|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so se vam pojavili prvi znaki nosečnosti?
10.2.2015 18:28:22   
Anonimen
Zdravo zdravo!

Sem sicer že mamica, 22-mesečnega lumpa in sicer s partnerjem še nisva posebno delala na novi bebici, nezaščitenih spolnih odnosov pa tudi nimava. Pri prvem še tako vedela ne bi da sem noseča, če ne bi zaradi zamujanja menstruacije odločila za test, ki je bil pozitiven - torej nobenih znakov nosečnosti razen tega nisem imela. No in me zanima, kdaj so se vam začeli pojavljati znaki nosečnosti? Včeraj me je začelo občasno špikati v spodnjem delu trebuha, pa kaka 2 dni mi je občasno slabo, 1x sem celo bruhala ampak sem to pripisala temu, da mi mogoč pač ni pasalo user posted image Pika na i, da sem pa začela razmišljati o morebitni nosečnosti, pa je bilo to, da ko sva se z možem vozila z avtom in je pač našprical tekočino za stekla (ker to pač stalno počne - neke vrste obsedenostuser posted image ), meni pa je tako grozno zasmrdelo, kar želodec mi je obrnilo in sem ga še napadla kako smrdečo tekočino je to natočil in kje je kupil to da tako smrdi user posted image no, in mi je rekel, da sem zmešana, da imava že pol leta isto user posted image

Torej ali je mogoče, da se mi že pojavljajo ti simptomi, do menstruacije pa imam še 5 dni?

Hvala za izkušnje user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so se vam pojavili prvi znaki nosečn...
10.2.2015 19:27:30   
m_o_i
ja, mozno jeuser posted image
jaz sem enostavno vedela, istocasno pa sem opazila, da so vonji 100x bolj intenzivni. to je bilo to-rez bolecih prsi, spikanja in podobnih znakov.

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj so se vam pojavili prvi znaki nosečn...
10.2.2015 19:43:14   
kaaajch
Šele zdej sem vidla, da sem napisala, da nezaščitenih sp. odnosov nimava user posted image hotela sem napisala da zaščitenih nimava user posted image ah, bo že ;) Hvala za mnenje, bom počakala še par dni, če ne bo menstruacije pa gremo po test user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj so se vam pojavili prvi znaki nosečn...
11.2.2015 16:37:37   
beba92
ker menstruacije nisem imela redne, se na ta znak nisem ozirala. Ostali znaki: zaprtost, bolečine v trbuhu kot krči, spahovanje.... pa še zdaj je isto :)

(odgovor članu kaaajch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?