 2008 znaša to 250,26 EUR).


33. teden


-velikost: 43,7 cm, -teža: 1918 g
-razvoj: Otrok lahko prepoznava glasbo in si jo zapomni. V tem obdobju je količina plodovne vode (amnijska tekočina) na najvišji ravni in bo ostala taka do poroda. Maščobe se še kar naprej kopičijo, kar se odraža v dojenčkovi barvi kože, ki prehaja iz rdeče v roza barvo.
-mamica: Zatekanje nog je v tem obdobju normalno, vendar če imate ob tem še hude glavobole, bliskanje pred očmi, povišan krvni tlak, otekline, beljakovine v urinu in prekomerno težo lahko to kaže na preeklampsijo. Preklamsija se lahko pojavi v drugi polovici nosečnosti in lahko vodi v življensko ogrožujoče stranje - eklampsijo. Točen vzrok ni znan, je pa pogojen z imunskim odzivom matere.
Eklampsija je oblika epileptičnega napada, ki ga sprožijo bolezenski procesi zaradi nosečosti. Ob eklamptičnem napadu pride do izgube zavesti in spomina. Primerov eklampsije je v Sloveniji izredno malo (običajno pri nosečnicah, ki ne hodijo na redne kontrolne preglede), potrebno pa je takojšnje ukrepanje - prekinitev nosečnosti.


_____________________________

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 15:00:14   
anci banci
vidim da govorite o jogiju... jaz sem ga kupila v lesnini od meblo--imenuje se kekec... res je malce dražji ampak na tem pa res ne bom šparala

glede zatekanja pa tako... gležnjev več ni, zvečer pa so natečeni še prsti na rokah(dobro da nimam nobenega prstana)...
trebuh mi  pa konstatno otrdeva, na wc hodim pa ponoči najmanj 3x če ne večkrat
zgaga me konstano peče
se mi zdi da sem iz dneva v dan bolj okorna
kile mi spet nekako stojijo,ker moram biti na dieti

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 15:38:37   
Belika
Punce pozdravljene....

mene daje nosečniška utrujenostuser posted image  (saj obstaja, a ne?)... nisem se vam javila že od prejšnjega pregleda, pa imam drug teden že novegauser posted image ...

Uf... vmes sem vas malo brala ampak ne sledim, ne sledim...

Skratka na prejšnjem pregledu se je naš malček obrnil na glavo. In glede na brcike predvidevam da je tako tudi ostalo.user posted image

Evo podatki za seznam:
 
Naslednji pregled: 20.5, + 3kg, obseg 108 cm...

Upam, da je to vse in da nisem kaj pozabila.

Drugače pa sem pričela z MŠuser posted image , križ me zadnje dni manj boli... zgaga kakor je - ali peče kot nora potem pa par dni mir. Britje in podobne zadeve je že prevzel moj dragi (zame je to čisto prenaporno postalo).Brcike so postale pravi gibi in je včasih prav srhljivo ko mi taka kepa potuje po trebuhuuser posted image . Pa prejšnji teden sem bila že skoraj prepričana da bomo kar rodiliuser posted image , me je dva dni tako zvijalo in take krče sem imela da tudi spati nisem mogla. Bolečine identične tisti pred menstruacijo le 10x močnejše... no potem ko sem mojemu rekla, da greva zjutri v porodnišnico če bo še isto, pa se je stanje umirilo... Predvidevam, da se je spet kaj raztezalo, širilo in rastlouser posted image ...

Evo na kratko je to to... upam, da vas bom uspela sedaj bolj redno brati... ker drugače se čisto zgubimuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 15:57:49   
bybyka_1987
hehe glede britj te pa cist zastopim  moj je prevzel zadevo ze od mojega 5meseca nosecnosti je priden decko ja hehe drugace zgaga pr meni hb ni redna ampak obcasno pr prvi je bla 24 ur na dan  jap brcike so pa zetudi taprave postale!tako da am...ja pa nisi edina k jo muci utrujenost mene skoz pa se glavoboli ter slabost ponovno

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 16:04:46   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

hehe glede britj te pa cist zastopim  moj je prevzel zadevo ze od mojega 5meseca nosecnosti je priden decko ja hehe drugace zgaga pr meni hb ni redna ampak obcasno pr prvi je bla 24 ur na dan  jap brcike so pa zetudi taprave postale!tako da am...ja pa nisi edina k jo muci utrujenost mene skoz pa se glavoboli ter slabost ponovno


Ja to sem pozabila... slabosti so se tudi pri meni vrnile, ne sicer v takšni meri kor prve 4 mesece, ampak mi je pa vsak dan slbo, na 2-3 dni pa bruhamuser posted image ... upam, da bo le tako ostalo, nebi rada ponovno doživela tisto kar sem prve mesece, ko mi je bilo non stop slabo, bruhala pa tudi do 10x dnevno...

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 16:22:52   
bybyka_1987
ja pr men je zdej hujse kar se tice slabosti bruhala pa nisem na zacetku ne zdej!ker pa ze tut ce bol zbolim pa ce mi je urng hudo ne morem bruhat

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 17:11:33   
zoga08
Hoj, čvekice.

Joj kolk ste ene boge, se mi kr smilte jaz poleg manjše večerne otečenosti nimam težav. No stopnice me res da zadihajo ampak ni sile.user posted image

Slikica previjalne IZI je na tem linku PREVIJALNA.
Ker ste že ravno pri jogijih jaz tudi iščem, pa tudi kovterček oz. odejico in posteljnino ideje bodo dobrodošle. No v bistvu moram še prej posteljo premerit in sestavit, ker še ne vem kako izgledauser posted image . Sem gledala od Mebla pa mi je mal drag od katere firme ga imajo pa pri Recinku? Dormea verjetno ne bom vzela ker nimam ravn lepih inf. o njihovih jogijih. 
Aja kaj pa mislite o spalnih vrečah ali je o bolj za velike user posted image ?

Še 4x v službo potem pa dopustekuser posted image  in adijo služba.

aja. ella imaš zs.
Pozdravčka.


_____________________________

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 17:33:09   
rina22
Vidim, da ima večina probleme z zatekanjem gležnjev. Meni so gležnji prvič zatekli v petek, in od takrat je vedno isto. Sploh mi ne splahni touser posted image A je to normalno? Saj, po po počitku je malo boljše, ampak ni pa čist dobro - gležnji se sploh ne vidijo večuser posted image

Še eno vprašanje (zdaj se pa točno ne spomnim, kak se reče - tisto, ko ti piše, kolko tednov si noseča, in je blo pod uporabniškim imenom - skoraj vse smo to mele), meni zdaj tega ne kaže več. A vam še kaže? Meni ne kaže pri nobeni več, pa sem mela to nastavljeno, pa se mi je vedno vidlo, zdaj se pa ne vidi večuser posted image
Pardon, sem malo zakomplicirala, ampak me res zanima.. Pomoč?

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 17:59:47   
hrupka
jazzz27 .. IUGR je sum na zastoj rasti ploda v maternici.
Jaz se sicer počutim odlično in tudi malo čutim vsaj 10-krat na dan (G mi je na zadnjem pregledu rekel,  da moram biti na to izredno pozorna), zato se mi zdi, da ne more in ne sme biti nič narobe. Bo pač na začetku malo manjša.
Pa vseeno, občutek ni najboljši user posted image  


(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 18:19:05   
BOOMER
ooj bejbe!

Danes sem na speedu, je kolega prinesu v pisrno sokovnik, jest sem (krava neumna, za količine nimam občutka še vednouser posted image ) privlekla 5kg sadja minimalno (HB za bus!) pol smo pa prešaliuser posted image user posted image (pol je ostalo do jutri). Stisnili smo 2l soka cca iz jagod, jabolk, pomaranč, limon, korenja, hrušk, grejpfruta, priznam, požrla sem ga sama 1luser posted image user posted image user posted image user posted image kljub opozorilu, da ful naganja na wc ta extrakt (prijelo je v izjemno blagi obliki čez 4huser posted image ). Ampak je bil žur, jutri mamo korenje, kivi, jabolka pa pomaranče in grejpfrutuser posted image M L A sk!

katrinka - my bad - je moj to neki po svoje interpretiral predavanjauser posted image user posted image za hlače pa skočim jutri pogledat na Slovensko v choc., grem glih v shopping za pisarno. Thx za nasvet..men so hude, pa dost mi je teh bež stvariuser posted image

zatekanje - bejbe, šlape so odrešitev, danes sprobano! Tud podplati me ne bolijo več - pa čim manj na seb oblečen metuser posted image ampak to vam je verjetno že znanouser posted image user posted image user posted image

previjalna - midva bova jo dobla, drgač pa bova še neki v najini (by sestra Gordanauser posted image ) mejceni koplalnici na stroju zrihtala.

jazzz27 - super za tale info, ene smo še mal bolj zadaj, ampak bo fajn, ko bomo mele UZ pa bomo lahk zraven ful pametneuser posted image user posted image user posted image user posted image

dopusti - dejte bit tihuser posted image men se taaaaako več ne da delatuser posted image menjam kuj (klinc, nimam kam, če sem pa s.p.user posted image )

slabosti - men popoldne nič več ne paše jest pa me sam tako v želodcu pritiska, da ni za nikamor.....no saj kile gor ne lezejo user posted image

pritisk - a ma kera katastrofalno nizek pritisk? Ker men pri 91/63 ni za žvet do 11ih zjutrajuser posted image

grem ležat, pa en puding si grem skuhat za dušco pa tekuser posted image katrinka - jutr zvečer pa akcija! baje je ful dolg predavanjeuser posted image no sej greva pol z mojim na Guinessa pa bo lepšeuser posted image user posted image

full-filled with fruit juiceuser posted image


(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 18:55:00   
katrinka
o cvekeuser posted image
jaz sem ravno domov prisla  - zrihtala registracijo avta, da ne govorim o tem da mi je eno uro in 15 minut delala zav.policouser posted image

hrupka - jaz srcno upam, da vse bo vse uredilo in da bo s tvojo puncko vse tako kot more bituser posted image
ninocka - ja ta birokracija je obupna, da dajo za nosečnice v 3.nadst. je pa tud slamparijauser posted image
boomer - katrinka - jutr zvečer pa akcija! baje je ful dolg predavanje no sej greva pol z mojim na Guinessa pa bo lepše ja jutri pa spet sola, kok smo pridni k prvosolcki...no sej na nek način smo...haha, nism pa vedla da bo dolgo...ah bomo ze...vazn da mam vodo, stol in wc blizuuser posted image

boomer - katrinka - my bad - je moj to neki po svoje interpretiral predavanja za hlače pa skočim jutri pogledat na Slovensko v choc., grem glih v shopping za pisarno. Thx za nasvet..men so hude, pa dost mi je teh bež stvari probi ce jih majo, nič ne garantiram, drugače sem jih pa jaz lansko leto v btc-ju v hali a v mii kupila, samo letos jih nisem vidla...vrjamem da ti gre bez na zivce, tko k men crne hlače...user posted image

belika -
Pa prejšnji teden sem bila že skoraj prepričana da bomo kar rodili , me je dva dni tako zvijalo in take krče sem imela da tudi spati nisem mogla. Bolečine identične tisti pred menstruacijo le 10x močnejše... no potem ko sem mojemu rekla, da greva zjutri v porodnišnico če bo še isto, pa se je stanje umirilo... Predvidevam, da se je spet kaj raztezalo, širilo in rastlo ... lih to sm vas hotla vse vprasat, dons ponoč me je zbudu obcutek k da mam menstrualne krce, me je kr panika zagrabla, pa se je umirilo, k sm hotla na wc mi je postal malce slabo, potem pa cez dan vse ok, enkrat popoldne sem spet mela obcutek k da mam krc...skrbi me, danes sem naredila 29tednov...prekmalu je seuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 20:40:37   
Anonimen
No, jst sm imela danes kontrolo rasti malčka. Težak je že cca 1900g, obseg glavice ima 29,2cm, vsi notranji organi prisotni in bp, malček je obrnjen na glavico in upam, da tako tut ostane, popkovnica OK, plodovnica tut OK, uglavnem vse OK. Obseg trebuščka pa je 100 cm.
 
Elevitka in pupa, sicer z zamudo, vendar vseeno vse naj, najuser posted image .  
 

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 20:43:45   
_ella_
boomer, katarinka- če gresta jutri na zobozdravstvo in anatomijo, vama lahko jaz povem k smo imeli to danes zjutrij,da je to res dolgo. Mi smo imeli danes kar 2uri in 45 min. Aja pa ene 10 min nam je dala pavze vmest, da smo šle lulat. Je pa full zanimivo in čas hitro mine.  V sredo in četrtek se vam pa pridružim zvečer, ker mi zjutrij ne znese več.

hrupka- mislim da sem pri Pušenjaku brala , da od 32 tedna nosečnosti naprej so odstopanja do 3 tedne gor ali dol še normalne. Pomembno je da konstantno raste. Tko da kar pogumno, bo sigurno vse v redu, boš vidla.


Punce tiste k ste privatnice ? Koliko časa boste na porodniškem dopustu? Celo leto al boste morale tudi krajšati? In kako ste se potem zrihtale za pikico, če greste rej delati.


Žoga hvala sem dobila

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   RE: Julijke 2009
11.5.2009 20:50:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

boomer, katarinka- če gresta jutri na zobozdravstvo in anatomijo, vama lahko jaz povem k smo imeli to danes zjutrij,da je to res dolgo. Mi smo imeli danes kar 2uri in 45 min. Aja pa ene 10 min nam je dala pavze vmest, da smo šle lulat. Je pa full zanimivo in čas hitro mine.  V sredo in četrtek se vam pa pridružim zvečer, ker mi zjutrij ne znese več.



hvala za informacije - to je dobr vedtuser posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 6:10:47   
katrinka
      user posted image

dobro jutro noseckeuser posted image
vceraj zadnja danes prva...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 7:22:38   
Češnca
user posted image
pa naj bo to kava al pa čaj, mogoče celo kakav (z malo domišljije user posted image ); v glavnem:
dobro jutro!

_____________________________

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:16:24   
šivilja
Dobro jutro vsem!
Spet se javljam (sem bla neki slabe volje, pa raj nisem nič pisala, da ne bi zamorila še drugih). Prejšnji teden sem imela pregled in je vse OK, naslednji pregled 3.6.

Počasi se lotevam priprav, samo še vedno nimam omar kamor bi kaj pospravila, naj bi jih šla kupit čez 14 dni (kar v Ikeo), potem pa akcija.

Ko bom polna energije in materinske sreče, napišem pa kaj več.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:22:32   
Anonimen

user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image



user posted image



PDP;
Ime(št.user posted image ,št.user posted image );Starost;Kraj;Spol;+Kg;Stan;Obseg 
____________________________________________________    

X. JULIJ  
ip77 (1 ,0 ); 31 let; Gorenjska;                  
DannyS (? ,? ); KP 
bodoči mamici (? ,? ) 
urshak (? ,? ); user posted image

26. JUNIJ    
donna22 (1 ,0 )22 let; Ptuj;  user posted image+11 kg; koruznica; 99cm 

27. JUNIJ
Naty-Taja (3 ,2 );30 let; CE; user posted image+12kg;poročena;102cm   
    
28. JUNIJ    
nena30 (1 ,0 ); 31 let; Izola; user posted image ; +8kg; poročena; 96cm 

29. JUNIJ    
zoga08 (1 ,0 );27 let;Lukovica;user posted image ;+14kg;poročena;109cm 
 
1. JULIJ  
NO72009I (1 ,0 ); 30 let; LJ; user posted image ; +10kg; koruznica; 95cm 
Anonimna (2 ,1 )   
katana37*2  (2 ,1 ); 36 let 
Hator (3 ,0 ) 29 let; KP;  user posted image ; +11-12kg; koruznica; 101cm   

2. JULIJ

Jenny* (3 ,1 ); 33 let   
ana** (2 ,0 ); 25 let; LJ;
 user posted image ; +11 kg; poročena; 115cm 
radovedna julijka (? ,? )

Zerlina (1 ,0 ); 28 let  user posted image   ; +10kg;  99cm 

3. JULIJ  
tacamuca (1 ,0 ); 28 let; +8kg, poročena; 104cm  
_ella_ (1 ,0 );37 let;Domžale;user posted image ;+11,3 kg;poročena;97cm  
bimbambom (1 ,0 ); 30 let; user posted image
_MiNa (1 ,0 ) 
hrčolina (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ; +4kg; koruznica; 93cm 

4. JULIJ 
Nikita (5 ,0 ); user posted image+15 kg
glossa (2 ,1 )
Melika (1 ,0 ); 28 let; 
user posted image+5kg
anonimna (? ,? )
jasna81 (3 ,1 ); 27 let; CE, user posted image   +12 kg zaročena; 105cm
kika (1 ,0 ); ? let;


5. JULIJ  
inuasa (1 ,0 ); 26 let user posted image +10kg koruznica; 97cm 
LERO (2 ,0 ); 27 let; +15kg
Špela30 (1 ,0 ); 30 let; user posted image +8kg poročena; 88cm
liam (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +11kg; koruznica  
sabina84 (1 ,0 ); 25 let; CE; user posted image ; +16 kg; 110 cm,  koruznica  

6. JULIJ
 
furlica (2 ,0 ); 30 let;  user posted image+2,5kg 
svet (6 ,2 ); user posted image+13 kg; koruznica; 89cm 
monty (1 ,0 ); 28let; CE; user posted image ; +7,5 kg; koruznica, 85 cm 
sonkan (? ,? )

jaknik1 (3 ,2 ); 30 let; NM;  +7kg; koruznica; 97cm  
 
7. JULIJ   
jazzz27 (1 ,0 ); user posted image+7,5-8kg    
šrimpf (1 ,0 );  29 let;  user posted image ; +8kg; koruznica;

8. JULIJ 
sinskaT (2 ,1 ); 27 let; LJ; +0kg   
mravljica123 (1 ,0 ); 26 let; -0,2kg
ksandra (1 ,0 ); 33 let; user posted image ; +9kg; 89cm 
hrupka (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +7kg; koruznica; 90cm 

9. JULIJ

lastovka (1 ,0 )  
andy28 (2 ,1 ); 28 let; LJ; user posted image+8kg; poročena; 103 cm  
Ribica 80 (1 ,0 );28 let;Trebnje;user posted image ; +3,5kg;poročena;92cm
bdubadu (4 ,2 ); 35 let; user posted image ; +9kg       
  
10. JULIJ    
linaema (1,0); 31 let, Ljubljana user posted image , poročena
Lidy (1,0); 32 let, Ljubljana user posted image ,+7 kg,  poročena

11. JULIJ 
smile30 (2 ,1 ); 30 let; +5kg; poročena; 91cm  
katalena2007 (3 ,0 ); 27 let; user posted image+7kg
ninocka (3 ,2 ); 31 let; user posted image  LJ; +1 kg neporočena   115 cm
Alex01 (3 ,1 ); 33 let; NM;+9kg; poročena   109 cm
 
12. JULIJ 
Matejci (2 ,1 )
lolita80
(2 ,1 ); 28 let
Lejkica (1 ,0 ); 30 let; user posted image+16kg

13. JULIJ   
rakica26 (1 ,0 ); 26 let 
KaOs (1 ,0 ); 29 let; CE; +5kg; zaročena; 104 cm

14. JULIJ   
Vixen (1 ,0 ); 33 let; -2kg
 
15. JULIJ   
masna (2 ,2 ); 31 let
tonja (2 ,2 ); 26 let   
tanatoraja (1 ,0 ); +5kg

giggica (? ,? ); 25 let   
tilča (1 ,0 ); 30 let; user posted image ; +10,4 kg; poročena; 24022403 cm  
bybyka_1987 (2 ,1 ); 22 let; CE; user posted image ; +1,5kg; zaročena; 93cm  

16. JULIJ   
Češnca (2 ,1 ); 29 let; Kamnik; user posted image +8kg; poročena; 105cm   
Netopirčy81 (2 ,1 ); 26 let; Lesce
anci banci (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +8,5kg koruznica; 125cm

17. JULIJ
   
dd77 (1 ,0 ); 31 let; KP; user posted image ; + 6 kg; koruznica; 93cm 
ll01 (3 ,2 ); 30 let; Kamnik; user posted image ; +8kg; poročena; 90cm 

18. JULIJ 
lola11 (1 ,0) 
 
19. JULIJ    
 
20. JULIJ   
Chebellca (1 ,0 ); 23 let; Savinjska; user posted image ; +9kg; koruznica; 99cm        
Chatty (2 ,1 ); 26 let
lučka 25 (1 ,0 ); 32 let; -3kg
gaja* (2 ,1 ); 27 let; +0,5kg    
Pupa1005 (1 ,0 ); 31 let; user posted image , +5,7kg, koruznica;  

21. JULIJ 
levinja86 (1 ,0 ); 22let
 
22. JULIJ   
ROŽICI (? ,? )
lilka (2 ,1 ); 30 let; +5kg; 110cm     
janejajaneja (1 ,0 ); Žalec; user posted image ; +5kg; 106cm
 
ip77 (1 ,0 ); 31 let; gorenjska; user posted image ; +16kg; 97 cm koruznica;

23. JULIJ   
rina22 (1 ,0 ); MB; user posted image+8,3 kg ;koruznica 104 cm
elevitka (1 ,0 );29 let;MB;user posted image ;+9kg;koruznica;100cm

24. JULIJ  
zaspančka(1 ,0 );23 let;Ivančna;user posted image ;+16 kg,zaročena do 16.5.
, 100 cm
os** (1 ,0 ); 28 let; KP; +8kg poročena; 105 cm
tina69 (2 ,1 ); 24 letuser posted image+8,5kg; poročena 
tanc555 (2 ,1 )
mimi22 (? ,? )
jazzmine (1 ,0 ); 24 let; +3kg; koruznica
Upsss (1 ,0 ); 30 let; MB; user posted image +3,5kg; koruznica  
busika (2 ,1 ); 37 let; CE; user posted image +9kg; poročena; 99cm  

25. JULIJ   
andmoj (1 ,0 ); 29 let; user posted image ; +9kg; koruznica; 99cm  
Galateal (1 ,0 ); 28 let; user posted image ; +8kg; zaročena; 100cm 

26. JULIJ  
darjussa (1 ,0 ); Prekmurje; +6 kg  
ally1  (2 ,1 ); 28 let; LJ; +4kgporočena, 101cm

27. JULIJ   
katrinka (1 ,0 );25 let;LJ;user posted image ;+10kg; poročena; 100cm   
BOOMER (1 ,0 ); 29 let; LJ; user posted image +10 kg; poročena; 99cm 
šivilja (4 ,3 ); 32 let; LJ; user posted image +9kg; poročena;  
urshak (3 ,0 ); 39 let; Velenje; user posted image +5kg; poročena;  

28. JULIJ  
Sempervivum (1 ,0 );32 let;LJ;user posted image ;+5kg;poročena;96cm
Belika (1 ,0 ) 29 let; +3kg; koruznica; 108cm

29.JULIJ  
anadami (1 ,0 ); 27 let 
SKORPY (1 ,0 ); 26 let; +12kg; koruznica; 110cm     

30. JULIJ  
majčula (1 ,0 ); 28 let   

vim (1 ,0 ); 29 let; LJ; 
+6kg; poročena 90cm 
MTFP (1 ,0 ); 29 let; -5kg
lenna (1 ,0 ); 28 let; +8kg; 105cm 

31. JULIJ
  
nana (? ,? ); 29 let; user posted image +8kg; koruznica  

AKTUALNO V MAJU
 
torek; 12.05.2009    
lilika P

sreda; 13.05.2009   
Pupa1005 P
Hator P

petek; 15.05.2009   
os* P in 3D
 
torek; 19.05.2009    
Chebellca P
elevitka P
anci banci P

sreda; 20.05.2009    
inuasa P
Belika P
 
petek; 22.05.2009    
lejkica P
hrupka P

ponedeljek; 25.05.2009    
katarinka P 
Špela 30 P

torek; 26.05.2009    
andmoj P 
ksandra P

 
sreda; 27.05.2009    
bybyka_1987 P
JASNA 81 ctg
Svet P
BOOMER P
Nikita P

četrtek; 28.05.2009  
ana** CTG

petek; 29.05.2009  
Češnca P
 
ponedeljek; 01.06.2009   
rina22 P

sreda; 03.06.2009   
šivilja P

četrtek; 04.06.2009   
sabina84 P

petek; 05.06.2009   
tina69 P
 
sreda; 10.06.2009   
tilča P

user posted image user posted image user posted image Trenutno nas je 107 user posted image user posted image user posted image



Z nami so pot začele:

user posted image user posted image user posted image geolina, bayb77, tršica, zvesta, severnica77, ineskaa, bipi, mojcaz, ribica. user posted image user posted image user posted image


user posted image geolina ponovno user posted image (PDP 30.08)





user posted image

user posted image
ana** 11.1.1984
mojcaz 04.1.1988
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

user posted image
zoga08  18.2.1982
bimbambom  4.2.1978 
furlica  27.2.1978
bipi  3.2.1978
Zerlina  XX.2.1981  

user posted image
os**  02.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
nena30  28.3.1978


 
user posted image
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
Chebellca  30.4.1985

 
user posted image  
katrinka 02.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

user posted image
jasna81  12.6.1981
BOOMER  3.6.1979
Hator
šivilja  27.6.1976

user posted image  
mravljica123  9.7.1982
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980  

user posted image
andmoj 02.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978
Alex01 28.07.1975
 

user posted image
smile30 24.09.1978
rina22 09.09.1986
                                              Špela30 15.7.1978
user posted image   
Češnca  03.10.1979
IiIka  04.10.1982
dd77  11.10.1977
user posted image   
SKORPY  10.11.1982
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

user posted image
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
svet 21.12.1976
Lejkica  25.12.1978 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:23:24   
katrinka
sivilja - upam da bos cim prej boljše voljeuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:29:36   
Anonimen
Morgen!

Evo, seznam posodobljen. Sem ga učeri 2* naredila, pa ga ni poslalo. Sem skor znorela zraven, pol sm pa rekla, nč, se mi ne ljubi več...

Mi smo ok, končno smo porihtali vse gradbene pizuser posted image  glede sobice in koooončno bo ta teden posteljica. Pol pa na lov za omarami, predalniki, poličkami... Sorry, ker tako grdo govorim, sam sm mela tistga praha po stanovanju vrh glave in sm učeri pucala ko nora.user posted image

Jutr si grem uredit papirje na CSD - PDP je 30.6. Pol sm zamudila, al kaj? Dobila sem jih itak pred 1 tednom. Mah...se bom že kej zmenla.

V glavnem delam še 3 tedne, od tega 1 teden morm dopusta izkoristit in pol via porodniška. Sej mi je ful fajn, pa komi čakam. Sam punce js bom toooolk pogrešala službo.user posted image  Mogoče zato, ker bom po porodniški brezposelna in vem, da me nič ne čaka. Razen borze in pošiljanja prošenj, klicarjenja...user posted image

No, ok, se vidi, da sm js tud mal slabše volje, kot ponavadi. Si grem po eno milko in jogurt hruška-vanilija. Bom takoj ko rožca. user posted image

Aja - češnca - tista stran za naročanje cotik za otroke... Mi še enkrat pripopaš, prosim. Nikjer ne najdem, kdaj smo se to menle. Bi pa kej naročila, ker sem učeri iskala bodije št. 104 za Alena in jih sploh nimajo nikjer. Al pa so grdi. Sej vem, da je že fajn toplo, sam mam najraje body+kr. hlače al pa trenerko. Vsaj vem, da mu nč ne štrli ven. user posted image

OK, lep dan vsem, se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:35:52   
zaspančka
Zgleda, da sem padla iz seznama: naslednji pregled imam 25.5., in sicer UZ.

Uživejte še naprej!user posted image

_____________________________

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:57:31   
jazzz27
Jutro sotrebuharce!!!

Zdaj pa zares, kje ste čveke...dajmo, dajmo!!!

zoga08...kar se tiče posteljnine sem jaz že zadnjič en dober link gor nalimala. Imajo full ugodno in lepo. Sploh ni primerjave v ceni z BC ali Pikapolonico. Pojdi na www.galeb.eu


hrupka...itak da bo vse ok. Pač je tvoja punčka malo manjša. Saj je Pušenjak napisal da so odstopanja lahko za 3t...tako da brez skrbi. Važno da jo čutiš, da se ti počutiš ok. In sigurno bo vse ok!!!


jaknik1...čestitke za pregled. Važno da dete napreduje. Midve bova pa še kje skup v P ležale. Imam tak občutek. user posted image  Saj gre v NM rodit, ane?


BOOMER...ja pa kje za vraga kupujete te cotke? Jaz bi tud take dobre hlače.




Pa še mal fruštka za moje dame!!!


user posted image


user posted image


user posted image


user posted image


user posted image


user posted image

_____________________________

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
   RE: Julijke 2009
12.5.2009 8:58:22   
BOOMER
ola bejbike! Dons bo v izi z vročno, hvala boguuser posted image

ella, katrinka - maraton torej danes! Sam da vem kupit za jest čim več (beri eno tono), pa po možnosti brez šumeče vrečkeuser posted image user posted image No pol se tam vidimo, mogoče pa že v novih (ne bež in ne črnih) hlačah...držim pesti da kej najdem...očitno za "močnejše tam spodaj" nimajo lih živahnih barvuser posted image HALLLOOO????

privatništvo - jest bom delala cel cajt, sam takrat, ko bom rojevala neuser posted image user posted image je porodniška ful mala, sem bla prej na bolniški pa mam fino nizek povprečje plačuser posted image bo treba ja....blagor gunim ko greste v izi na dopust pa porodniške...Ampak klinc, z malo se bova že znašle, delam od doma, v pisarni bo tud plac zanjo tko dauser posted image sej smo sposobne babe pa bo šlo!

šivilja - cheer up, solatka zate bo že ta vikend (berivka, mlada špinača, cikorija, tržaški radič - mix seveda), mi javi na ZS, če te še mika kaka vrečka. Aja, maš pa pregled ravno na mojih 30.!user posted image

zaspančke - ej samo še 4dni pol si pa uradno "naša". Kako priprave? Živčki v akciji? Zdrži, to ti ostane za celo življenje! Pa za lepo vreme ti pestke držim!user posted image

vrtnine - če kera hoče, jest bom vam tu gor javla, če bo kej se mi nabralo, pa mi ZS pošljite, da se zmenimo. Pogoji: zelenjave ne perem (da dlje zdrži), pripeljem pa jo za vikend v LJ (Vič) pa pridete iskat. Mačke so prisotne na vrtu v razmerju 2,1 na 2hauser posted image Ma pa naša pasja Gracija občasno gretje na črni foliji od jagoduser posted image če koga kaka toxa skrbi...No tako, trenutno je v akciji mlada solatka....jest sem se jo "nažrla" pouser posted image ta vikend MLAC!

Kdor ne okopava ni Slovenc (v mojem bloku so pol očitno vsi zelo narodno zavedniuser posted image )


(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?