Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Vidim, da se počasi prebujate. Saj....danes je bolj zaspano vreme. Kar malo počivajte . Moj je šel sred noči na pot, jaz sem pa zjutraj že šibala na pošto...ah ta služba
dej mi tole gornje razloži ... a ni dons nedelja???????????????????
je ja. Na dežurno sem šla. Nekaj službenega sem morala nujno poslat. Mojmu so jo včeraj pred nosom zaprli.
saj vem, samo včeraj me je res ...........ne gre tolko za to, da bi me živcirale kot to, da je vsaj ta, bla tolk nečloveška (ne zamerit temu, a če bi bil bog potem ta ne bi imela otrok-to bo ja najbolj katastrofalna mati na svetu).
Zarjička moja, a sem jz kej spregledala ???? Kdo ti pa živce kravžla???? A je treba kero nagont ????
dej mi tole gornje razloži ... a ni dons nedelja???????????????????
je ja. Na dežurno sem šla. Nekaj službenega sem morala nujno poslat. Mojmu so jo včeraj pred nosom zaprli.
ahaaaaaaaaa ... no viš, to pa nisem vedla ... a v Celju tut, bohve???
saj vem, samo včeraj me je res ...........ne gre tolko za to, da bi me živcirale kot to, da je vsaj ta, bla tolk nečloveška (ne zamerit temu, a če bi bil bog potem ta ne bi imela otrok-to bo ja najbolj katastrofalna mati na svetu).
Zarjička moja, a sem jz kej spregledala ???? Kdo ti pa živce kravžla???? A je treba kero nagont ????
Ma ja ena je imela taka vprašanja in izjave, da b jo najrajš . Tipično Budalo, ki ga verjetno še (ali pa zelo malokrat) srečale v življenju !!!!! Grethy in kaj tebi dogaja? Te računalnik jezi....
Zarja kakšne špagetke skuhaj. To je en, dva, tri...pa še zdravo...sploh če so pirini ali polnozrnati. Jaz si jih bom za kosilo privoščla.
Za večerjico si bom pa naredila polpetke...take z veliko zelenjave. Mlet meso, jajce, kruh, čebula (ali por še raje), česen, nariban korenje, naribana bučka, drobno narezana paprika. Za prilogo pa brokoli.
Al pa povej kaj imaš v hladilniku, pa ti spesnim kosilo
Šukica a je pri vas čas kosila že mimo? Ste pa kar zgodnji. No, glede na to, da si nosečka si kar mislim, da si bila že ob 11ih lačna
Za večerjico si bom pa naredila polpetke...take z veliko zelenjave. Mlet meso, jajce, kruh, čebula (ali por še raje), česen, nariban korenje, naribana bučka, drobno narezana paprika. Za prilogo pa brokoli.
Al pa povej kaj imaš v hladilniku, pa ti spesnim kosilo
Šukica a je pri vas čas kosila že mimo? Ste pa kar zgodnji. No, glede na to, da si nosečka si kar mislim, da si bila že ob 11ih lačna
Pri nas ga sploh ne bo , k sem sama se mi ne da kuhat sam zame pol pa kar se najde v kuhinji pozobam.
Ooooo jst pa zase najraje kuham. Dans sem sama in si kuham tiste stvari, ki jih moj samo pogojno je. Si bom mleto meso privoščila v vseh oblikah, ker ga moj ne mara. Če bo pa ponoč fejst lačen prišel bo pa polpetke jedel
Ooooo jst pa zase najraje kuham. Dans sem sama in si kuham tiste stvari, ki jih moj samo pogojno je. Si bom mleto meso privoščila v vseh oblikah, ker ga moj ne mara. Če bo pa ponoč fejst lačen prišel bo pa polpetke jedel
Oooo za mleto meso pa ubijam
evo moje kosilo je breskev
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?